Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Juz drugi raz Dead Space :P. Zbieram brakujace trophy (ten Maxed Out mnie wykonczy kiedys D;), troche "odpoczne od tej gry i zabieram sie za tryb Impossible :P.

W przerwach - MGS4, takze drugie podejsie :P.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Wipeout HD 8) Ambicja = zdobycie platyny, ale jeszcze troszke brakuje.

Opublikowano

Po MidnightClub-Los Angeles zabieram sie za Dead Space ^_^

Opublikowano
Wipeout HD 8) Ambicja = zdobycie platyny, ale jeszcze troszke brakuje.

Same here, tyle, że brakuje duuużo więcej ;)

Opublikowano

haha, dokładnie. mam zaczęte: killzone 2, mgs4, motorstorm2, uncharted, fife 09, lbp i ratcheta.

ciężko się zdecydować co włożyć do napędu. ale to dobrze, dobrze :lol:

Opublikowano

jak to, przecież na ps3 nie ma gier a Wy nie wiedziecie na co się zdecydować? cholerne fanboye ;)

ja dzisiaj skończyłem story w LittleBigPlanet (właściwie to zmusiłem się do przejścia, moim zdaniem gra jest bardzo przeciętna w singlu) i przeszedłem dodatek do Magic Ball (nawet fajny). od jutra Prince of Persia :)

Edytowane przez pawel_k

Opublikowano

Mam chyba większość gier ktore tutaj wymieniacie od metal gear'a, LBP z dodatkiem MGS, KZ2, SF4, Dead Space, Uncharted przez RE5, MS2 Valkyria Chronicles, SC4 kończąc na CoD4, WaW a kończąc na Prince of Persia, GT Prologue i wielu innych. Trofea mam w poważaniu, i tak jakoś wyszlo ze konsole włączam aby obejrzeć film na blu-ray'u bo jak odpalam którąkolwiek z tych gier to wyłączam je po pół godziny bo mnie nudzą...

Po 12 latach konsola od Sony mnie nudzi- bo w takiego warcrafta 3 TFT gram od 4 lat :|

Opublikowano

Ferrari Chalenge - swietna gra z dosyc wymagajacym modelem jazdy.

Burnout UB - chillout pol godziny dziennie

Alone in the Dark Inferno - bardzo dobra gdyby nie sterowanie..

Valkyria Chronicles - dopiero zaczynam ale pierwsze wrazenia swietne

Opublikowano

Wymęczyłem wczoraj (o 3 nad ranem :P ) platynę w RE5, więc chyba wrócę do KZ2.

Opublikowano

Koncze Killzone, bo czeka teraz Killone 2. Jedynka jest strasznie monotonna oby 2 była lepsza.

Opublikowano

Ja kończę UT3. Dwa ostatnie trofea dały mi mocno popalić. Przy "get a life" miałem kryzys ale znalazłem pewien sposób, przy którym jakoś szybciej to wszystko leciało. Zaczęło się od tego, że od dźwięków i muzyki z gry już mnie nosiło i miałem dość więc walnąłem całkowity mute. Cisza i spokój... ale jakoś tak nie teges no to zacząłem słuchać podcastów z konsolowiska i trofeaps3.com. Czas jakby przyśpieszył i w jeden dzień zrobiłem blisko 4k killów:) Dzięki chłopaki, bez Was było by ciężko:)

Opublikowano

Gram Killzone@2, w sobotę wracam Fallout3. Czekam inFamous i Guitar Hero: Metallica w maju. :)

Opublikowano

gram w GTAIV, ale codziennie odpalam Killzone2 i wpadam na warzone żeby kilka headshot-ów zrobić :)

Opublikowano

Oficjalnie gram w:

Midnight Club L.A single, lub Killzone 2 w Multi.

Nieoficjalnie w:

Street Fightera IV, lub PAIN

Jak przyjda koledzy to:

Army of Two, Tekken 5 lub PAIN.

Ze starym lub kuzynem w GT 5 Prologue.

:ninja:

Opublikowano

dzisiejszą nockę poświęcam na RE5 - gra leży już tydzień na półce , ale czekałem na odpowiednie warunki do grania :)

a ogólnie to szpilam - wszelkiej maści guitar hero i rock banda 2

no i jak mam zajawke to włączam stare gry i zdobywam trofea

Opublikowano

Aktualnie tylko w RE5, musze przejść na profesjonalu :P i zaliczyć wszystko na S :)