Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Alone in the Dark Inferno

A sobotnimi późnymi wieczorami GTA4 na multi :]

Opublikowano

killzone 2

fallout 3

Opublikowano

Aktualnie w Uncharted 2.

Opublikowano

Uncharted 2 ;O (powoli, powoli do platynki x))

Opublikowano

Po ukończeniu Resident Evil 5 (na 360ce) w końcu zabrałem się za Uncharted 2.

Edytowane przez ubol

Opublikowano

Red Faction Guerilla

Metal Gear Solid 4

Obie gry zarówno single jak i multi :) Nie spodziewałem się takiego mgs online, naprawdę fajna sprawa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie sprawdzam Borderlands a w między czasie masteruję Demon's Souls (US), a jakże ;)

Opublikowano

Kończę drugi raz Uncharted 2: Among Thieves (platynka się szykuje ;) ) i gram w Ratchet & Clank: Tools of Destruction przed zakupem najnowszej części, na którą poczekam aż nieco stanieje.

Opublikowano

Motorstorm pacific rift potem Kz2 , resistance 2, deadpace, sc4 gt5p :) tak wiem jestem zacofany o pare lat :D

Opublikowano

fifa 10,singstar polskie hity,uncharted 2 i marvel 2 czekam na cod mw 2.

Opublikowano

Skończyłem Infamous jako dobry. Teraz pykam w Zombie Apocalypse a na półce czeka już Killone 2 - prezent od ukochanej kobitki 8)

Opublikowano

Ja jutro będę grał w Fallout 3 GOTY, miałem kupić MW2 ale przeszło mi hehe

Opublikowano

Platynuje Uncharted 2, bije czasy w NFS Shift, zacząłem Operacje flaszpojnt, pogrywam jeszcze w FIFA 10. We wtorek zwijam sie wcześniej z pracy i lece po COD MW2 naareeszcieee i czekam aż TRINE stanieje troche. Kurde jeszcze na dragon age trzeba wydać, ciężko sie robi a prezenty trzeba kupować. nie wiem jak ja to zrobie

Opublikowano

Na zmianę w MW2,U2,FIFE 10 i...Crasha Bandicoot Warped :D

Opublikowano

Powracam do Resident Evil 5 oraz do InFamous. Szkoda tylko że po ukończeniu Uncharted 2, owe gry delikatnie mówiąc trochę straciły w moich oczach :down:

Edytowane przez hanry

Opublikowano

Powoli kończę świetną przygode z Uncharted 2 i biorę się za Ninja Gaiden Sigma i Bioshock.