Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 477,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Dead Space, Fifa 09 , i od dziś Kilzone 2 :) , w wolnych chwilach Far Cry 2 :)

Opublikowano

hej. dead space i zakupiony wczoraj buzz! quiz tv special edition (wersja angielska). zapraszam sofa vs sofa jesli sa chetni.

Edytowane przez sosen13

Opublikowano

Uncharted (ponownie)

Valkyria Chronicles- genialna gra

Fallout 3- muszę dokończyć główny wątek i oddaję to koledze, na dłuższą metę wieje nudą,syndrom Obliviona

Opublikowano

Killzone 2 - single narazie, grafika za(pipi)ista ale reszta poprostu bardzo dobra. COD 4 swego czasu wieksze wrazenie na mnie zrobil.

Ethernal Sonata - muzyka swietna - Uematsu moze sie zchowac :), odstresowujaca.

NFS UNdercover - IMO dobra gra tak na 7/10.

STREET FIGHTER 4 - najlepsza bijatyka od czasow tekken 3. Rozpierdzalaczokciukolamacz 10/10.

Opublikowano

Po ponad półrocznej przerwie wracam do swiata PS3 :) Zaległości zaczałem nadrabiać Killzone 2ką, Little Big Planet i Silent Hill Homecoming. Do tego za 10 Euro wyrwałem Uncharted Drake Story wiec będzie trzeba przejść jeszcze raz robiąc Trofea :). No i gry z PSN głownie GT Prologue i Tekken DR :)

Edytowane przez BartIrlandia

Opublikowano

Męczę teraz Killzone 2. I ze smutkiem przyznaję, że jeszcze nie liznąłem singla odkąd zacząłem w multi. Wzruszenie odbiera mi mowe, ale skoro singiel i tak ma 6h to wrócę do niego w przerwach :P

Opublikowano

Burnout Paradise TUB - świetny offline i online. Nie sądziłem, że gra sieciowa będzie, aż tak dobra.

Mirror's Edge -gra czasami traci tą swoją płynność, ale ogólnie jest fajnie.

Opublikowano

szybciutko pozbylem sie kz2 i gram teraz w resistance 1, a potem pewnie resi2 ;]

gdy nie mam za duzo czasu grywam sobie w wipeout'a i tryb zone

Opublikowano

Witam :rolleyes: Ja obecnie ukończyłem przygodę z Uncharted (zdobyłem PLATYNKE),pogrywam w sieci w Wipeouta HD i Quantum Of Solace...Killzone 2 narazie jest u kumpla..niech sie ziomek nacieszy:) pozdro

Opublikowano

Killzone 2. Nie wiem kto mówi że ta gra jest na 6 godzin. Ja mam 37% zrobione (cos kolo tego) i mam na liczniku 5,5h ;p Sam jestem zdzwiony, heh. Nie łażę po tych planszach w każdy zakamarek, aczkolwiek nie brnę po prostu do przodu. Rozglądam się za tymi intalmi i znaczkami higów (ale tak jak mowie nie do przesady, nie siedzę w jednej miejscówce po godzinie). A czas wydaje mi się, że naliczył mi się taki długi bo momentami nie wiedziałem co mam robić, to znacyz wystarczyło trochę rush zrobić a ja w zaparte strzelałem do nadbiegających hord ;] I tak dopóki się już nie wściekłem po 15 minutach że coś tu jest nie tak, heh. No i ogólnie gram na tym trzecim poziomie nie pamiętam nazwy (veteran ?). Ale generalnie polecam :)

Opublikowano

Killzone online - myślę, że do piątku wpadnie najwyższa ranga.

LBP - jutro biorę od kumpla, wkońcu sprawdzę co drzemie w SackBoy`u :D

I tak rozkminiam za jaką gre się brać jeszcze ? Kupić X-Blades czy może sprawdzić Fear 2 bo tez kolega posiada... ;)

Opublikowano

RE5, w kooperacji z braciszkiem (multi w tej grze to sam miód).

Opublikowano

Uncharted Drake Story na normalu pękły po raz drugi, czas na drugie przejscie na Hardzie co by calaka zrobic :). Rozpoczete Silent Hill Homecoming, w oczekiwaniu na REsidenta 5 i oddanie przez kumpla Killzone 2 :)

Opublikowano

Killzone 2 sporadcznie z racji nowego Residenta :) gra dla mnie genialna ;) od 1 kwietnia nie bede mial neta w konsoli wiec przysiade do tworzenia wlasnego levelu do LBP :)

Opublikowano

Treaz głownie SOCOM od czasu do czasu Motorstorm i Killzone 2

Opublikowano

Aktualnie przechodze MGS4. Niby świetna gierka, ale jakoś nie chce mi się w nią grać (żeby było śmieszniej to mam go od pół roku, a grałem łącznie jakies 3h). Następne w kolejce to Resident Evil 5 i Killzone 2.