Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Valkyria chronicles, TR: underworld, Folklore, Eternal sonata.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

100 lat za Murzynami. Uncharted-fajna historia,niezla grafika,kiepska animacja ruchow glownego bohatera.

Chcialbym jeszce zagrac w valkyrie chronicles,MGS4,ale za duzo jest jeszce tytulow na konsole poprzedniej generacji(tym bardziej ich cena jest dosc niska),wiec na razie poczekam.

Opublikowano

skate 2 i cod 4

Edytowane przez andrij19

Opublikowano

Po rajdzie po sklepach z grami uzywanymi dochodzi za bezcen (160Euro w sumie :D ) 7 tytułów: Fifa 09, Prince of Persia, Everybody Golf: World Tour, Mercenaries 2, Virtua Tennis 3, Unreal Tournament 3 i Ratchet i Clank: Tools of Destruction.

Wiec koncze Residenta dzisiaj (ostatni etap: 6-3) i zaczynam od RAtcheta (brak Trofeów w tej grze to jakis skandal :D )

Opublikowano

aktualnie gram w wiele gier po trochu..

Wipeout hd

Resistance 2

FEAR 2

LBP [multi w weekendy]

i przymierzam sie do ukonczenia Uncharted, bo 12% mi zostalo... kurde czemu klimat sie tak zepsul pod koniec? :<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

TR: Underworld, chyba najlepszy Tomb od czasu The Last Revelation.

Opublikowano

Eternal Sonata na PS3, czym dalej tym bardziej się odechciewa... i te głębokie przesłania, niech ich szlag <_<

Opublikowano

F3 oraz LBP, jak na pustkowiach wieje nudą, to ganiam Sackboy'em, fajne combo :)

Opublikowano

szok, pozyczylem od kumpla RE5 i wrecz nie moge sie oderwac heh po srednim demie, pelna wersja pozytywnie mnie zaskoczyla. co-op online to super sprawa:)

oprocz RE5 gram tez w KZ2, ktory niespodziewanie poszedl na razie w odstawke heh

Opublikowano

Kończę Resistance: Fall of Man. Jeju jaka ta gra jest trudna pod koniec! Ale moze przejdę jeszcze raz dla tych dodatkowych broni (bo to w tej grze jest najlepsze)... z drugiej strony, na półeczce czeka już Resistance 2 8)

Opublikowano

Burnout: Paradise

Opublikowano

Guitar Hero 3 i reszta czeka cierpliwie na półce :D. Jak ktoś chętny na multi (medium jak narazie) to zapraszam :).

Opublikowano

Wormsy i Midnight Club: Los Angeles. :)

Opublikowano

Mirror's Edge - demo dla mnie slabe, ale pelna wersja mi sie spodobala. jednak po 3 rozdziale juz mi sie nie chce grac. za bardzo mnie wkurza

Prince of Persia - teraz zaczynam. moze mnie bardziej wciagnie niz ME. znaczy na pewno :D

po za tym mecze Killzone2