Opublikowano 26 marca 201114 l Po wyplatynowaniu Heavy Rain, od następnego tygodnia biorę się za calakowanie Red Dead Redemption. A na weekend FIFA 11.
Opublikowano 31 marca 201114 l Bez ciśnienia, powolutku odkrywam kolejne atrakcję New Vegas - delektuję się...
Opublikowano 31 marca 201114 l Skończyłem Mafię 2, gra pełna kontrastów, ale ogólnie, mimo tragicznych kwestii technicznych, jednak zdecydowanie na plus. Teraz trzeba wrócić do FFXIII, żeby wreszcie skończyć to badziewie, z czystym sumieniem posłać na allegro i, ze względu na szacunek dla poprzedników wymazać z pamięci.
Opublikowano 31 marca 201114 l Powoli kończę Assassin's Creed 2, a wkrótce zabiorę się za Brotherhood.
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l Po Crysisie powróciła zajawka na dobre single w NYC hehe.W weekend zakupiłem GTA IV Complete na ps3 oraz Max Payne Antologia na pc i po prostu wsiąkłem . Mam już autentyczny przesyt fpp w multi i singlami trwającymi 4 h , czekam z niecierpliwością na Mortal Kombat i L.A.Noire
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l Red Dead Redemption, Sly 2., Prison Break, FIFA 11, Burnout Paradise
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l A ja bardzo oryginalnie chyba, bo "Atelier Rorona. The Alchemist of Arland" NIe wiem czy ktos z tego forum w to gra. gral. Gra jest bardzo slodziutka, kolorowa az do bolu, z pieknymi tlami i oryginalna grafika. O ile na poczatku, bylem troche pogubiony w tym wszystkim (alchemia, walka, eksploracja), tak teraz powoli sie oswajam. Ta gra jest inna i stanowi swietna odskocznie od strzelanin, zabijania i ratowania galaktyki (Mass Efeect 2:). Polecam tym, szukajacym nowych wrazen.
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l Po ograniu Dead Space 2, zabrałem się za Dead Space Extraction, świetna gra, ale po trzech chapterach boli mnie już ręka
Opublikowano 5 kwietnia 201114 l Naruto Ultimate Ninja Storm 2 i Dragon Age II i godziny z życia lecą...
Opublikowano 6 kwietnia 201114 l NFS: Hot Pursuit (w dodatki) DeathSpank i deserowo StarDrone i CrystalDefenders
Opublikowano 7 kwietnia 201114 l Heavenly Sword. Odświeżam perełkę tym razem na poziomie trudności Hell.
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l Zaczynam przygodę z PS3, startuję od Uncharted, God of War Collection oraz inFamous.
Opublikowano 10 kwietnia 201113 l W oczekiwaniu na Mortal Kombat wróciłem do Super Street Fighter IV A z pozostałych to Dead Nation na Nieumarłym w kooperacji, przeplatane z multi Uncharted 2 i Burnout Paradise