Opublikowano 3 września 200915 l Wipeout HD - Powolne przechodzenie kampani na elite. Jest ciężko, ale walczę i nie popuszczam. Battlefield 1943 - wciąga jak bagno. Super produkcja. Jedna z lepszych gier na Pss. Prince of Persia - Eh, kompletnie nie wiem kiedy ja znajdę czas na tą grę. Mam cel przejścia gry do końca września, muszę to w cholerę sprzedać.xD I inne popierdółki z pss.
Opublikowano 4 września 200915 l jak od daaawna Battlefield Bad Company online i teraz jeszcze Red Faction Guerrilla, ale nie online bo online to jakas porazka.
Opublikowano 4 września 200915 l Prototype - fajna sieczka, lepsze od infamous Ratchet ToD - spoko platformówka, od dawna chciałem zagrać w coś takiego Fallout3 - 40h i z 4 misje głównego wątku, a jak dojdą jeszcze DLC niedługo...
Opublikowano 4 września 200915 l Dopiero co skonczylem najlepsza gre w tym roku czyli - Arkham Asylum a teraz bardziej z obowiazku wracam do Heavenly Sword...jakos nie moge w tej grze przelknac spadku fpsow,prostackiej jak budowa cepa konstrukcji gameplay i takiego se systemu walki...no ale musze ta gre w koncu zmeczyc
Opublikowano 6 września 200915 l ZEN PINBALL - miazga ! Myślę o kilku podejściach, a kończę o 2 w nocy ...
Opublikowano 7 września 200915 l pop i przegrywam w zen pinbal z ukjem_toczybana Killzone2 forever-przygotowania do drugiego sezonu Ligi prócz tego popierdóły z ps store ps. CoATI spodziewaj się,że zagramy razem w Zena bo dawno nie grałem z ludźmi na friendliście a w miarę pojęcie mam o pinballach
Opublikowano 13 września 200915 l Colin McRae Dirt - mam zaległości, bo na Xboxie jakoś nie zdążyłem go przejechać całego , a za niedługo wezmę się za 2 cześć.
Opublikowano 13 września 200915 l - Przejść w końcu całego Obliviona hłehłe -i może niedługo będzie powrót do Killzone
Opublikowano 13 września 200915 l Cowabunga, czyli w żółwie z PSN'a w odświeżonej wersji, wciągają ;D
Opublikowano 13 września 200915 l Xbox360: Race Pro i momentami chętnie wracam do Forza2 PS3: Ferrari Challenge oczywiście z kierowniczką
Opublikowano 14 września 200915 l Wheelman, gra ma tragiczne loadingi, ale mysle ze jakos ja skoncze chcociaz to przecietniak . Na swoja kolej czeka Valkyria Chronicles.
Opublikowano 14 września 200915 l The Chronicles of Riddick, Alone in the dark Inferno, Smash Cars, Battle Tanks i czekam aż wreszcie mi dojdzie Fallout 3:)
Opublikowano 14 września 200915 l Czekam az dojdzie Riddick i LBP, a na razie zabijam czas Fury, Shatter, BattleTanks i Lumines
Opublikowano 16 września 200915 l Oblivion z dodatkami, przynajmniej do czasu ukazania sie dragon age...
Opublikowano 16 września 200915 l Próbuje zrobić Platynkę w Batmanie AA. Potem przejdę InFamousa jeszcze 2 razy to wskoczy platynka a na koniec zbiorę je.ba.ne skarby w uncharted. Blee