Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Smaruję w The Secret of Monkey Island: SE... :rolleyes:

Mocna ofensywa świeżych tytułów w drodze... :thumbsup:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 480,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Obecnie?

- Battlefield: Bad Company 2

- Dante's Inferno

- GTA IV - przechodzę na nowo, może dobiję parę trofków (pobicie 10 osób, 5 beczek w powietrzu, przyjaciele na 90% i 20 wyścigów - tu o dziwo skończyłem wszystkie wyścigi, a trofko nie wpadło)

Opublikowano

Aktualnie gram w:

-Modern Warfare 2

-Fifa WC2010

-VT3

A już w czwartek lub piątek będzie tylko jeden tytuł w mojej konsoli na bardzo długoo: Red Dead Reemption :)

Opublikowano

Wipeout HD...

w kolejce czekaja: heavenly sword [w(pipi)ia mnie ta gra] i folklore czeka od poprzednich wakacji xD

Opublikowano

A co cię tak w hs drażni?? jak dla mnie najlepszy tytuł na ps3 tamtych czasów:), klimat, narracja, bohaterka, fabuła, wszystko wspaniałe... tylko tani ostatni boss odstrasza... Za pierwszym razem męczyłem się z nim bite 4 godziny na poziomie normal....

Opublikowano

mozliwe, ze juz pisalem o tym gdzies tu na forum no ale...

drażni mnie nierówny poziom trudności. ogólnie gra jest prosta i można grać praktycznie przez sen ;] do chwili pojawienia sie boss'a - w tym momencie poziom trudności "minimalnie" się podnosi, a 'dalekie checkpointy' powoduja niechec do ponownego przystapienia do walki :< po prostu sie nie chce.

ogolnie gra wydaje sie mocno naciagana... nie bede tutaj nic dalej pisac, bo ściagne na siebie gromy od fanow :>

edit///

odpowiedz na posta poniżej:

wiem, wiem ;] gralem w tego folklore kilka godzin [rok temu] i bardzo mi sie podobalo... z tym, ze potem trafily mi sie inne gry tzw. "killery" i gierka powedrowala na półkę ;/

Opublikowano

Rozumiem takie twe "zbójeckie prawo":P, ale za folklore się zabierz (polecam), może dlatego tak mi się podobał że bardzo lubię i rpg wszeakiej maści i irlandzkie klimaty:P

ps. sorki za delikatnego offtopa:Pale sam temat dość nudnawy jest:P, powinniśmy komentować co się myśli o tytułach w które aktualnie "forumowi znajomi" męczą:)

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Red Dead Redemption i beta Medal of Honor ;)

Opublikowano

Zacząłem przygodę w Dead Space. Na razie jest ciekawie i mam nadzieję, że tak będzie do końca ;) .

Opublikowano

Aktualnie:

God of War III- grę przeszedłem parę dni po premierze, ale po angielsku i w dodatku była pożyczona i musiałem ją oddać za 3dni, więc kupiłem sam grę ponownie, tym razem powoli i dokłądnie zachwycam się tym geniuszem kończącym trylogie...

Red Dead Redemption- Nareszcie :dance:, po 4h gry powiem tyle że dwie/trzy kolejne noce będą zarwane,aż nie skończę tej przygody :thumbsup:

Opublikowano

Infamous - nadrabiam zaległości.

Blur - zazwyczaj online, ale jak skończę przygodę z inFamous to pewnie wezmę się za singla.

BC2 - Czasem z kumplami porushujemy coś :P

Opublikowano

W same świetne gry, których nie było czasu ograć wcześniej :)

Heavy Rain - 8 w PE to przesada ta gra jest genialna

Dead Space - idealna gra na zarywanie nocy. Mocny klaustrofobiczny klimat jak w "Obcym". Dawać mi więcej takich gier

Właśnie mi doszedł GOW 3 - wiadomo :]

Edytowane przez izon

Opublikowano

GTA IV... po raz kolejny,ale tym razem już na PS3 ;)

Opublikowano

Cały czas od premiery Red Dead a w międzyczasie ogrywam klasyki z PSX-a: FF9, MGS i Abe's Odyssey.

Opublikowano

Dante's Inferno, Battlefield: Bad Company 2, GTA IV i Saint Seiya: The Sanctuary ;P

Opublikowano

Jak na razie "nie mam w co grać":P tzn wszstko ograne, kolekcja 40 tytułów czeka na "odświeżenie". W CO TU TERAZ POGRAĆ RAZ JESZCZE??:P

-Yakuza3

-ff13

-resonance of fate

-brutal legend

Jak na razie na te tytuły w miarę chrapkę mam, jak wrócę z pracy zobaczymy na co się zdecyduje:)

Opublikowano

Obecnie koncze gry, ktore mam juz od jakiegos czasu.

Wlasnie przeszedlem Ratcheta Tools of Destruction - naprawde swietna gierka, polecam. Poczatek gry jest na maxa sredni, ale im dalej tym lepiej. Jak dla mnie gierka godna przynajmniej 8+/10.

Jak dla mnie must have - tymbardziej zwazajac na to, ze takich gierek na PS3 jest naprawde niewiele.

Teraz pewnie sie zabiore za Quest for Booty, albo Batmana AA.

[do "opracowania" mam tez Deathspank i obie czesci Monkey Island :D]

Do tego wszystkiego dochodzi Blur oraz Bad Company 2 jesli chodzi o rozgrywke online.

Ale mam grania :D

Od czasu do czasu pykne tez sobie w RDR, ale juz troche zadziej (malo kto z friendlisty chetny jest na online, a gierki masterowac mi sie poki co nie chce).