Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Mercenaries 2 - bije 100%, oraz lumines to samo.....chce skończyć do 20 lutego, a później to już tylko KZ2 i SF4 ;p

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 481,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Teraz robie trophy Play i Create w LBP :) Pogrywam w FIFĘ i czekam na paczkę z księciem :)

Opublikowano

Metal Gear Solid 4..... po raz trzeci. :D

Tym razem z pokaznym arsenalem broni, na poziomie Solid Normal - czas wyprobowac dostepne w grze bronie i na spokojnie przejsc gre raz jeszcze bo na prawde warto. :)

Poza tym, poza tym od czasu do czasu GTA IV (po raz drugi) bo w koncu wprowadzili trofea - szkoda, ze od poczatku ich nie bylo. :)

Opublikowano

Obecnie na tapecie MGS 4 - podejscie numer 1 i na tym pewnie sie nie skonczy:D Narazie gram troche na "odpierdziel", zeby jak najszybciej poznac fabule, wiec przy drugim podejsciu skupie sie na rozgrywce ;P

Opublikowano
Tym razem z pokaznym arsenalem broni, na poziomie Solid Normal - czas wyprobowac dostepne w grze bronie i na spokojnie przejsc gre raz jeszcze bo na prawde warto. :)

Doprawdy? A co takiego ta gra ma do zaoferowania przy kolejnym podejściu? Osobiście męczyłem się już przy pierwszym i gdyby nie wciągająca fabuła do dzisiaj pewnie tej gry bym nie skończył.

Force Unleashed, fajnie pomachać latarką.

Opublikowano

uncharted....

i wipeout, ale tylko jesli bambus [ukyo :]] chwali sie nowymi wynikami i trofeami ;]

Opublikowano

Dead space ale jutro powinien przyjść Bornout Paradise więc pewnie on pójdzie na ruszt ;d

Opublikowano

Jak na razie to gram w Resistance ,Resistance 2

Opublikowano

Prince of Persia

High Velocity Bowling

Edytowane przez hanry

Opublikowano

White Knight Chronicles - najlepszy rpg na PS3 hehe

FarCry 2 - moze troche monotonny ale za to jak wyglada

MS PR - wymagajacy ale i nudny na dluzsza mete

Locoroco 2 - w autobusie

Opublikowano

Savage Moon, Crash commando, astro Tripper, Lumines, Magic Ball, Wipeout HD - czyli popierdółki z PS Store ;)

Czasem jeszcze GT Prologue, ale juz tylko żeby pooglądać deski rozdzielcze he, he ;)

Opublikowano

Little Big Planet i Wipeout HD

Opublikowano

Battlefield Bad Company

Fight Night 3

Opublikowano

W nic, sesja <_<

Ale przymierzam sie do Killzone 2 :P No i trzeba jeszcze ukonczyc Bioshocka na najwyzszym poziomie trudnosci oraz nieruszone Far Cry 2. ;)

Opublikowano

Wszystkiego po trochu: Resistance 2, Motorstorm Pacific Rift, CoD 4, Burnout Paradise, i Super Stardust HD wypas gierka, że też dopiero teraz ją zakupiłem. :D

Opublikowano

Disgaea3..i od jutra Enternal Sonata...czasem zerknę na mgsa online..

a i sporadycznie w resztę tytułów około 25....

problem polega na tym iż disgaea zajmuje spooooro czasu..którego i tak nie mam zbyt wiele..

Edytowane przez Samuelus

Opublikowano

ja kończę skate :) a w piątek wjezdzam chyba ze skate 2 :)