Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ChOomik
Opublikowano

LittleBigPlanet

-szczerze mówiąc nie miałem w co grać aż do czasu gdy brat zaczął wciskać mi wymieniony wyżej tytuł. Kiedyś trochę pograłem i wiedziałem czego się spodziewać... ale do czasu gdy wreszcie pożyczyłem grę i odpaliłem multiplayer ;) pierwsza gra na PS3 przez którą miałem łzy w oczach spowodowane śmiechem :D

Opublikowano (edytowane)
Tomb Raider Underworld Duzo bagow,za latwe trofea.Do Anniversary(wg mnie najlepsza czesc serii) daleko,oj daleko. Na plus zaliczce mozliwosc wyboru kostiumu i broni przed misja,rozlegle levele. Ale tych bagow nie scierpie :) Taka gra na 7- Edytowane przez Ken Marinaris
Opublikowano (edytowane)

Ja gram w gre :o

którą jest LittleBigPlanet! :D jeszcze tylko 2 trophy i wpada platynka

Edytowane przez Merson
Opublikowano (edytowane)

od wczoraj w ghostbusters i im not impressed, ze tak powiem, kilka fajnych motywow, ale grafika w pomieszczeniach to przegiecie

i jeszcze fallout 3 po przejsciu watka glownego , probuje poleciec na platyne, ale dluuuuugiee to bedzie, chociaz przyjemne

Edytowane przez Sqtr78
Opublikowano

inFAMOUS oraz MS Pacific Rift (żadna gra mnie tak nie męczyła, nie mam bynajmniej na myśli poziomu trudności - grając odczuwam skrajne emocje, raz gra zachwyca innym razem totalnie irytuje... MS > MS PF zawsze będę to powtarzał)

Opublikowano

Jako że laser padł a na dysku mam tylko Burnouta ścigam się po Paradise City. Do końca tygodnia konsola do serwisu trafi wiec może wreszcie za jakieś 14 dni zagram w inFamous jak laser naprawią

Opublikowano

Fallout 3 - Gra jest bardzo wciągająca, przez nią nie gram praktycznie w nic innego, tylko szkoda ze do PLki nie ma patcha. :(

Infamous - Jestem przy samym końcu, ale fallout zwyciężył. :D

Killzone 2 - Polski dubbing niszczy frajde z tej gry, muszę zacząć od nowa po angielsku.

Riddick - fallout również zwyciężył, ale uwielbiam skradanki więc gra jest w pyte.

No i od czasu do czasu: LBP, Burnout i gry z PSN. ;)

Opublikowano

Gralem w Fife 09 , DMC 4 , Dead Space ,FF 7

Obecnie wysztko to zgniótł Demon's Souls sadze .ze jeszcze przez dluuugo dlugggo nie zagram w nic innego.Jeszcze nigdy nie bylem tak podjarany gra :)

Opublikowano

GTA IV - wreszcie 3 miasto

Viking: Battle for Asgard - zaczynam kupować wczesniejsze gry,w koncu jestem nowym posiadaczem ps'ki a gra jest wypas

Killzone 2 - troche gry w necie na odstresowanie;p Narazie pozyczony KZ2 ale w tym tygodniu kupie wlasny to moze zabiore sie za przejscie gry na najtrudniejszym trybie