Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Metal Gear 4 i czekam na GoW Collection, chyba jutro przyjdzie, a w MGS'ie dopiero drugi akt :/

Opublikowano

Po wymasterowaniu GoW Collection, kolejny raz przechodze singla w Uncharted 2, szpilając również w nieśmiertelnego Burnout Paradise. A na dniach zaczne inFamous albo nowego Ratcheta.

Opublikowano

Dragon Age: Origins - rozbudowana i wciagajaca, dobra na długie sesje, wtrochę framerate kuleje ale ogólnie bardzo ładna jest a czas przy niej jakos szybko mija.

Tekken 6 - tekken jaki jest każdy widzi :) versus z bratem(narazie mi doklada)

Demons Souls - chwilowo przerwałem z powodu dragon age ale... jestem od niej uzalezniony, najlepsza gra w swoim gatunku od czasów Diablo 2.

Dirt 2 - od czasu do czasu dla odsterowania

Transformers Revange of the Fallen - sie zdziwilem bo gra naprawde dobra, bez fabuly, ale daje duzo radochy z rozpierduchy. IMO 7/10.

GOW Collection czeka na święta :), dostalem wersje z demem :). Sam sobie kopiłem prezent, a co :).

Opublikowano

GoW Collection jak narazie,a od poniedzialku Demons Souls zeby akurat pociorac ostro w swieta

Opublikowano

U mnie jak zwykle-gram jak wszyscy juz grali. Tym razem RE5.Gra ti wlasciwie czesc 4. z polepszona grafa etc. Nie jest zle,ale po Borderlands gra nie bardzo ma czym zaskoczyc.

Opublikowano

GoW Collection przeplatany DA :turned:

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Wreszcie zagrałem w coś na ps3. I muszę przyznać, że gra przyjemna jak na sandboxa, z bardzo dobrą grafą. A jej imię to Infamous ^^ 20% ukończone.

Opublikowano

Assasin'c Creed II - Świetna, naprawdę świetna gra. Już jedynka mi się podobała, a to co tutaj sie dzieje to po prostu kosmos : ) ) ) ) ) ) ) Ta gra jest tak rozbudowana że dla mnie jeszcze na długo starczy.

The Saboteur - Już nie tak świetna jak powyższa, ale nadal dobra, sporo wkurzających niedoróbek (czuć i widać że robiona przez "niewłaściwy" sespół, za bardzo gra ocieka Mercenaries) bardzo bardzo fajny sandbox. Narazie odstawiłem dla powyższej pozycji XD.

Borderlands - Bawię się nowym DLC, pograłbym z qmplem ale strzeliłem focha bo nie przyszedł na moje urodziny (:/).

Bioshock - Odstawiony dla powyższych XD.

Darksiders i FF XIII .... Kiedy sie was doczekam ? <3.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

A ja aktualnie nie gram :-( Może odświeżę sobie MGS4.

Opublikowano

Dragon Age - wspaniały RPG, naprawdę czuć ducha Baldur's Gate + wreszcie gra, która nie kończy się po <10h

The Saboteur - miłe zaskoczenie, nie spodziewałem się wiele po tej grze, a przyjemnie się gra:)

Opublikowano

A już wiem w co gram. LAIR. Super kilmat. Szkoda, że był to start title. LAIR teraz z doświadczeniem w pisaniu PS3 by miażdżył.

Opublikowano

NGS2, ale przyjemność jest śladowa. Trza wymienić...

Opublikowano

Assasins Creed 2 powoli kończę, platynuje i to samo LBP.

Zaraz po tym czeka mnie powrót do przeszłości czyli GoW Collection.

Opublikowano

Koncze God of War 1 na platynke,Fat Princess (ROCKS!),3on3 nhl jak mam wolne 5 minut

Opublikowano

Beta BF:BC 2 ,pes 2010 i mirror's edge

Opublikowano

dragon age- w koncu jakis dobry rpg, ktorych tak brakuje na ps3 ,

cod:mw2 - multi, multi multi...

uncharted2 - cel platyna ;)

i od dzisaj Nfs: shift który jak narazie jest mega wypasiony ;) , oby tak dalej bylo :)

Opublikowano

U mnie ostatnio w czytniku kręci się:

CoD 4 multi: zapraszam grających jeszcze w to cudo

FNR4 demo póki co.

Fifka 09

Sporadycznie Racedriver : Grid online

Opublikowano

GT5 Time Trial Demo

PJ: Shooter

Ratchet & Clank: A Crack in Time

Uncharted 2 online

Niedługo pewnie też LBP z okazji dodatku :)

Opublikowano

Bioshock i Marvel Ultimate Alliance(tylko do gry z bratem) ;)