Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Shank na Hard'zie, ale nie idzie mi zbytnio.

WipeOut HD - kozak

Heavenly Sword - przygody Nariko może nie ujmują płynnością czy wyszukanym systemem walki, ale klimacik i całokształt dają radę.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 477,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

NFS: Shift, za(pipi)ista gierka, masteruje na platyne

Opublikowano

Ogólnie to sprzedałem wszystkie gry i została mi FIFA 10 ;) Nie mam teraz neta w konsoli a na liście pobierania mam BF 1943, WipeOuta, Flowera, Burnouta Paradise i pare innych, ale nie mam jak pobrać ;/ Szukam jakiejś dobrej ceny na starter z Move, a poza tym zamówiłem już FIFE 11 i PESa 2011. Wygląda na to że we wrześniu konsola trochę odpocznie ;) Nadrobię to w październiku :))

Opublikowano

sports champions i Re5 gold edition - po prostu Move rządzi totalnie !!!

I pewnie zacznie się kurzyć dopiero po 3 listopada.

Opublikowano

AoT:40. Leżakowała tyle na półce, że przyszedł i na nią czas.

NFS: Shift, za(pipi)ista gierka, masteruje na platyne

Gdy skończyłem główną oś gry to zostało mi do zdobycia kilka wstęg zaledwie. Wpada w miarę szybko, ale swoje musisz wyjeździć.

I zgadzam się, świetna gra.

Edytowane przez Sylvan Wielki

Opublikowano

Sport Champions

Worms 2 Armagedon

Blur

Fallout 3 - jednak dobra gra..

Edytowane przez Danonek

Opublikowano

Jako że jest to mój pierwszy post na forum, a nigdzie nie widzę stosownego tematu - serdecznie wszystkich witam :)

A żeby nie było nie na temat:

aktualnie męczę Motorstorm: Pacific Rift i LittleBigPlanet, jednocześnie polując na Red Dead: Redemption.

Opublikowano

Katuję Sports Champions i wormsy, a czekam na F1 2010 i Fifke ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słupek, lepiej się za Mafię 2 bierz. :)

Powrót do COD 4, ta gra jest o niebo lepsza w singlu, niż Modern Warfare 2.

Opublikowano

DEAD SPACE - po naprawie BR, wracam na pokoje.. gdzieś w 8-chapter'ze.

TEKKEN 5: DR Online.

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

DLC do SW: TFU. Rozgrzewka przed Dragon Age/Dark Void, które leżakują na półce już wiele miesięcy. Jedna z całym 0%, druga nawet niezainstalowana.

Słupek, lepiej się za Mafię 2 bierz. :)

Powrót do COD 4, ta gra jest o niebo lepsza w singlu, niż Modern Warfare 2.

Fakt.

Opublikowano

Aktualnie F1 2010, Heavy Rain, czasem RDR :)

Opublikowano

Zakupilem kiere driving force gt i mnie wessalo, ps move kupione pare dni wczesniej, fifa 11 a nawet demons souls poszlo w odstawke.

Katuje F1 2010 i NFS Shift nonstop