Opublikowano 1 sierpnia 200915 l Gran Turismo Prologue kończę S klasę ,Big PHAT Princess ,MGS 2 (dopiero poznaję serię chociaż 3ka i 4ka już na półce czekają) i jak narazie to tyle.
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l Właśnie zacząłem Resident Evil 5, nadrabiam 2 lata strat nie posiadania PS3, a gierka jest super! Także kupiłem Fat Princess i wchodzę se na chwile na online co jakiś czas
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l DEAD SPACE Dobra gra,ale loadingi bywaja dlugie.Niektore trofea moga zdenerwowac,np. Don't get cocky, kid. Dlaczego po odstrzeleniu lba,potwory ciagle bezblednie namierzaja Isaaca? Dla tych,ktorzy nie mieli okazji zagrac,polecam.Klimat lepszy niz w Residencie,ktory z horroru przetransformowal sie w beztroska strzelanke.
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l Aktualnie Wipeout HD+Fury, Battlefield 1943 i GTA IV (przechodze drugi raz na ponizej 30h)
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l Uncharted na Normal prawie skończone. Potem zabieram się za zbieranie skarbów a następnie Killzone 2
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l Call of Juarez 2 . Mega-klimat Dzikiego Zachodu .Polak potrafi , tylko brak polskiej lokalizacji bardzo wkurza ...
Opublikowano 5 sierpnia 200915 l ostatnio troche w burnout'a gram.. wipeouta tez... i nie mam z kim grac z re5 :<
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l W ostatnie 2 dni nabiłem 10h w Skate 2 - zaje.bista gra. Jakby ktoś był niezdecydowany to szczerze polecam.
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Prototype- ta gra mnie zmiażdzyła uważam ją za duzo lepszą od infamous... narazie 47 % trofeów ale myślę, że platynka wpadnie, od czasu do czasu pogrywam w fife w którą nie umiem grac:D
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Aktualnie Battlefield: Bad Company, Wipeout HD, Super Sturdust HD no i najnowszy zakup Marvel vs Capcom 2 - akurat strasznie trudny tytuł, muszę się porządnie nauczyć w to grać, nawet na easy nie mogę przejść 6 poziomu BTW. na playfire jest spoko opcja z twoją własną biblioteką gier, każdy może zobaczyć w co aktualnie grasz, co lubisz, co przeszedłeś itp itd. Dla przykładu, to mój profil: http://www.playfire.com/KainGorn
Opublikowano 17 sierpnia 200915 l Prince of Persia, szkoda tylko ze poziom trudnosci jest zerowy pozatym moze byc.
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Trochę White Knight Story, trochę Yakuzy Kenzan, dużo Katamari Tribute. Zafoliowane Demon's Souls patrzy na mnie z wyrzutem, a niedługo Killzone 2 .
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Killzone 2 multi (i powoli Elite, dopiero 2 misje za mną). Po trochu przechodze Bioshock'a, a od wczoraj Crash Team Racing 8)
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l nadrabiam zaległości z PSS - Battlefield , Fat Princess , Shatter .......
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Jeszcze dziś GTA IV, zaś od jutra biorę się za Alone in the Dark Inferno.
Opublikowano 18 sierpnia 200915 l Jak skończe Ferrari Challenge co troszkę jeszcze potrwa, zabieram się za Resistance 2, który właśnie do mnie dotarł