Opublikowano 3 maja 201014 l Ostatnio na PS3 w Heavy rain (trofea) i od czsu do czasu Ratchet & Clank: Crack in time. Czekam aż dojdzie pocztą God Of War: Collection i III.
Opublikowano 3 maja 201014 l Probuje zaliczyc wszystkie misje na poziomie Master Ninja w NG Sigma 2.Nerwosol musze brac na te gre.
Opublikowano 11 maja 201014 l A ja postanowiłem nadrobić starsze tytuły(głównie z braku kasy ) w multi, głównie to LittleBigPlanet(więc jakby ktoś chciał sobie pograć to PW lub do tematu online lbp) i Motorstorm: Pacific Rift.
Opublikowano 18 maja 201014 l GoW:Collection Gra się tak wyśmienicie jak za pierwszym razem a minęło już kilka latek ,grafika w GoW2 wygląda wspaniale nawet dziś, w dodatku obie części zawierają trofea,nie wiem dlaczego zwlekałem nad zakupem tej gry. Polecam wszystkim nawet tym którzy przeszli wielokrotnie grę na PS2.
Opublikowano 18 maja 201014 l Darksiders,czyli konkurent Bayonetty Fajna,kreskowkowa grafa,dobra historia i power.Za duzo zbierania (pipi) i to wielu rodzajow.Gra na 8.
Opublikowano 18 maja 201014 l Demons Souls - strasznie się wlekę, ale może kiedyś uda mi się ją skończyć W międzyczasie pocinam w fps'y np. CoD4, MW2 czy WaW.
Opublikowano 19 maja 201014 l Final Fantasy XIII, ale pierwsze 2 godziny mnie pokonały, chyba odpuszcze. Dalej podobno jest lepiej, ale nie dam rady się przez to przebić, trzeba wracać do Bad Company 2 oraz brać Bioshocka 2 i Assassina 2...
Opublikowano 19 maja 201014 l Teraz dociskam SW:TFU na platynę i czekając na RDR gram w Bad Company 2.
Opublikowano 19 maja 201014 l Final Fantasy XIII, ale pierwsze 2 godziny mnie pokonały, chyba odpuszcze. Dalej podobno jest lepiej, ale nie dam rady się przez to przebić, trzeba wracać do Bad Company 2 oraz brać Bioshocka 2 i Assassina 2... jest tylko gorzej a jak jesteś hunterem to jest wręcz tragicznie bo gra jest (pipi) nudna. ja kupiłem BF2 i mam też Bio2 oraz Batmana- to są konkretne giery. FF XIII to jakiś niesmaczny żart
Opublikowano 19 maja 201014 l Ja ogrywam Skate 3 na hardcorze, GOW 3 i męcze DJ Hero, ale choć fajny temat jakoś średnio mi się gra na tym controlerze, no i po raz drugi Uncharted 2 oraz odgrzewam Metal Gear Solid 4 , czekałem z tym i czekałem z powodu trofeów, ale juz się chyba nie doczekam na nie nigdy.Sneeeeeeejjjjkkk
Opublikowano 19 maja 201014 l Czekając na RDR gram w SW:TFU, Killzona 2 oraz męcze Infamusa na hardzie po złej stronie.
Opublikowano 19 maja 201014 l bc2, no i trzeba w koncu tego bioshocka2 skonczyc, bo zalega od dwoch miesiecy ponad. w ogole nie mam parcia na rdr i nie czytam, ani nie ogladam nic o tej grze. mam nadzieje sie milo zaskoczyc.
Opublikowano 19 maja 201014 l Cops & Robbers w BP - w 8 osób gra się po prostu świetnie. Heavy Rain - przechodzę po raz drugi, wczuwając się jeszcze bardziej niż za pierwszym Tekken 6 - załamka totalna, wiedzialem że nie ma co liczyć na bardzo dobrą gre, ale tak słabej się nie spodziewałem.
Opublikowano 20 maja 201014 l Motorstorm - przechodzę po raz n-ty festiwal, gdyż jestem napalony na zapowiedź trójki na E3. Assassin's Creed - głównie szedanie się po pięknym Damaszku. Fifa, Fifa, Fifa....
Opublikowano 21 maja 201014 l Koniec matur więc po troszku w: -Bad Company 2 -LBP (trailer nadchodzącej dwójki mnie przyciągnął znowu do tej gry )
Opublikowano 22 maja 201014 l Resistance 2,robie platyne...ktore trophy mi zostalo,chyba nie musze tlumaczyc,jak narazie mam 8600+/10.000 killi.