Opublikowano 8 marca 201015 l God of War Collection. Nigdy nie podejrzewałem że jakakolwiek gra może być tak trudna nawet na normalu....
Opublikowano 15 marca 201015 l Yakuza 3 - Kenzan nie dałem rady skończyć, ale tu nie trzeba sie meczyć z krzaczkami... soundtrack na odzielnym CD dali w zwyklej edycnji a do Heavy Rain w Kolekcjonerce nie... hmm. Final Fantasy 13 - do Grand Pulse zaraz zawitam. GoW 3 kupie dopiero po skończeniu FF13 .
Opublikowano 16 marca 201015 l Zrobiłem wszystkie stunty w inFamous, a teraz szukam ostatniego sharda
Opublikowano 16 marca 201015 l Mnie zassało na dobre pole bitwy Bad Company 2...ale coś czuję, że za jakieś 4h Kratos mnie z niego wyssa
Opublikowano 16 marca 201015 l Ja się ostatnio zagrywam w Tekken 6, ale raczej bez rewelacji... nie ma to jak Tekken 3. Zdobyłem niedawno platynkę w Heavy Rain i będzie trzeba czekać na DLC. Od czasu do czasu zagram jakiś meczyk w FIFA10 no i chyba powalczę o platynę w InFamous. Aha jeszcze niedługo pewnie będę się zagrywał w GOW III i może przypomnę sobie GOW I i II.
Opublikowano 16 marca 201015 l Gram w wieczne Dragon Age, właśnie kupiłem Heavy Rain to się zassam, ale i tak GoW3 który w następnym tygodniu do mnie trafi zniszczy wszystkie gry i wygra!
Opublikowano 16 marca 201015 l HEAVY RAIN-bardziej ogladam niz gram wlasciwie.Ciekawa pozycja,za to wspomniany gdzies tu przeze mnie WET stanowczo odradzam.
Opublikowano 17 marca 201015 l Dorwałęm Ratchet & Clank: A Crack in Time. Przednia gierka...najlepsza od czasów jedynki .
Opublikowano 17 marca 201015 l Kończę Resistance 1 a w tygodniu powinny do mnie dojść kilka pozycji no i najważniejszy tytuł GOW 3.
Opublikowano 17 marca 201015 l W dniu 7.03.2010 o 19:23, Square napisał(a): Dodatki do Resident Evil 5, inFamous, a w zanadrzu niedokończony Bioshock. No i odliczam dni do premiery God of War 3 (wszystko pójdzie w odstawke ). God of War 3 reszta leży i czeka.
Opublikowano 18 marca 201015 l Final XIII i czekam na Resonance of Fate i jak narazie wystarczy reszta poczeka.
Opublikowano 19 marca 201015 l Dante's Inferno (rozgrzewka przed gow3) pierwsze Uncharted i chyba dziś Ratcheta obadam
Opublikowano 19 marca 201015 l GoW I pękł, teraz jestem pod koniec II i muszę skończyć do końca tygodnia bo FFXIII czeka...
Opublikowano 19 marca 201015 l Na przekór wszystkim nie gram teraz w God of War i kończę Heavy Rain. Oprócz tego Wipeout HD i Fallout 3 na PC... Eh skąd brać ten czas? ;p A w przyszłym tygodniu w końcu Bad Company, które ma być ostatnim zakupem w najbliższym czasie. Nie ma co, tej grze to trzeba poświęcić odpowiednią ilość czasu! No okej, połknę jeszcze w między czasie God of War III. ed: fix, Edytowane 20 marca 201015 l przez krak2610
Opublikowano 20 marca 201015 l Kończe wspaniałe AC 2, wbijam dołki w Everybody's Golf a już za pare dni GOW Collection i zaliczanie GOW'ów po raz pierwszy
Opublikowano 20 marca 201015 l - wreszcie Batman Arkham Asylum Przeszedłem już singla, gra świetna - Rock Band 2 - teraz i na wieki, no póki nie wyjdzie "trójka"