Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Sacred 2 i powrot do Bayonetty.Pierwsza z gier jest cholernie rozbudowana i platyna tutaj to nie lada wyczyn.Bayonetta po jakims czasie sie po prostu nudzi,mimo ze mozna tu robic wiele rzeczy,nawet po zdobyciu platyny

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

God of War Collection - ta seria w ogóle się nie starzeje

Dead Space - narazie jestem na samym początku ale już mi się wydaje że gra może być lepsza niż RE 5

Assassins Creed 2 - jak każdy sandbox po początkowym zachwycie dosyć szybko mnie znudził ale może kiedyś go ukończe

Opublikowano

GoW Collection & Assassin Creed 2 - gry ukończone, a teraz próbuje platynki posiąść... o ile w GoW i AC brak tylko kilku trofeów o tyle GoW 2 nie daje za wygraną xP 

Opublikowano

Aktualnie staram się o platynkę w Dante's Inferno i Bayonetcie oraz czasami pyknę w Killzone 2 online 8)

Opublikowano

Battlefield: Bad Company 2 DEMO (90% czasu przed konsolą)

Uncharted 2 (crushing, w tym tygodniu pęknie platyna, po czym sprzedam U2 by mieć na pre-order powyższego, zresztą po premierze BC2 nie będzie czasu na inne gry, hehe.)

Opublikowano

Kończe Challenge Mode na poziomie Hardcore w Ratchet & Clank: A Crack in Time, a następnie zabieram się za inFamous.

Opublikowano

Tłukę w Borderlands`a i zaczynam Dragon Age`

Jest co robić :P

Edytowane przez butch.stein

Opublikowano

W inFamous i w GTA IV dla drugiego zakończenia. Wbrew oryginalnej, choć coraz bardziej obiegowej opinii, stawiam GTA o klasę wyżej od dzieła Sucker Punch.

Opublikowano

Demko Bad Company 2, FIFA 10

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

Uncharted 1 skończony zostało mi jeszcze zdobycie kilku pucharków,

RaC:ToD-szkoda że nie ma w niej pucharów ale i tak jest zarypista,

Niedługo kupuje GoW 1 i 2 HD a potem GOW 3, tylko jak tu znaleść na to wszystko czas.

Opublikowano

Bioshock 2 - tak samo dobra i wciągająca jak część pierwsza. Zostaje w kolekcji :)

Star Ocean 4 International - dziś zacząłem i gra się bardzo fajnie, świetna graficznie i fabuła trzyma poziom. Dobry dziuro zapełniacz przed FF13.

Opublikowano

Jak na razie tylko i wyłącznie demko Bad Company 2...

Opublikowano

- U2:AT online

- Harry Potter: Half Blood Prince

- LotR: Conquest

to takie oczekiwanie aby zabicz czas kilka dni na premiere Heavy Rain ;)

Opublikowano

Wipeout HD + Fury elite będzie ciężko :D

GOW I GOW II

Motorstorm Pacific Rift

Opublikowano

Cały czas Uncharted 2 , Rock Band 2 , ale doszło jeszcze Sega mega drive ultimate collection. Powrót do starszych czasów jest czasem wskazany:) Fajnie znowu popykać w golden axe

Opublikowano

A tu niespodzianka :) Resistance 2, jak ktoś jeszcze w to gra to dodawać mnie do listy znajomych :)

Opublikowano

Po raz kolejny SW:TFU USE(zarąbisty skrót). Dla trofeów i z uwielbienia do stosowania force push :P