Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Z powodu brako czasu aktualnie ogrywam tylko dwie pozycje czyli poraz "enty" Resident Evil 5 w kooperacji i bete Uncharted 3.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 479,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Mirrors Edge. Dopiero teraz, rychło w czas;-) jestem bardzo pozytywnie zaskoczony :thumbsup:

Opublikowano

Kończę platynować Dead Nation i pogrywam coś w BC2 Vietnam.

Opublikowano

a ja niedawno skonczylem burnouta po onlinie..i cieszylem sie platynka a malo ich u mnie, wiec tym wieksza radosc :)

a teraz koncze BC2, zostalo niewiele na onlinie, ale obawy ze nie dokoncze trudne przez trofeum demolition ;)

na dokladke Dead Nation, LBP, Super Stardust HD ....i do premiery battlefield 3 jakos zleci :)

pozdro

bbq

Edytowane przez bbq

Opublikowano

Po zmęczeniu arcy monotonnego Assassin's Creed postaram się zmusić do dwójki. W miedzy czasie jednak odkopie Borderlands, które wisi na dysku już parę miesięcy.

Opublikowano

Ogrywam betę Uncharted'a 3, dzisiaj zacząłem The Last Guy i trochę pogrywam w Lost Planet 2(zaliczam nieszczęsne Good Job).

Opublikowano

Wreszcie platyna w Dead Nation. Gram tez w Dead Space 2 i jestem umiarkowanie zachwycony. Gdzie sa bossowie, gdzie jest klimat czesci pierwszej? Nawsadzali wiecej broni, ale gra juz tak nie straszy, fabule tez ma gorsza. 2 lata mieli i zrobili gre na "odwal sie". Jesli nie grales w czesc pierwsza i siegasz do drugiej, dobrze sie zastanow. Nie dosc, ze przeplacisz to dostaniesz gorsza produkcje.

Opublikowano

Zacząłem F3AR"a i jestem zachwycony . Cover system, masa mini bossów, ciekawa ,poshizowana historia . Co ciekaw dwójka mnie odrzuciła ...

Opublikowano

Gran Turismo 5 - wielka, wspaniała gra

F1 2010 - dla mnie klasyka, rewelacja

MW2 - zaczynam bawić się w multi

Killzone 2 - Kampania

Infamous - powoli cisnę

LBP - w przerwach, dla relaksu

Edytowane przez orion50

Opublikowano

MS:A

gra jest kapitalna. wszystko co wnerwiało w starych MSach wnerwia i teraz dlatego też szczerze polecam ten tytuł wszystkim fanom rozwalania padów o ścianę. oczywiście o poziomie frustracji godnym MS:PR nie może być mowy ale jednak 'klimacik' jest

Opublikowano

Crysisa 2 już sobie odpuściłem. Aktualnie młucę w Mafię II, a później sam nie wiem w co. Planuję zrobic platynę w Killzone 2, może w końcu ruszę z Dirtem 2 i Bioshockiem. A tak poza tym to chyba do premiery BF3 nie ruszę żadnej pudełkowej gierki i ogram kilka-kilkadziesiąt tytułów z pss.

Opublikowano

Skończyłem 'takiego se' Dragon Age'a 2 i powolutku zabieram się za Alpha Protocol- chcę się organoleptycznie przekonać, czy Obsidian rzeczywiście aż tak solidnie zyebał tę grę.

Opublikowano

"Lekko" zdenerwowany lokautem w NBA zaczynam po raz enty karierę jako SG tym razem, a w międzyczasie gram Celtics o finał konferencji w play-offach :) Dziś się skapnąłem, że po welcome back InFamousa spauzowałem i dałem start jeszcze raz, więc niedługo ogarnę to cacuszko, bo w oczekiwaniu na Batmana chętnie ogarnę coś z otwartym światem.

Opublikowano

Combo Yakuza 3 i Demon's Souls :)

Opublikowano

Kończę platynowanie Umineko no Naku Koro ni (zostało jedno trofeum), dla wyluzowania przerywam sobie MySims Sky Heroes, no i staram się ustrzelić platynkę w Yakuza 4 + Ryu ga Gotoku: of the end. Potem przysiądę do Tales of Graces F bo coś leży i się kurzy.

Opublikowano

Od kilku dni inFamous - ponad rok czekał na półce na lepsze czasy.

Opublikowano

skonczylem RDR, teraz zabieram sie za Assassin's Creed 2 by po jego skonczeniu rozpoczac Assassin's Creed Brotherhood. W ogole nie polecam grac w AC2 po skonczeniu RDR (brak mozliwosci przyzwania konika, trzeba sie odzwyczaic, ze po wpadnieciu do wody sie nie ginie itp.)