Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

inFamous, bardzo ciekawa gierka, jednak z początku byłem nią lekko rozczarowany. Więc jakby ktoś miał podobnie, to walczcie dalej, potem jest znacznie ciekawiej. :)

No popatrz,a ja nie byłem taki wyrozumiały i po 3 h grania nie tknę tego badziewia nigdy więcej.Dla mnie jedno z największych rozczarowań roku.

Szkoda, że nie dałeś jej szansy, bo im dalej tym lepiej. Tak miałem ja i teraz ma mój kumpel który na początku był rozczarowany, a teraz leci Cole na kolejną wyspę.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Głównie Uncharted 2 multi na zmianę z Team Fortress 2 (najlepsza strzelanka przez neta w jaką grałem ! )

Opublikowano

W Team Fortress 2 na PS3? Ktos jeszcze w to gra? Da sie w to wogole grac ? [ podobno w Orange Boxie na PS3 sa problemy z frameratem ]

Opublikowano

Darksiders - jeden z lepszych slasherów w jakie grałem, w sumie przed chwilą skończyłem ale chce w tej grze platyne :D

Jak skończę to zabieram się za Batmana, no i spróbuje zrobić platynę w The Saboteur (tak wiem jestem hardkorem ). :)

Edytowane przez A.L.I

Opublikowano

ostatni chapter w valkyria chronicles i czekam na paczke z dragon age :)

Opublikowano

w wolnych chwilach:

PES 2010

Bioshock

Opublikowano

Dragon Age: Origins

Super Street Fighter II Turbo HD Remix

PES 2010

Uncharted

Opublikowano

Ostatnio pyknąłem sobie Killzone 2 na Elite. Teraz może wrócę do Uncharted 2 i zcrushinguje go lub Dragon Age.

Opublikowano

Nadal męcze Uncharted'a 2 w multi, przy okazji pykam też trochę w MW2 (też w multi ;P). Mam jeszcze kilka gierek (np. AC2), ale chyba ich nie ogram, bo zwyczajnie nie mam czasu. Multi wciąga i tyle. ;]

Opublikowano

W mega zaje,bistą nowość- MGS1 :)

Opublikowano

Dead Space plus Overlord 2. Ta druga zadziwiająco dobra:o

Opublikowano

Cóż, aktualnie kończę Dragon Age, Wipeout HD Fury i Uncharted 2.

W kolejce czeka Demon Soul.

Opublikowano

Aktualnie Dragon Age, gram już ok 3h, narazie nudnawo... zobaczymy co będzie dalej;)

Opublikowano

Ratchet & Clank: A Crack in Time, oraz w małych dawkach Zombie Apocalypse.