Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

-The Saboteur (połowę gry mam już za sobą POLECAM)

-FF VII

i SMB na NESa ;)

Opublikowano

Metal Gear Solid 4 - wcale nie taki znów chłam. Zapodałem od razu na Hard'zie więc nie nudzę się. Bossowie przerysowani jak zwykle, czasem rozgrywka sztucznie wydłużona, głupawe teksty przez Codec - wszystko to już było, nie ma się co wściekać. Po części tego się właśnie spodziewałem. Gra się przyjemnie.

Opublikowano

Uwijam się przed Mafią 2 robiąc ostatnie trofea w Pes 2010 i w RDR (tu już platyna jest ale jeszcze 100 % z dlc ;]).

Opublikowano

Super Street Fighter IV - jak narazie ogarniam system, nie ma lekko.

Opublikowano

Gram - Kane&Lynch 2: Dog Days, Blur, Wipeout HD

Niedługo Mafia II. :)

Opublikowano

Nadal Bad Company 2, zmierzam do 50lv i przy okazji platynuje M24, Auga, M9 i Spasa.

Opublikowano

Infamous

W obwodzie czeka RDR, ACII, Bioshock 2, PES 2010, FIFA 2010 WC, Dead Space.

Opublikowano

Ja wszystkie swoje gry z kolekcji: GoW3, Uncharted, Motorstorm, Dead Space, Battlefield Bad Company, Little Big Planet. Bo w HD dużo zyskują :)

Opublikowano

Dopiero nadrabiam zaległości przy Dead Space - już za kilka miesięcy wychodzi sequel, więc zapoznanie się teraz jedynką jest jak znalazł :) . Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne - graficznie gra zdążyła się już trochę zestarzeć, ale klimatycznie jest ciekawie :) .

Opublikowano

Skończyłem jakiś czas temu Killzone 2 i teraz ciupię w Uncharted 2.

Opublikowano

Wczoraj zacząłem i skończyłem kANE & Lynch 2 (strata czasu i pieniędzy, aż jestem zły na siebie)

Metal Gear Solid 4 po raz 3ci

Dragon Age

FF XIII

Bioshock 2

Opublikowano

Dorwałem się do Assasina II, a zaraz po nim zabieram się za Dragon Age'a.

Opublikowano

Zamierzam skończyć InFamous, a w międzyczasie gry z psn (Shank, Scott Piligrim).

Opublikowano

aktualnie gram w

CoD : WaW [online] :ninja:

CoD Modern Warfare 4 / bo na MW2 Mnie nie stać xD

The Saboteur

UFC 2009

Fifa10

GTA IV [ online ]

i demo Shank xDD