Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Assassin's Creed Brotherhood (na razie tylko singiel)

Lara Croft and The Guardian of Light (jak jest już co-op online, to wreszcie będą mógł kampanię z kuzynem)

Castlevania: Lords of Shadow (póki nie przejdę ACB gra niestety poczeka na półcę)

Opublikowano

Enslaved poraz drugi, oraz NfS HP.

Opublikowano

Pro Evo na zmianę z Uncharted 2. Trzeba czekać do świąt na jakąś grę nową...

Opublikowano

AC: Brotherhood, na zmianę z Bad Company 2, muszę jeszcze znaleźć czas na dokończenie pucharków w SW: TFU II.

Opublikowano

skonczylem castlevanie i czekam na RDR... nie lubie westernów ale dam szanse tej gierce. najwyżej odsprzedam/wymienie.

Opublikowano

Call of Duty: Black Ops, kampania to niezła porażka, SI wrogów? Coś takiego tutaj nie istnieje, a stopień trudności veteran jak to w Skrypt of Duty, irytujący zamiast trudny.

Opublikowano

Jak wielu GT5 :wub:

...i wciąż rośnie :) + mE yes.gif

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

ja w kółko lecę RED DEAD. Ta gra jest potężna by ją ogarnąć. Mam rozpoczęte GoW, Uncharted 1, Asasyna 2 i chwilę grałem w żony Sims 3 ale... co mam czas to zasiadam do RED DEAD i czas leci. Gra roku jak nic ! Najwięcej frajdy dają mi polowania a najlepsza lokacja jest oczywiście ostatnia... Niedźwiedzie, łosie, lisy, bieganie po górach, za(pipi)iste bronie... GRA CUD MIÓD !

Edytowane przez 77rpm

Opublikowano

hmm Mafia 2 (j vendetta i j adventure) na zmiane z Saints Row 2, GoW 3 w oczekiwaniu

Opublikowano

PES 2011, ale...to chyba nie jest to. Pogram jeszcze z dwa tygodnie by obczaić, ale nie wróżę happy endu confused.gif

Opublikowano

GT 5 yeaahh

AC: Brotherhood

NFS Hot Pursuit

COD Black Ops

Skate 3 online

boski sezon , żonglowanie płytami :)

Opublikowano

Assassin 2 i może niedługo CoD: BO.

Opublikowano

Mimo iż radziliście kupić wercje MOVE to i tak skusiłem się na klasyczną... nie mogę strawić tej MOVE okładki. S(pipi)ina po całości... nie zachwycają mnie te kontrolery w ogóle.

A wracając do gry... HEAVY RAIN - warty każdej złotówki. Świetna.