Opublikowano 15 stycznia 201114 l A u mnie w czytniku od dluzszego czasu kreci sie Battlefield Bad Company 2 - genialny w multi!!!
Opublikowano 18 stycznia 201114 l The Sly Trilogy (kończę już dwójkę i została mi już tylko, niestety, trójeczka - dobrze, że zapowiedzieli czwartą część )
Opublikowano 22 stycznia 201114 l Mercenaries w RE5, a czekam na Dead Space 2, do premiery tylko kilka dni.
Opublikowano 24 stycznia 201114 l Red Faction: Guerilla (starałbym się o platynę, ale chyba multi w tej grze umarło) i Bad Company 2
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Ja właśnie ukończyłem Gow Collection i zabieram się za Gow 3. Na półce czeka jeszcze na swój czas Dead Space...
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Need For Speed: Hot Pursuit (od swiąt jak dobrze pójdzie to wyplatynuje) i od wczoraj RDR: Undead Nightmare porzyczyłem od Kolegi...
Opublikowano 25 stycznia 201114 l LBP2 (chętnie przejdę z kimś kampanię - jakby co to pw lub przez psn, przecież tą grę grzech przechodzić w pojedynkę ) Edytowane 25 stycznia 201114 l przez MBeniek
Opublikowano 26 stycznia 201114 l Final Fantasy XIII - biorąc pod uwagę ostrą krytykę recenzentów, jestem zdumiony jak zadziwiająco miodnie prezentuje się ten fajnal w rzeczywistości.
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Popołudniu: DS:Ignition calakuje i dalej PeS-a 10, a wieczorami Dead Space 2. Edytowane 27 stycznia 201114 l przez SłupekPL
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Dead Space 2 wieczorami, Dead Space na iPhona, Dead Space Ignition i na koniec Dead Space Extraction ;]
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Uncharted 2 multi, wkręciłem się na dobre . W między czasie próbuje się przekonać do Castlevani.
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Dante's Inferno. Dużo brakuje do GoW III, ale i tak się fajnie gra.
Opublikowano 27 stycznia 201114 l Dante's Inferno. Dużo brakuje do GoW III, ale i tak się fajnie gra. Uważam podobnie. Jeśli chodzi o mnie - LBP2, NGS II, jak i kilka gier z PSS.
Opublikowano 28 stycznia 201114 l Ostatnio gram w Gran Turismo 5, a poza tym w Batman: Arkham Asylum - obydwie gry sa swietne. Batmana kupilem niedawno - wiem, ze premiera odbyla sie juz jakies 1.5 roku temu - po premierze gralem w demo, a pozniej troche o niej zapomnalem, ale co tam - teraz kupilem i sie zagrywam. Przynajmniej nie bede musial tak dlugo czekac na sequel. Kto jeszcze nie gral/nie ma to polecam ! Edytowane 28 stycznia 201114 l przez saptis
Opublikowano 28 stycznia 201114 l Pogrywam w Dead Space Już w drodze, a może już w domu Majin and the fk, Little Big planet 2 oraz Dead Space 2, ale tego dowiem się po pracy - trzymam kciuki
Opublikowano 29 stycznia 201114 l Resistance 1 i 2 w coopie(przygotowanie przed ress3), później kończę trylogię PoP i zobaczymy co dalej. :potter: