Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Gran Turismo Prologue kończę S klasę :) ,Big PHAT Princess ,MGS 2 (dopiero poznaję serię chociaż 3ka i 4ka już na półce czekają) i jak narazie to tyle.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Właśnie zacząłem Resident Evil 5, nadrabiam 2 lata strat nie posiadania PS3, a gierka jest super!

Także kupiłem Fat Princess i wchodzę se na chwile na online co jakiś czas

Opublikowano

DEAD SPACE

Dobra gra,ale loadingi bywaja dlugie.Niektore trofea moga zdenerwowac,np. Don't get cocky, kid. Dlaczego po odstrzeleniu lba,potwory ciagle bezblednie namierzaja Isaaca? Dla tych,ktorzy nie mieli okazji zagrac,polecam.Klimat lepszy niz w Residencie,ktory z horroru przetransformowal sie w beztroska strzelanke.

Opublikowano

Zostały mi ostatnie 3 speedruny w Mirror's Edge i chwilami w GT5:P

Opublikowano

Uncharted na Normal prawie skończone. Potem zabieram się za zbieranie skarbów a następnie Killzone 2 ^^

Opublikowano

Call of Juarez 2 . Mega-klimat Dzikiego Zachodu .Polak potrafi , tylko brak polskiej lokalizacji bardzo wkurza ...

Opublikowano

ostatnio troche w burnout'a gram.. wipeouta tez... i nie mam z kim grac z re5 :<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W ostatnie 2 dni nabiłem 10h w Skate 2 - zaje.bista gra. Jakby ktoś był niezdecydowany to szczerze polecam.

Opublikowano

Prototype- ta gra mnie zmiażdzyła uważam ją za duzo lepszą od infamous... narazie 47 % trofeów ale myślę, że platynka wpadnie, od czasu do czasu pogrywam w fife w którą nie umiem grac:D

Opublikowano

Aktualnie Battlefield: Bad Company, Wipeout HD, Super Sturdust HD no i najnowszy zakup Marvel vs Capcom 2 - akurat strasznie trudny tytuł, muszę się porządnie nauczyć w to grać, nawet na easy nie mogę przejść 6 poziomu :/

BTW. na playfire jest spoko opcja z twoją własną biblioteką gier, każdy może zobaczyć w co aktualnie grasz, co lubisz, co przeszedłeś itp itd. Dla przykładu, to mój profil:

http://www.playfire.com/KainGorn

Opublikowano

Prince of Persia, szkoda tylko ze poziom trudnosci jest zerowy pozatym moze byc.

Opublikowano

InFamous... a dokładniej robienie zadań pobocznych ;P

Opublikowano

Trochę White Knight Story, trochę Yakuzy Kenzan, dużo Katamari Tribute. Zafoliowane Demon's Souls patrzy na mnie z wyrzutem, a niedługo Killzone 2 :).

Opublikowano

Killzone 2 multi (i powoli Elite, dopiero 2 misje za mną). Po trochu przechodze Bioshock'a, a od wczoraj Crash Team Racing 8)

Opublikowano

nadrabiam zaległości z PSS - Battlefield , Fat Princess , Shatter .......

Opublikowano

Jak skończe Ferrari Challenge co troszkę jeszcze potrwa, zabieram się za Resistance 2, który właśnie do mnie dotarł :)

Opublikowano

MotorStorm ... "stare ale jare" :P