Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ALIEN_ALIEN
Opublikowano

Silent Hill Homecoming i kilka klasyków z PS2 :whistling:

• Plusik 1
  • Minusik 1
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Bioshock 2(dużo lepsza niż jedynka,jedynkę wyłączyłem po 10 minutach) na przemian z bad company 2 w kolejce uncharted 2

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

Heavy Rain, GoW trylogia (po kolei dla odświeżenia poprzednich części) aktualnie trzecia część no i w przerwach Band Hero i Soul Calibur IV. oprócz tego mam kilka tytułów które czekają na swoją kolej m.in. Dante's Inferno, Bayonetta czy też Demon's Souls

Opublikowano

Heavy Rain - chciałbym platynke ale jest trochę czasochłonna ;p A tak poza tym to HIT!!!!!!!

GoW III - szczerze mówiąc miałem nie kupować i nie kupiłem. Ale pożyczyłem kumplowi BC2 a on mi właśnie GoWa. Nie grałem w poprzednie części i to był błąd. Oprócz grafy nic mi się nie podoba w tej grze ;D

Opublikowano

GoW III - Tytan + wyzwania :F

Dirt 2 - wreszcie upolowałem swoją sztukę.

CoD5 - w międzyczasie pogrywam w zombiaki (pozdro Cris) noi przydałoby się w końcu wbić te trofiki na singlu.

Opublikowano

BATTLE TANKS. Gra trudna,trofea przegiete(zestrzel 10000 czolgow albo przejdz,bardzo dluga kampanie,ponizej 60 min.).Jesli sa jacys chetni,chetnie popykam,zeby zdobyc te 2 trofea online.Jak na razie nie spotkalem na serwerach zywej duszy.Gra obsluguje voice chat wiec byloby milo.

To ta giera,ktora wszyscy pamietaja z Pegasusa.z orzelkiem w srodku.Tu co prawda orzelka nie ma i doszlo poruszanie w 360 stopniach,ale klimat pozostal.