Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Burnout Paradise City: The Ultimate Box, gra się bardzo fajnie tylko wkurza parę rzeczy. Po pierwsze można by było jakoś dokładniej oznaczyć w grze w którą ulicę podczas wyścigu skręcić. Podczas osiągania wielkich prędkości człowiek skupia się, aby gdzieś nie wpieprzyć, a tak to trzeba mieć jeszcze na uwadze, gdzie tu kierunkowskaz (i tabliczka z nazwą ulicy) cię poprowadzi. Druga sprawa, czemu nie ma możliwości wybierania danego wyścigu z poziomu mapy, tylko jeździsz z jednego końca miasta na drugi, aby zacząć jakiś wyścig. Także te całe pościgi mi jakoś nie podchodzą (lubię kiedy to ja jestem łowcą a nie na odwrót :P). Poza tymi drobnymi mankamentami gra wciąga jak każdy Burnout. Nic tylko grać.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 480,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Ja tak samo,jak urytu na górzę :) .Mistrzu,może jakaś ustawka online,co?Dla mnie numero uno jeśli chodzi o wyścigi na PS3,kozacka giera.Nie grałem online jeszcze,a z Polakiem zawsze fajniej.Jak coś to napisz PeMkę :D

Opublikowano

Kończę Darsaiders, w połowie Bayonetty jestem i zaczynam Dante's Inferno. Mocny początek roku w tym roku :).

Opublikowano

Dalej Rock Band 2 , ale dorwałem też Borderlands i czekam na WWE Smackdown vs RAW 2010.

Gdy ogarnę jedną z tych gierek wrócę do U2:)

Opublikowano

- Dragon Age (polecam na prawdę wciąga i opowiada sensowna fabułę)

- Uncharted 2 multi (wreszcie spokojnie siadłem do multiplayera i po prostu wsiąkłem)

- Ratchet&Clank AciT (leci do mnie to już napisze, dziś powinien być ;>)

Opublikowano

inFamous szalenie wciągająca przygoda :)

Fallout 3

Opublikowano

Od miesiąca katuje Wipeout HD i Fury. W HD zostało mi tylko 10 medali na Elite i będzie kampania na 100 procent [pozostanie tylko Fury do łyknięcia] Muszę wyciągnąć platynę z tej gry..... muszę:D

Opublikowano

Rock Band 1/2

Burnout Paradise

Pixel Junk EDEN :)

Nareszcie zamówiłem sobie drugiego rock banda, więc też moge go tu napisać :).

Opublikowano

Trine i Bayonetta w oczekiwaniu na White Knight Chronicles i Heavy Rain.

Opublikowano

Mirror's Edge.

Opublikowano

Rock Band 2 - już hard na gitarce

Uncharted 2 - w końcu muszę zabrać się za dokończenie harda

Mirrors Edge - poziomowe czasówki :)