Opublikowano 18 listopada 200915 l Teraz pogrywam sobie w NFS SHIFTA ,RESIDENTA 5 TYLKO MERCENERY I staram sie nabic 100% w little big planet
Opublikowano 18 listopada 200915 l uncharted 2 teraz w sieci ustawione mam wszystkie tryby i rywalizacje jak ktos chetny do wspolnej gry to zapraszam do znajomych
Opublikowano 18 listopada 200915 l Mini Ninjas - przypomina mi Zelde WW - troche:) Brutal Legend Batman AA Dirt 2
Opublikowano 18 listopada 200915 l Aktualnie w Fat Princess maniacze, ale na boku przechodzę single Resistance 2 i bawię się w speedruny w Mirror's Edge ;p
Opublikowano 18 listopada 200915 l Będąc w Carrefour skusiłem się na DA: Origins (oni to mają ceny...) i właśnie udaje się na erpegową nockę
Opublikowano 18 listopada 200915 l Zaczałem Uncharted 2 oraz Residenta 5. Jak skończe to online. Na koniec pucharki
Opublikowano 20 listopada 200915 l Dragon ball raging blast - to gra na wieki:) Póki nie wyjdzie nowa część Fallout 3 - już nie daleko do końca i platyny Call of duty classic - zostało mi jeszcze przejście na najtrudniejszym trybie
Opublikowano 20 listopada 200915 l Musze znowu przejść uncharted2 na hardzie bo po zmianie na slima nie mam save-wow i nie moge przejść na crushing do platyny, skończyłem COD2 MW na hardzie i zaczynam veterana oraz zaczynam dzisiaj przygode z DA:Origins, jeszcze śmigam po pracy po Assasina nowego. Znowu łykend zleci jak z bicza strzelił.
Opublikowano 20 listopada 200915 l Rock Band LBP Wipeout HD + Fury i to mi narazie wystarczy. Może ktoś chętny do pogrania w RB lub LBP?? Edytowane 20 listopada 200915 l przez ShadowUS
Opublikowano 20 listopada 200915 l MW2 multi Ledwo skończyłem singla, a miałem zrobić platynę i sprzedać grę. Ale raczej się na to nie zanosi.
Opublikowano 20 listopada 200915 l Pomimo platynki w u2 często do niej wracam. Aktualnie czekam na paczki z residentem 5-tka i beowulfem
Opublikowano 23 listopada 200915 l Dragon Age Dragon Age i jeszcze raz Dragon Age Dawno się tak nie wkręciłem W niedziele zacząłem grać i 7 godz non stop, wow KOTOR Baldurs i Wiedżmin w jednym worze, POEZJA
Opublikowano 23 listopada 200915 l killery z tego roku skończone - więc znowu wróciłem do Ferrari Challenge tym razem jadę po platynę...
Opublikowano 26 listopada 200915 l - Dragon ball raging blast - powoli nudzą mi się tryby niektóre, ale online to jest cuś - Unreal turnament III - trofeów to nawet nie będę tu zdobywać, po prostu zbyt czasochłonne, ale gierka naprawdę świetna, na pewno lepsza niż quake - Brutal Legend - dzisiaj lub jutro odbieram, grałem w demko i zapowiada się fajna zabawa - Call of duty Classic - zacząłem już na hardened grać, jak przejdę to biorę się za Veterana
Opublikowano 26 listopada 200915 l Powoli przechodzę Killzone 2, czasami odpalam Zombie Apocalypse ale ostatnio razem z moją dziewczyną głównie wymiatamy w Guitar Hero 5 8)
Opublikowano 26 listopada 200915 l calakuje Assassin's Creed 2 i Modern Warfare 2 w multi, a na veteranie Singiel i Spec Ops.
Opublikowano 26 listopada 200915 l Borderlands - wciąga gra Gravity Crash - rewelacja gra! Link - http://blog.eu.playstation.com/2009/11/20/ground-control-to-droid-13-come-in-droid-13-your-time-is-up-%E2%80%A6/