Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Wipeout HD - Powolne przechodzenie kampani na elite. Jest ciężko, ale walczę i nie popuszczam.

Battlefield 1943 - wciąga jak bagno. Super produkcja. Jedna z lepszych gier na Pss.

Prince of Persia - Eh, kompletnie nie wiem kiedy ja znajdę czas na tą grę. Mam cel przejścia gry do końca września, muszę to w cholerę sprzedać.xD

I inne popierdółki z pss.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 480,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

jak od daaawna Battlefield Bad Company online

i teraz jeszcze Red Faction Guerrilla, ale nie online bo online to jakas porazka.

Opublikowano

Prototype - fajna sieczka, lepsze od infamous

Ratchet ToD - spoko platformówka, od dawna chciałem zagrać w coś takiego

Fallout3 - 40h i z 4 misje głównego wątku, a jak dojdą jeszcze DLC niedługo... :rolleyes:

Opublikowano

Dopiero co skonczylem najlepsza gre w tym roku czyli - Arkham Asylum

a teraz bardziej z obowiazku wracam do Heavenly Sword...jakos nie moge w tej grze przelknac spadku fpsow,prostackiej jak budowa cepa konstrukcji gameplay i takiego se systemu walki...no ale musze ta gre w koncu zmeczyc

Opublikowano

ZEN PINBALL - miazga ! Myślę o kilku podejściach, a kończę o 2 w nocy ...

Opublikowano

pop i przegrywam w zen pinbal z ukjem_toczybana

Killzone2 forever-przygotowania do drugiego sezonu Ligi

prócz tego popierdóły z ps store

ps. CoATI spodziewaj się,że zagramy razem w Zena bo dawno nie grałem z ludźmi na friendliście a w miarę pojęcie mam o pinballach ;)

Opublikowano

Colin McRae Dirt - mam zaległości, bo na Xboxie jakoś nie zdążyłem go przejechać całego :P , a za niedługo wezmę się za 2 cześć.

Opublikowano

Xbox360: Race Pro i momentami chętnie wracam do Forza2

PS3: Ferrari Challenge oczywiście z kierowniczką

Opublikowano

Wheelman, gra ma tragiczne loadingi, ale mysle ze jakos ja skoncze chcociaz to przecietniak . Na swoja kolej czeka Valkyria Chronicles.

Opublikowano

The Chronicles of Riddick, Alone in the dark Inferno, Smash Cars, Battle Tanks i czekam aż wreszcie mi dojdzie Fallout 3:)

Opublikowano

Czekam az dojdzie Riddick i LBP, a na razie zabijam czas Fury, Shatter, BattleTanks i Lumines :)

Opublikowano

Masteruje sobie pomału Folklore.

Opublikowano

Próbuje zrobić Platynkę w Batmanie AA. Potem przejdę InFamousa jeszcze 2 razy to wskoczy platynka a na koniec zbiorę je.ba.ne skarby w uncharted. Blee