stoodio 2 075 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Smaruję w The Secret of Monkey Island: SE... Mocna ofensywa świeżych tytułów w drodze... Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Red Dead Redemption Just Cause 2 Demon's Souls Guitar Hero 5 Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Obecnie? - Battlefield: Bad Company 2 - Dante's Inferno - GTA IV - przechodzę na nowo, może dobiję parę trofków (pobicie 10 osób, 5 beczek w powietrzu, przyjaciele na 90% i 20 wyścigów - tu o dziwo skończyłem wszystkie wyścigi, a trofko nie wpadło) Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Aktualnie gram w: -Modern Warfare 2 -Fifa WC2010 -VT3 A już w czwartek lub piątek będzie tylko jeden tytuł w mojej konsoli na bardzo długoo: Red Dead Reemption Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 -Modnation racers -Blazblue -super street fighter 4 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Wipeout HD... w kolejce czekaja: heavenly sword [w(pipi)ia mnie ta gra] i folklore czeka od poprzednich wakacji xD Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 A co cię tak w hs drażni?? jak dla mnie najlepszy tytuł na ps3 tamtych czasów:), klimat, narracja, bohaterka, fabuła, wszystko wspaniałe... tylko tani ostatni boss odstrasza... Za pierwszym razem męczyłem się z nim bite 4 godziny na poziomie normal.... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 mozliwe, ze juz pisalem o tym gdzies tu na forum no ale... drażni mnie nierówny poziom trudności. ogólnie gra jest prosta i można grać praktycznie przez sen ;] do chwili pojawienia sie boss'a - w tym momencie poziom trudności "minimalnie" się podnosi, a 'dalekie checkpointy' powoduja niechec do ponownego przystapienia do walki :< po prostu sie nie chce. ogolnie gra wydaje sie mocno naciagana... nie bede tutaj nic dalej pisac, bo ściagne na siebie gromy od fanow :> edit/// odpowiedz na posta poniżej: wiem, wiem ;] gralem w tego folklore kilka godzin [rok temu] i bardzo mi sie podobalo... z tym, ze potem trafily mi sie inne gry tzw. "killery" i gierka powedrowala na półkę ;/ Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 (edytowane) Rozumiem takie twe "zbójeckie prawo", ale za folklore się zabierz (polecam), może dlatego tak mi się podobał że bardzo lubię i rpg wszeakiej maści i irlandzkie klimaty:P ps. sorki za delikatnego offtopa:Pale sam temat dość nudnawy jest:P, powinniśmy komentować co się myśli o tytułach w które aktualnie "forumowi znajomi" męczą Edytowane 6 lipca 2010 przez xzdunx Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Dobiłem platynkę w UP (Odlot) teraz biorę się praw. za zaległego Red Dead Redemption Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Red Dead Redemption i beta Medal of Honor Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 R&C:CiT - za(pipi)ista czesc;) Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Zacząłem przygodę w Dead Space. Na razie jest ciekawie i mam nadzieję, że tak będzie do końca . Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 (edytowane) RDR UFC Undisputed 2010 Borderlands Edytowane 13 lipca 2010 przez sprite 1 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Aktualnie: God of War III- grę przeszedłem parę dni po premierze, ale po angielsku i w dodatku była pożyczona i musiałem ją oddać za 3dni, więc kupiłem sam grę ponownie, tym razem powoli i dokłądnie zachwycam się tym geniuszem kończącym trylogie... Red Dead Redemption- Nareszcie , po 4h gry powiem tyle że dwie/trzy kolejne noce będą zarwane,aż nie skończę tej przygody Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Infamous - nadrabiam zaległości. Blur - zazwyczaj online, ale jak skończę przygodę z inFamous to pewnie wezmę się za singla. BC2 - Czasem z kumplami porushujemy coś Cytuj
izon 995 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 (edytowane) W same świetne gry, których nie było czasu ograć wcześniej Heavy Rain - 8 w PE to przesada ta gra jest genialna Dead Space - idealna gra na zarywanie nocy. Mocny klaustrofobiczny klimat jak w "Obcym". Dawać mi więcej takich gier Właśnie mi doszedł GOW 3 - wiadomo :] Edytowane 13 lipca 2010 przez izon Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 GTA IV... po raz kolejny,ale tym razem już na PS3 Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Battlefield:Bad Company 2 i Mario&Luigi:Superstar Saga [thx Ashka] Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Cały czas od premiery Red Dead a w międzyczasie ogrywam klasyki z PSX-a: FF9, MGS i Abe's Odyssey. 1 Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Dante's Inferno, Battlefield: Bad Company 2, GTA IV i Saint Seiya: The Sanctuary ;P Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Jak na razie "nie mam w co grać" tzn wszstko ograne, kolekcja 40 tytułów czeka na "odświeżenie". W CO TU TERAZ POGRAĆ RAZ JESZCZE?? -Yakuza3 -ff13 -resonance of fate -brutal legend Jak na razie na te tytuły w miarę chrapkę mam, jak wrócę z pracy zobaczymy na co się zdecyduje:) Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 14 lipca 2010 Opublikowano 14 lipca 2010 Obecnie koncze gry, ktore mam juz od jakiegos czasu. Wlasnie przeszedlem Ratcheta Tools of Destruction - naprawde swietna gierka, polecam. Poczatek gry jest na maxa sredni, ale im dalej tym lepiej. Jak dla mnie gierka godna przynajmniej 8+/10. Jak dla mnie must have - tymbardziej zwazajac na to, ze takich gierek na PS3 jest naprawde niewiele. Teraz pewnie sie zabiore za Quest for Booty, albo Batmana AA. [do "opracowania" mam tez Deathspank i obie czesci Monkey Island ] Do tego wszystkiego dochodzi Blur oraz Bad Company 2 jesli chodzi o rozgrywke online. Ale mam grania Od czasu do czasu pykne tez sobie w RDR, ale juz troche zadziej (malo kto z friendlisty chetny jest na online, a gierki masterowac mi sie poki co nie chce). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi