Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

W tej chwili:

Dead Space - gram na Impossible, by wyłapać ostatnie trofeum, ogólnie to już 3-ci raz

GTA IV - fabułka skończona, teraz czas na trofea

Burnout Paradise - tak od czasu do czasu

Guitar Hero 3: Legends Of Rock - tak okazjonalnie :P

Edytowane przez Gość

Opublikowano

BioShock - wymasterowany na platyne, teraz czas na Challenge Rooms.

Geon - sporadycznie, bo giera mnie wk*rwia niemilosiernie, ale ma trofea. Co zrobic taki juz ze mnie Trophy whore.

Echochrome - co by nie zglupiec do reszty od cholernego geona :P

Oczekuja na swoje 5 min:

GTA IV - przeszedlem juz w kwietniu, ale ze trofea sie pojawily to chyba czas na wielki comeback do Liberty City, gdzie polecimy inna sciezka fabularna. Roman slyszysz mnie? Polewaj bo zaraz tam bede :P

Prince of Persia - wersja limitowana zamowiona. Odpalamy przed Mikolajkami (5 grudnia)

Fallout 3 - zabugowana i bez trofeow - czekam na patch (16 grudzien)

Opublikowano

motorstorm pacific rift - gra wymiata, probuje w rankingu swiatowym zejsc ponizej 1000miejsca :)

Opublikowano

Ratchet&Clank: Tools of Destruction

PES2009 i Fight Night 3 jak mam kogoś do multi

a dzisiaj Age of Booty ;) zobaczymy czy będzie grywalne na dłużej, na razie jest świetne...

Opublikowano

Oj ale mi doszło...

Wipeout HD - jak zwykle, brakują mi 500 items, brigade, perfect, cam elite, zeus do calaka ;p

Eternal Sonata - 20h za mna chapter 4, brak trofeów powoduje u mnie brak motywacji do szukania wszystkich score pieces...

Valkyria Chronicles - zaczałem 2 dni temu, ale musi poczekać aż sonata będzie skończona oO

Super Star Dust - 2 haxowe trofea do zdobycia :/

Prince of Perisa - już zamówiona, tylko czekać na paczkę...

Burnout Paradise - wczoraj nabyty, więc niedługo pierwsze trofea xD

Opublikowano

MotorStorm: Pacific Rift - Mistrzowska gra :D

W przerwach powoli kończe PJ: Monsters Encore.

Opublikowano

Dead Space - powoli, szukam wszelkich możliwych do znalezienia przedmiotów , siódmy rozdział .

Opublikowano

Moja wspaniała osoba męczy sobie następuję tytuły :

Motorstorm : Pacific Rift <--- perełka :P

Resistance 2 <--- eee noo multi dziwne(inne niż w jedynce) dość, ale gra na tik-tak (ja jestem pan Tik-Tak ?)

WipEout HD <--- Zone Zeus, Arcade Perfect, Beat Zico = platyna, dążę do tego cały czas

Little Big Planet <--- poczta przyniesie mi dziś, ale bez tego perła : D

Opublikowano

Motorstorm - niespodziewalem sie, ze wyscigi mnie az tak wkreca. gra swietna, super muza, tory, grafa tez ok... na razie wiekszych problemow nie mam (4 tickety i same 1 miejsca:D), ale pewnie z biegiem czasu bede rzucal padem o sciane hehe

Little Big Planet- myslalem, ze to bedzie killer. a jak na razie tylko dobra gra. choc na razie gralem malo i online nie ruszylem, bo nie wiem jak mam z kims zagrac:P

GTA 4- na razie tylko wlaczylem w celu sprawdzenia jak wyglada...

Dema- no fajne fajne :D ale dead space nie daje mi pograc. dochodze do pierwszej grupki i za kazdym razem mnie rozrywaja te potworki... hehe nieprzekonaly mnie mirrors edge i resistance 1...

Uncharted - czekam na tego killera i od razu zaczynam przygode:)

Edytowane przez gianbuffon

Opublikowano

Jak na razie tylko i wyłącznie Little Big Planet! Ta gra po prostu miażdży. Na pewno jeszcze długo sobie w nią pogram, bo gra naprawdę nie jest prosta, szczególnie jak się chce ją przejść na 100%.

Opublikowano

Od 3 tygodni Little Big Planet :) Teraz trochę rzadziej bo platynka zdobyta, ale od tej gry się tak łatwo odejdzie :)

Opublikowano

Dead Space mnie rozczarował, stał się zbyt monotonny po jakimś czasie.

Obecnie czekam na listonosza z Fifą 09, a potem pewnie zakupię F3 ;]

Opublikowano

Dochodzę do wniosku, że przesadziłem przez duże P w tym miesiącu z grami.....

Eternal Sonata ciągle nie skończona, teraz Valkyria Chronicles, Prince of Persia, Mercenaries 2 i jeszcze Wipeout HD ostatnie 3 trophy plus Burnout....zaczynam nie wyrabiać czasowo z graniem i pracą oraz przyjemnościami o_O

................

Opublikowano

Mirror's Edge od wczoraj.Wczoraj polowe przeszedlem,dzis druga polowe przejde a potem wezme sie za jego trofea

Edytowane przez Neo3016

Opublikowano

LBP - MISTRZ ! gre mam od tygodnia i uwazam ze jest swietna, gry raczej predko nie (o ile wogole) sprzedam - ta gra to unikat, nie mozna jej zamienic na zadna inna, must have

Tekken Dark Ressurection - przez neta nie gram, bo sa straszne lagi, jednak fun z grania z kumplem jest niepowtarzalny. Solo tez mi sie gra swietnie, tak oldschoolowo :D

Wipeout HD - jestem w trakcie przechodzenia. Niestety jestem cienki bolek i zbyt duzo trofeow to ja w tej grze nie zdobede :P

Edytowane przez Yabollek007

Opublikowano

Dead Space - nocami...

Do jakiegoś czasu dość często LBP i mamusia już krzyczy: "cały czas przed tym siedzisz, do matury byś się pouczył!". No ale trudno się oderwać. :lol:

Opublikowano

Dead Space- kończę trofea.

LBP- od niedawna, czekam na 2giego pada żeby pograć z Dziewczyną :* Sackboy rządzi :thumbsup:

Bioshock- at last!! muszę wygospodarować więcej czasu, Rapture jest tego warte :yes:

przed chwilą Uncharted (demo)- pozytywnie zaskoczony, po Ratchet'ach i HS'ach byłem negatywnie nastawiony do platyny, a tu taka perełka.

Opublikowano

WipeOut HD- Męcze Trofea, gra na prawde warta swojej ceny. IMO jeden z najlepszych tytułów na PS3

Resistance 2- Porównując do R:FOM to CRAP, ale i tak męcze, chociaż dla platynki ;]

GTA IV-Czasem pogrywam, bardziej mnie wciągneło niż San Andreas, ale i tak niezbyt lubie gry tego typu

Burnout Paradise- Rzadko już, ale niedługo wroce, chociazby dla platyniki (wiem, wiem..... te trofea jednak mnie kręcą)

Tekken:DR, SC IV- Jedynie przed turniejami, w ogóle coraz rzadziej....a trofeu(kur.wa jak to się odmienia?) nie ma ;(

to na tyle....;]

Na gwiazdke, pod choinkę jeszcze pewnie coś mi świety Mikołaj przyniesie, niestety nie moge sie zdecydowac co chce.....

Opublikowano

Yakuza 2 - to tak w ramach nadrabiania zaleglosci( btw POLECAM)

Burnout Paradise- Po demku ktore mnie troche rozczarowala jestem pozytywnie zaskonczony pelna wersja.

Bioshock-pogrywam ale bardzo powoli jakos nie moge wygospodarowac na te gre wiecej czasu.

Folklore-to samo co wyzej

W tym roku chcetnie bym jeszcze ogral nowego CoDa, Alone in the Dark inferno oraz nowego Prince of persia.

LBP juz podziekowalem...

Edytowane przez izon

Opublikowano

WipEout HD - 55h na liczniku, a ja dalej gram :D 100% i platynka już są, teraz masteruję czasy. W niektórych trasach jestem w ścisłej czołówce nawet :) Gra KOPIE po jajach za każdym razem jak ją odpalam. Nabyłem ją wprawdzie przypadkowo i w dodatku jest to mój pierwszy WipEout tak na dobrą sprawę, ale teraz nie mogę sobie wyobrazić życia bez tej gry :P

FIFA09 - ostatnio trochę mniej grałem, ale w ten weekend kupiłem drugiego pada i szpilam z bratem. Dobra piłeczka, mimo wielu niedociągnięć.

Guitar Hero III - przed weekendem pożyczyłem kumplowi w zamian za MGSa4 (brat chciał przejść), ale tak to namiętnie katowałem kilka piosenek dziennie. Expert już tuż tuż :D Jak World Tour stanieje, to łykam

GTA IV - ostatnio przystopowałem, bo WHD zabiera mój czas. Ale wrócę, bo lubię rozjeżdżać ludzi ;)

Mortal Kombat II - brat mi ciula, nie lubię tej gry :/

Opublikowano

tekken dr online -gram od ponad roku. połączenie jest ponad przeciętne, a czasem nawet świetne(w obu przypadkach można jugl-owac).

silent hill : homecoming(USA ver.) - pielęgniarki powracają, a są na prawdę w świetnej formie(wysokie, zgrabne i niebezpieczne-> miodzio!).

devil may cry 4 - chwilowa przerwa na silenta.

wipeout hd - jest świetny ale i tak rollcage byl "one of the best"

Edytowane przez mevek

Opublikowano

LBP i GTA 4 :) cukierasy i morderstwa , tak zeby sie w glowie do konca nie po... balo :)

Opublikowano
LBP i GTA 4 :) cukierasy i morderstwa , tak zeby sie w glowie do konca nie po... balo :)

LOL coz za zbieg okoliczności bo ja tak samo ;] jeszcze do tego army of two (rzadko) i demka

Opublikowano

Dokładnie ten sam zestaw ^_^