Opublikowano 27 listopada 200816 l W tej chwili: Dead Space - gram na Impossible, by wyłapać ostatnie trofeum, ogólnie to już 3-ci raz GTA IV - fabułka skończona, teraz czas na trofea Burnout Paradise - tak od czasu do czasu Guitar Hero 3: Legends Of Rock - tak okazjonalnie Edytowane 27 listopada 200816 l przez Gość
Opublikowano 27 listopada 200816 l BioShock - wymasterowany na platyne, teraz czas na Challenge Rooms. Geon - sporadycznie, bo giera mnie wk*rwia niemilosiernie, ale ma trofea. Co zrobic taki juz ze mnie Trophy whore. Echochrome - co by nie zglupiec do reszty od cholernego geona Oczekuja na swoje 5 min: GTA IV - przeszedlem juz w kwietniu, ale ze trofea sie pojawily to chyba czas na wielki comeback do Liberty City, gdzie polecimy inna sciezka fabularna. Roman slyszysz mnie? Polewaj bo zaraz tam bede Prince of Persia - wersja limitowana zamowiona. Odpalamy przed Mikolajkami (5 grudnia) Fallout 3 - zabugowana i bez trofeow - czekam na patch (16 grudzien)
Opublikowano 27 listopada 200816 l motorstorm pacific rift - gra wymiata, probuje w rankingu swiatowym zejsc ponizej 1000miejsca
Opublikowano 27 listopada 200816 l Ratchet&Clank: Tools of Destruction PES2009 i Fight Night 3 jak mam kogoś do multi a dzisiaj Age of Booty zobaczymy czy będzie grywalne na dłużej, na razie jest świetne...
Opublikowano 28 listopada 200816 l Oj ale mi doszło... Wipeout HD - jak zwykle, brakują mi 500 items, brigade, perfect, cam elite, zeus do calaka ;p Eternal Sonata - 20h za mna chapter 4, brak trofeów powoduje u mnie brak motywacji do szukania wszystkich score pieces... Valkyria Chronicles - zaczałem 2 dni temu, ale musi poczekać aż sonata będzie skończona oO Super Star Dust - 2 haxowe trofea do zdobycia Prince of Perisa - już zamówiona, tylko czekać na paczkę... Burnout Paradise - wczoraj nabyty, więc niedługo pierwsze trofea xD
Opublikowano 28 listopada 200816 l MotorStorm: Pacific Rift - Mistrzowska gra W przerwach powoli kończe PJ: Monsters Encore.
Opublikowano 28 listopada 200816 l Dead Space - powoli, szukam wszelkich możliwych do znalezienia przedmiotów , siódmy rozdział .
Opublikowano 28 listopada 200816 l Moja wspaniała osoba męczy sobie następuję tytuły : Motorstorm : Pacific Rift <--- perełka Resistance 2 <--- eee noo multi dziwne(inne niż w jedynce) dość, ale gra na tik-tak (ja jestem pan Tik-Tak ?) WipEout HD <--- Zone Zeus, Arcade Perfect, Beat Zico = platyna, dążę do tego cały czas Little Big Planet <--- poczta przyniesie mi dziś, ale bez tego perła : D
Opublikowano 29 listopada 200816 l Motorstorm - niespodziewalem sie, ze wyscigi mnie az tak wkreca. gra swietna, super muza, tory, grafa tez ok... na razie wiekszych problemow nie mam (4 tickety i same 1 miejsca:D), ale pewnie z biegiem czasu bede rzucal padem o sciane hehe Little Big Planet- myslalem, ze to bedzie killer. a jak na razie tylko dobra gra. choc na razie gralem malo i online nie ruszylem, bo nie wiem jak mam z kims zagrac:P GTA 4- na razie tylko wlaczylem w celu sprawdzenia jak wyglada... Dema- no fajne fajne ale dead space nie daje mi pograc. dochodze do pierwszej grupki i za kazdym razem mnie rozrywaja te potworki... hehe nieprzekonaly mnie mirrors edge i resistance 1... Uncharted - czekam na tego killera i od razu zaczynam przygode:) Edytowane 29 listopada 200816 l przez gianbuffon
Opublikowano 30 listopada 200816 l Jak na razie tylko i wyłącznie Little Big Planet! Ta gra po prostu miażdży. Na pewno jeszcze długo sobie w nią pogram, bo gra naprawdę nie jest prosta, szczególnie jak się chce ją przejść na 100%.
Opublikowano 30 listopada 200816 l Od 3 tygodni Little Big Planet Teraz trochę rzadziej bo platynka zdobyta, ale od tej gry się tak łatwo odejdzie
Opublikowano 30 listopada 200816 l Dead Space mnie rozczarował, stał się zbyt monotonny po jakimś czasie. Obecnie czekam na listonosza z Fifą 09, a potem pewnie zakupię F3 ;]
Opublikowano 5 grudnia 200816 l Dochodzę do wniosku, że przesadziłem przez duże P w tym miesiącu z grami..... Eternal Sonata ciągle nie skończona, teraz Valkyria Chronicles, Prince of Persia, Mercenaries 2 i jeszcze Wipeout HD ostatnie 3 trophy plus Burnout....zaczynam nie wyrabiać czasowo z graniem i pracą oraz przyjemnościami o_O ................
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Mirror's Edge od wczoraj.Wczoraj polowe przeszedlem,dzis druga polowe przejde a potem wezme sie za jego trofea Edytowane 7 grudnia 200816 l przez Neo3016
Opublikowano 7 grudnia 200816 l LBP - MISTRZ ! gre mam od tygodnia i uwazam ze jest swietna, gry raczej predko nie (o ile wogole) sprzedam - ta gra to unikat, nie mozna jej zamienic na zadna inna, must have Tekken Dark Ressurection - przez neta nie gram, bo sa straszne lagi, jednak fun z grania z kumplem jest niepowtarzalny. Solo tez mi sie gra swietnie, tak oldschoolowo Wipeout HD - jestem w trakcie przechodzenia. Niestety jestem cienki bolek i zbyt duzo trofeow to ja w tej grze nie zdobede Edytowane 7 grudnia 200816 l przez Yabollek007
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Dead Space - nocami... Do jakiegoś czasu dość często LBP i mamusia już krzyczy: "cały czas przed tym siedzisz, do matury byś się pouczył!". No ale trudno się oderwać.
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Dead Space- kończę trofea. LBP- od niedawna, czekam na 2giego pada żeby pograć z Dziewczyną :* Sackboy rządzi Bioshock- at last!! muszę wygospodarować więcej czasu, Rapture jest tego warte przed chwilą Uncharted (demo)- pozytywnie zaskoczony, po Ratchet'ach i HS'ach byłem negatywnie nastawiony do platyny, a tu taka perełka.
Opublikowano 7 grudnia 200816 l WipeOut HD- Męcze Trofea, gra na prawde warta swojej ceny. IMO jeden z najlepszych tytułów na PS3 Resistance 2- Porównując do R:FOM to CRAP, ale i tak męcze, chociaż dla platynki ;] GTA IV-Czasem pogrywam, bardziej mnie wciągneło niż San Andreas, ale i tak niezbyt lubie gry tego typu Burnout Paradise- Rzadko już, ale niedługo wroce, chociazby dla platyniki (wiem, wiem..... te trofea jednak mnie kręcą) Tekken:DR, SC IV- Jedynie przed turniejami, w ogóle coraz rzadziej....a trofeu(kur.wa jak to się odmienia?) nie ma ;( to na tyle....;] Na gwiazdke, pod choinkę jeszcze pewnie coś mi świety Mikołaj przyniesie, niestety nie moge sie zdecydowac co chce.....
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Yakuza 2 - to tak w ramach nadrabiania zaleglosci( btw POLECAM) Burnout Paradise- Po demku ktore mnie troche rozczarowala jestem pozytywnie zaskonczony pelna wersja. Bioshock-pogrywam ale bardzo powoli jakos nie moge wygospodarowac na te gre wiecej czasu. Folklore-to samo co wyzej W tym roku chcetnie bym jeszcze ogral nowego CoDa, Alone in the Dark inferno oraz nowego Prince of persia. LBP juz podziekowalem... Edytowane 7 grudnia 200816 l przez izon
Opublikowano 7 grudnia 200816 l WipEout HD - 55h na liczniku, a ja dalej gram 100% i platynka już są, teraz masteruję czasy. W niektórych trasach jestem w ścisłej czołówce nawet Gra KOPIE po jajach za każdym razem jak ją odpalam. Nabyłem ją wprawdzie przypadkowo i w dodatku jest to mój pierwszy WipEout tak na dobrą sprawę, ale teraz nie mogę sobie wyobrazić życia bez tej gry FIFA09 - ostatnio trochę mniej grałem, ale w ten weekend kupiłem drugiego pada i szpilam z bratem. Dobra piłeczka, mimo wielu niedociągnięć. Guitar Hero III - przed weekendem pożyczyłem kumplowi w zamian za MGSa4 (brat chciał przejść), ale tak to namiętnie katowałem kilka piosenek dziennie. Expert już tuż tuż Jak World Tour stanieje, to łykam GTA IV - ostatnio przystopowałem, bo WHD zabiera mój czas. Ale wrócę, bo lubię rozjeżdżać ludzi Mortal Kombat II - brat mi ciula, nie lubię tej gry
Opublikowano 8 grudnia 200816 l tekken dr online -gram od ponad roku. połączenie jest ponad przeciętne, a czasem nawet świetne(w obu przypadkach można jugl-owac). silent hill : homecoming(USA ver.) - pielęgniarki powracają, a są na prawdę w świetnej formie(wysokie, zgrabne i niebezpieczne-> miodzio!). devil may cry 4 - chwilowa przerwa na silenta. wipeout hd - jest świetny ale i tak rollcage byl "one of the best" Edytowane 8 grudnia 200816 l przez mevek
Opublikowano 8 grudnia 200816 l LBP i GTA 4 cukierasy i morderstwa , tak zeby sie w glowie do konca nie po... balo
Opublikowano 10 grudnia 200816 l LBP i GTA 4 cukierasy i morderstwa , tak zeby sie w glowie do konca nie po... balo LOL coz za zbieg okoliczności bo ja tak samo ;] jeszcze do tego army of two (rzadko) i demka
Opublikowano 10 grudnia 200816 l LBP i GTA 4 cukierasy i morderstwa , tak zeby sie w glowie do konca nie po... balo Dokładnie ten sam zestaw ^_^