Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

A u mnie w czytniku od dluzszego czasu kreci sie Battlefield Bad Company 2 - genialny w multi!!!

Opublikowano

The Sly Trilogy (kończę już dwójkę i została mi już tylko, niestety, trójeczka - dobrze, że zapowiedzieli czwartą część :thumbsup:)

Opublikowano

Mercenaries w RE5, a czekam na Dead Space 2, do premiery tylko kilka dni.

Opublikowano

Red Faction: Guerilla (starałbym się o platynę, ale chyba multi w tej grze umarło) i Bad Company 2

Opublikowano

Ja właśnie ukończyłem Gow Collection i zabieram się za Gow 3. Na półce czeka jeszcze na swój czas Dead Space...

Opublikowano

Need For Speed: Hot Pursuit (od swiąt jak dobrze pójdzie to wyplatynuje) i od wczoraj RDR: Undead Nightmare porzyczyłem od Kolegi...

Opublikowano

LBP2 (chętnie przejdę z kimś kampanię - jakby co to pw lub przez psn, przecież tą grę grzech przechodzić w pojedynkę :teehee: )

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Final Fantasy XIII - biorąc pod uwagę ostrą krytykę recenzentów, jestem zdumiony jak zadziwiająco miodnie prezentuje się ten fajnal w rzeczywistości.

Opublikowano

Popołudniu: DS:Ignition calakuje i dalej PeS-a 10,

a wieczorami Dead Space 2.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Dead Space 2 wieczorami, Dead Space na iPhona, Dead Space Ignition i na koniec Dead Space Extraction ;]

Opublikowano

Uncharted 2 multi, wkręciłem się na dobre :thumbsup: . W między czasie próbuje się przekonać do Castlevani.

Opublikowano

Dante's Inferno. Dużo brakuje do GoW III, ale i tak się fajnie gra.

Opublikowano

Na przemian w ME2,Sly Trilogy,BF BC 2 ;)

Opublikowano

Dante's Inferno. Dużo brakuje do GoW III, ale i tak się fajnie gra.

Uważam podobnie.

Jeśli chodzi o mnie - LBP2, NGS II, jak i kilka gier z PSS.

Opublikowano

Ostatnio gram w Gran Turismo 5, a poza tym w Batman: Arkham Asylum - obydwie gry sa swietne. :)

Batmana kupilem niedawno - wiem, ze premiera odbyla sie juz jakies 1.5 roku temu - po premierze gralem w demo, a pozniej troche o niej zapomnalem, ale co tam - teraz kupilem i sie zagrywam. :)

Przynajmniej nie bede musial tak dlugo czekac na sequel. :D

Kto jeszcze nie gral/nie ma to polecam ! :)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

W Balladę o Geju Tonym.

Opublikowano

Pogrywam w Dead Space

Już w drodze, a może już w domu Majin and the fk, Little Big planet 2 oraz Dead Space 2, ale tego dowiem się po pracy - trzymam kciuki

Opublikowano

GT'5 > DS2 > T5:DR > DS: Extra...

Opublikowano

Resistance 1 i 2 w coopie(przygotowanie przed ress3), później kończę trylogię PoP i zobaczymy co dalej. :potter: