Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

znowu wróciłem do Killzone 2

gram jeszcze w pacific rift i czekam na infamous

Opublikowano

Aktualnie Wipeout HD Fury, Flower i Trine. Nadrabianie zaległości czas zacząć.

Opublikowano

Uncharted 2. Baudzo fajnie się w to gro:)

Opublikowano

B:Bad Company 2 - odświeżam wybrane misję z singla.

Heavy Rain - przymierzam się ku platynie,przeżywam ten klimatyczny thriller po raz trzeci i nadal mnie fascynuje ta opowieść!

FIFA World Cup - gram kolejny raz w główny tryb tym razem gram utalentowaną drużyną Polski.

MotoGP 08 -dojechałem w karierze do rangi MOTOGP a nawet prze chwilę ie ogarnęła mnie nuda przyjemny szpil dla fanów.

U2:Among Thieves - pożyczyłem od brata więc zacząłem przechodzić tą fascynującą przygodę po raz któryś tam,i nie mogę się oderwać,a myślałem już że nagrałem się w tą grę wystarczająco,magia tytułu robi swoje :)

Opublikowano

Zamierzam wziąć się za Sacred 2 ale jest ciężko... :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ninja Gaiden:Sigma,Fifa World Cup zaspokajam tymi grami growy głód ;) na oczekiwanego Red Dead Redemption :)

Opublikowano

Heavy Rain należał się już dość i zapuściłem to coś do napędu...ale kuna fak...jakie to nudne:(

Opublikowano

Heavy Rain należał się już dość i zapuściłem to coś do napędu...ale kuna fak...jakie to nudne:(

Poczekaj z opinią aż zacznie się "właściwa" gra czyli po 2h od początku,tam do samego końca gry o nudzie nie ma mowy...

Opublikowano

Ja od wczoraj jestem zauroczony bajeczną krainą wykreowaną przez twórców Trine :) w między czasie po raz kolejny Uncharted 2 a w multi powróciłem do MW2 ;)

Opublikowano

Single w Bad Company 2 obalony, pora na ostre cioranie w multi. No i w najbliższym czasie dojdzie Demon Soul.

Opublikowano

Chociaż niespecjalnie przepadam za takimi klimatami ale dj-hero wciąga jak cholera:)

blazblue- ledwo ruszone

star ocean4- że dopiero teraz dorwałem ten tytuł.... Świetna gra:)

Opublikowano

Drugie podejście w Infamous już jako ten zły ;) Polski dubbing nie jest taki zły jak wszyscy mówią ;) ...czekam na RDR ;)

Opublikowano

Ostatnio zacząłem Borderlands i przy okazji zbieram jeszcze trofea w inFamous.

Opublikowano

Ostatnio zacząłem Borderlands i przy okazji zbieram jeszcze trofea w inFamous.

to się świetnie składa bo poszukuję kogoś do pogrania w DLC do Burdelandz :)

rozpoczynam też zabawę z DLC do Uncharted 2, Onslaught Mode w BC2 i Call of Juarez. MASA FARMIENIA ONLINE... bleh