Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Teraz pogrywam sobie w NFS SHIFTA ,RESIDENTA 5 TYLKO MERCENERY I staram sie nabic 100% w little big planet

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 477,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Aktualnie w Fat Princess maniacze, ale na boku przechodzę single Resistance 2 i bawię się w speedruny w Mirror's Edge ;p

Opublikowano

Będąc w Carrefour skusiłem się na DA: Origins (oni to mają ceny...) i właśnie udaje się na erpegową nockę :)

Opublikowano

Zaczałem Uncharted 2 oraz Residenta 5. Jak skończe to online. Na koniec pucharki :)

Opublikowano

Dragon ball raging blast - to gra na wieki:) Póki nie wyjdzie nowa część

Fallout 3 - już nie daleko do końca i platyny

Call of duty classic - zostało mi jeszcze przejście na najtrudniejszym trybie

Opublikowano

Musze znowu przejść uncharted2 na hardzie bo po zmianie na slima nie mam save-wow i nie moge przejść na crushing do platyny, skończyłem COD2 MW na hardzie i zaczynam veterana oraz zaczynam dzisiaj przygode z DA:Origins, jeszcze śmigam po pracy po Assasina nowego. Znowu łykend zleci jak z bicza strzelił.

Opublikowano

Rock Band

LBP

Wipeout HD + Fury

i to mi narazie wystarczy.

Może ktoś chętny do pogrania w RB lub LBP?? :D

Edytowane przez ShadowUS

Opublikowano

MW2 multi

Ledwo skończyłem singla, a miałem zrobić platynę i sprzedać grę. Ale raczej się na to nie zanosi.

Opublikowano

Pomimo platynki w u2 często do niej wracam. Aktualnie czekam na paczki z residentem 5-tka i beowulfem :D

Opublikowano

Stardust HD

Guitar Hero 5

Guitar Hero Metallica

Modern Warfare 2

Opublikowano

Dragon Age

Dragon Age i jeszcze raz Dragon Age

Dawno się tak nie wkręciłem

W niedziele zacząłem grać i 7 godz non stop, wow

KOTOR Baldurs i Wiedżmin w jednym worze, POEZJA

Opublikowano

killery z tego roku skończone - więc znowu wróciłem do Ferrari Challenge :) tym razem jadę po platynę...

Opublikowano

- Dragon ball raging blast - powoli nudzą mi się tryby niektóre, ale online to jest cuś:)

- Unreal turnament III - trofeów to nawet nie będę tu zdobywać, po prostu zbyt czasochłonne, ale gierka naprawdę świetna, na pewno lepsza niż quake

- Brutal Legend - dzisiaj lub jutro odbieram, grałem w demko i zapowiada się fajna zabawa

- Call of duty Classic - zacząłem już na hardened grać, jak przejdę to biorę się za Veterana ;)

Opublikowano

Powoli przechodzę Killzone 2, czasami odpalam Zombie Apocalypse ale ostatnio razem z moją dziewczyną głównie wymiatamy w Guitar Hero 5 8)

Opublikowano

calakuje Assassin's Creed 2 i Modern Warfare 2 w multi, a na veteranie Singiel i Spec Ops.