Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnio pogrywam sobie w Motorstorm: PR. Po wycalakowaniu średniego w mojej opinii Trine, biorę się na dobre za Dead Space na najwyższym poziomie trudności. Jeśli uda mi się go ukończyć, to będzie moje 5 przejście gry ;)

Obok mnie leży kilka "nowych" gier, które dotarły do mnie dzisiaj i za które zapewne wezmę się już jutro.

MGS4 omijał mnie szerokim łukiem od premiery, więc dopiero teraz będę mógł w niego spokojnie pograć, a w kolejce czeka InFamous.

Za tydzień dojdzie do mnie Uncharted: DF i Heavenly Sword, więc sezon nadrabiania zaległości uważam za otwarty :]

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 477,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

A u mnie swieta :potter: Dostalem kod do bety BF BC2 - i wlasnie w to gram :P No i nareszcie udalo mi sie sciagnac MAGa - moze wreszscie zobacze jak to wyglada.

Do tego Borderlands na split-screenie.

Mialem tez kupowac Dragon Age, ale w koncu sie rozmyslilem (po trochu recka w PSXE, po trochu inne czynniki) - zamiast tego postanowilem nadrobic zaleglosci w postaci obu KOTORow. Poki co gram w dwojke - swietna gierka. Szkoda, ze bioware tak sie skaszanilo (moze i ich dzisiejsze gry sa dobre, ale to juz nie to co kiedys, nie ma tej swobody i zlozonosci, przemyslenia).

Opublikowano

Aktualnie gram w Fifę 10, GTA IV i FNR 4. Grywalność tych gier jest niesamowita. W weekendy ciężko oderwać mnie od konsoli :)

Opublikowano

Nareszcie doczekałem się angielskiego Dragon Age'a, delektuje się nim na zmianę z EyePet'em - naprawdę fajne combo :turned:

Opublikowano

A ja PES 6 z PS2 na PS3 z powodu żenującej jakości "next genowych"PES

Opublikowano

GT5 Prologu

CoD MW2 (Online)

Fifa 09 (Online)

Opublikowano

AC 2, Gow: Collection i szykuje się do zakupu nowego Pesa.

Opublikowano

BORDERLANDS - dobre,dobre. Gra dluga,oferuje bardzo duzo misji.Zabawa ze snajperka i strzaly critical to moja ulubiona rozrywka.Po skonczeniu gry mozna ja przechodzic powtornie.Oczywiscie stopien trudnosci bardzo tu podkrecono,ale i experience rosnie szybko.Jeszce tylko 12 leveli i level 50 bedzie moj :) .Polecam z czystym sumieniem.

Opublikowano

Aktualnie kończę platynkę w Uncharted 2 i zaczynam Dead Space, pograłem niecałą godzinę i gra mi się już potwornie podoba.

Opublikowano

Po tygodniowym szarpaniu w najnowszego Ratchet'a (polecam) wracam do DA - akurat czeka mnie walka ze Smokiem na poziomie hard :D