Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dziś Siren Blood Curse - skąd się ta gra wzięła, nie mam pojęcia, ale jest strzałem w dziesiątkę jeśli chodzi o klimat. Jestem wniebowzięty thumbsup.gif

Opublikowano (edytowane)

Lara Croft and the Guardian of Light - gra w coopie niszczy system, tylko te lagi i wszędobylskie bugi uprzykrzają rozrywkę

Need for Speed Hot Pursuit - powoli kończę karierę kierowcy, gdzie się da to śmigam Pagani :woot:

Edytowane przez Square
Opublikowano (edytowane)

Sly Collection (jedynka-platynka, zacząłem dwójkę) i PeS10 (może kiedyś wbiję last trophy ;/).

I Uncharted 2 nie ma bata po dzisiejszym pokazie trzeba zaliczyć again ;].

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

GT5 - oczywiście, chociaż już nie tak ostro jak przez ostatnie 2 tygodnie (trzeba trochę ochłonąć).

CoD: BO - multi wraca do łask (w przerwach pomiędzy GT5)

Opublikowano

Uncharted 2 :)))

COD BO na veteranie spawnowanie mnie dobija, wczoraj pierwszy raz od niepamiétnych czasów rzuciłem padem tak sie w...wiłem

GT5

AC: Brotherhood - popierdołki do platyny jeśli wytrwam

• Plusik 1
Opublikowano

Infamous- na razie średnio elektryzujące

Uncharted 2- o jasny pieronie, wygląda cudnie a takie klimaty w stylu Indiany Jonesa to poezja, ale jako że jedynka dopiero do mnie jedzie to wbiłem się tylko na chwilkę na multi online i o ile w każdą możliwą strzelankę jestem do dupy, to tutaj w mojej pierwszej grze byłem drugi w drużynie pod wzgledem fragów, więc może mam talent i wciagnę się na dłużej niż 30minut :rolleyes:

• Plusik 1
Opublikowano

Red Dead Redemption - tutaj gram zróżnicowanie

Uncharted 2 - a tu zazwyczaj tylko w multi

Oczywiście jest jeszcze pare innych gierek więc jakby co to pytać to pogramy 8)

A już niedługo może dołączę do posiadaczy AC: B :thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

Danie główne: Heavy Rain

Przystawki: Dead Nation (dobijam platynę), Scott Pilgrim vs the World (wkręcam się czytając komiks)

Jest git :thumbsup:

Edytowane przez stoodio