Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnio na PS3 w Heavy rain (trofea) i od czsu do czasu Ratchet & Clank: Crack in time. Czekam aż dojdzie pocztą God Of War: Collection i III.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

A ja postanowiłem nadrobić starsze tytuły(głównie z braku kasy ;) ) w multi, głównie to LittleBigPlanet(więc jakby ktoś chciał sobie pograć to PW lub do tematu online lbp) i Motorstorm: Pacific Rift.

Opublikowano

GoW:Collection :thumbsup: Gra się tak wyśmienicie jak za pierwszym razem a minęło już kilka latek :rolleyes: ,grafika w GoW2 wygląda wspaniale nawet dziś, w dodatku obie części zawierają trofea,nie wiem dlaczego zwlekałem nad zakupem tej gry.

Polecam wszystkim nawet tym którzy przeszli wielokrotnie grę na PS2. :thumbsup:

Opublikowano

Demons Souls - strasznie się wlekę, ale może kiedyś uda mi się ją skończyć :P

W międzyczasie pocinam w fps'y np. CoD4, MW2 czy WaW.

Opublikowano

Call of Duty: Modern Warfare 2 (jak zwykle od 5 miesięcy?) :)

Opublikowano

Final Fantasy XIII, ale pierwsze 2 godziny mnie pokonały, chyba odpuszcze. Dalej podobno jest lepiej, ale nie dam rady się przez to przebić, trzeba wracać do Bad Company 2 oraz brać Bioshocka 2 i Assassina 2...

Opublikowano

Teraz dociskam SW:TFU na platynę i czekając na RDR gram w Bad Company 2.

Opublikowano

Final Fantasy XIII, ale pierwsze 2 godziny mnie pokonały, chyba odpuszcze. Dalej podobno jest lepiej, ale nie dam rady się przez to przebić, trzeba wracać do Bad Company 2 oraz brać Bioshocka 2 i Assassina 2...

jest tylko gorzej a jak jesteś hunterem to jest wręcz tragicznie bo gra jest (pipi) nudna. ja kupiłem BF2 i mam też Bio2 oraz Batmana- to są konkretne giery. FF XIII to jakiś niesmaczny żart

Opublikowano

Bad Company 2 multi

God of War 1

Borderlands

Opublikowano

Ja ogrywam Skate 3 na hardcorze, GOW 3 i męcze DJ Hero, ale choć fajny temat jakoś średnio mi się gra na tym controlerze, no i po raz drugi Uncharted 2 oraz odgrzewam Metal Gear Solid 4 , czekałem z tym i czekałem z powodu trofeów, ale juz się chyba nie doczekam na nie nigdy.Sneeeeeeejjjjkkk

Opublikowano

Czekając na RDR gram w SW:TFU, Killzona 2 oraz męcze Infamusa na hardzie po złej stronie.

Opublikowano

bc2, no i trzeba w koncu tego bioshocka2 skonczyc, bo zalega od dwoch miesiecy ponad. w ogole nie mam parcia na rdr i nie czytam, ani nie ogladam nic o tej grze. mam nadzieje sie milo zaskoczyc.

Opublikowano

Cops & Robbers w BP - w 8 osób gra się po prostu świetnie.

Heavy Rain - przechodzę po raz drugi, wczuwając się jeszcze bardziej niż za pierwszym

Tekken 6 - załamka totalna, wiedzialem że nie ma co liczyć na bardzo dobrą gre, ale tak słabej się nie spodziewałem.

Opublikowano

Motorstorm - przechodzę po raz n-ty festiwal, gdyż jestem napalony na zapowiedź trójki na E3.

Assassin's Creed - głównie szedanie się po pięknym Damaszku.

Fifa, Fifa, Fifa....

Opublikowano

Koniec matur więc po troszku w:

-Bad Company 2

-LBP (trailer nadchodzącej dwójki mnie przyciągnął znowu do tej gry ^^)

Opublikowano

Resistance 2,robie platyne...ktore trophy mi zostalo,chyba nie musze tlumaczyc,jak narazie mam 8600+/10.000 killi.