Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Star Ocean. Miałem ochotę na jakiegoś jRPGa. A w kolejce czeka jeszcze ukochana Valkyria, na która nigdy nie mam czasu oraz kupiłem sobie niedawno Uncharted 2, bo ponoć jest rewelacyjny. Cóż, jedynka była trochę nudnawa, więc mam nadzieję że się na dwójce nie przejadę.

Opublikowano

Wszystkiego po trochę: Red Dead Redemption, LBP, Uncharted 2, NFS:HP, a przede wszystkim God of War:teehee: ! Jak ktoś chętny multi, piszcie. :whistling:

Opublikowano

Bad Company 2: Vietnam, LBP i Uncharted: Drake's Fortune.

Opublikowano

Ja cisne demo FNC dopóki pełniak nie wyjdzie i od czasu do czasu MMA

Opublikowano

AC: brotherhood

i super minisy w stylu : dynogems , przemiennie na ps3 i psp :)

ps. musze wrocic do gt5 ,w ktorym rzygam na sama mysl od wyscigach dlugodystansowych i wszechobecnej nuddddddddddzie .

Opublikowano

Blur - nie mam zielonego pojęcia jakim cudem ta gra się nie sprzedała. Polecam - gra kosztuje grosze a fun w multi jest nieziemski :thumbsup:

Opublikowano

wciaz ogrywam Dead Space 2 > HC zaliczny, wiec teraz mam juz z gorki :)

lece po trupach, znaczy po trofeach ;)

Opublikowano

Dead space 1- Mam zamiar w koncu skonczyc. jesten na dobrej drodze. Narazie 1.5 roku gry -> 5 chapter

Opublikowano

Enslaved'a na razie odłożyłem na bok bo nabierałem wobec niego coraz bardziej negatywnych uczuć, wziąłem się za Uncharted 2 które od dawna czekało na półeczce i muszę przyznać że postęp w stosunku do troszkę monotonej i nudnawej jedynki jest kolosalny- dwójeczka to świetny, piękny, dobrze zdubbingowany i dopracowany w najmniejszych szczegółach szpil, od którego naprawdę trudno się oderwać, Indiana Jones byłby dumny :rolleyes:

Opublikowano

- Super Street Fighter IV, chętnie bym z kims poćwiczył z forum, jestem cieńki jak barszcz do tego na dniach zmieniam kontroler do gry (już idzie pocztą) i będzie trzeba sie od nowa przyzwyczajać :)

- za 10 dni Marvel vs Capcom 3 :)

Opublikowano
  W dniu 8.02.2011 o 15:19, pidzem napisał(a):

4 godzinny wyścig roadsterów w gt 5

tez mi zostaly do zaliczenia :)

tymczasem... DS2, zabawiam sie z nowa bronia(beng, beng...), przechadzac ja po raz kolejny.