Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Aktualnie pykam w

Soul Calibur 4

RS Vegas 2

Grand Theft Auto 4

Siren Blood

Linger in Shadows

Wszystkie z tych gierek polecam :) są warte uwagi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Untold Legends Dark kingdom - nie polecam nikomu, gra jest bardzo bardzo słaba

GTA4

GT P.

Motorstorm

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fifa 09 Liga polska Kolejorzem

Opublikowano

Little Big Planet

Dead Space

Fallout 3

Opublikowano

głównie Superstarust HD oraz Motorstorm

Opublikowano

Eternal Sonata >.>

Wipeout HD

Uncharted

Star Dust HD

Na dysku leży raz tknięta PoP Classic, brak trofeów całkowicie pozbawił mnie motywacji, może ruszę kiedyś tam....

Opublikowano

Star Wars TFU

Mercs 2

niebawem BIA HH

Opublikowano

- Ratchet & Clank Future Tools of Destruction (kotlet, troszkę ciężkostrawny dla mnie, dla jasnośći: zagrywałem się w poprzednie części)

- Heavenly Sword (Nariko jest świetna, no doubt, fabuła na razie nic specjalnego- spieprzam z mieczem pod pachą atm, etapy Kai czy strzelanie z działa w ogóle mi się nie podobają, ogólnie nie wiem czemu ale ciężko mi zasiąśc do tej gry, a tak liczyłem na ten tytuł)

- Bioshock Demo (jedno słowo: KILMAT, już niedługo zakupię full)

- PES 2009 Demo (słyszy się głosy, że seria zdycha, cóż mogę powiedzieć... osobiście gra mi się świetnie)

- FIFA 09 Demo (nie gram w "główny tryb" ale z wielką ochotą bawię się z Cech'em lobując go itp jako Ronaldinho :D)

- Mirror's Edge Demo (Faith ma potencjał)

Opublikowano

Dead Space - juz blisko konca.

Star Wars FU - slabe to ale jako fan SW pewnie wkoncu przejde.

GH3 - dla relaxu.

FALLOUT 3 - niesamowita gra z kilkoma bugami. jest to jedyna gra od okolo 5 lat w ktora gralem 8 godzin bez przerwy. Klimat i grafika miazdza.

Opublikowano

Jak na razie:

Motorstorm

Ratchet & Clank: Tools of Destruction

Opublikowano

Ratchet & Clank Quest for Booty - 75% ukończone

Fight Night Round 3 - super boks

PES 2009

w obwodzie GT5 Prolog i Grid.

Opublikowano

Tools of Destruction (na ukonczeniu)

Far Cry 2 - dzisiaj zacząłem zabawę w najemnika.

Opublikowano

little big planet - nie do zgrania jak na razie, nie macie kupujcie bo czekamy na was

dead space - polecam każdemu, najlepiej jednak jesli macie mozliwość rozkoszowania sie tym tytułem w samotności i raczej po 16

Opublikowano

Star Wars T F U - kurde, suchar w sumie .Spodziewałem się wodotrysków , wypatrywałem newsów , itd a tu DUpa !!! Nie polecam .

Brothers In Arms - HH - różnie mówią o tej grze :można ją kochać , można nienawidzieć , ale mi przypadła do gustu- szczególnie potyczki na otwartych przestrzeniach .