Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Borderlands - bardzo fajna gierka, bardzo miłe zaskoczenie.

Opublikowano

Godzinke temu walnalem platyne w Uncharted 2, odswiezam GTA4, koncze Dungeon Siege 3, pogrywam w FE3R

Opublikowano

Napiszę coś tragicznego: w nic!

Ostatnia gra jaką przeszedłem - Heavy Rain - chyba jakoś 14 miesięcy temu! Od tej pory kilka razy grałem w PESA 2010, Killzone2 i coś tam z PSS.

Zaległości 15-20 gier, które muszę przejść do końca roku (włącznie z ograniem multi), bo później wychodzą kolejne.

Tragedia normalnie :D

Edytowane przez gianbuffon

Opublikowano

God of War Collection, a od jutro biorę się za Demons Souls'a na poważnie.

Opublikowano

Nieprzerwanie Gran Turismo 5. Co chce odpalić InFamous albo Killzone 2, to do czytnika leci GT5. Jutro przyjdzie LA NOIRE i mam nadzieję, że zostanę odciągnięty od GT. Nie dlatego, że mam dość, po prostu trzeba ograć inne perełki :)

Opublikowano

BioShock naprzemiennie z multi Medal of Honor.

Opublikowano

La Noire - kapitalna gra

GT5 - nie potrzeba komentować

Killzone 2 single - podoba mi się coraz bardziej

InFamous - od czasu do czasu pobiegam sobie, niezła gra

Opublikowano

MassssEffect 2 - niezłe, w związku z tym, że zrobiono z tego bardziej shooter niż RPG dotarło do mnie bardziej.

Opublikowano

Infamous - taki sobie, druga czesc raczej sobie daruje.

Mercenaries 2 - powrot po latach, zeby zdobyc jedno cholerne trofeum, ktore za cholere nie chcialo mi wpasc wieki temu.

Opublikowano

Killzone 3 - wczoraj skonczylem singla w coopie na jednej konsoli (skradankowy rozdzial miazdzy "ja biore tego z lewej, ty tego z prawej"). Dzisiaj porobie troche trofeow i pogram w multi.

inFamous - powoli przechodze

Black Ops - sredniak, ale nawet fajnie sie gra w multi na podzielonym ekranie. nuketown miazdzy!

FIFA 11 - pare meczykow dziennie z bratem

BC2 - standardowo multi

Opublikowano
  W dniu 23.07.2011 o 05:21, Yap napisał(a):

MassssEffect 2 - niezłe, w związku z tym, że zrobiono z tego bardziej shooter niż RPG dotarło do mnie bardziej.

Fixed. Jednak drugie playthrough w Borderlands.
Opublikowano

Właśnie skończyłem Alpha Protocol i tak się zastanawiam, czy tych wszystkich recenzentów, którzy stawiali tej grze oceny z przedziału 0-7, całkiem Bóg opuścił??

Początek owszem chooyowy jak barszcz, ale potem jest już tylko lepiej- dla mnie bardzo dobry, w pewnych kwestiach przełomowy tytuł. W sam raz na mocną ósemkę.

Opublikowano

FEAR 3 skończony (fajny online co-op )

Limbo - łał ,ale poschizowana gra -boję się

COJ-The Cartel -fajnie się strzela z UZI ;) generalnie średnia gra z fajnym gameplayem .

Opublikowano

1 - L I M B O

2 - D U K E - N U K E M

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Demon's Souls - gra praktycznie bez słabych punktów. Dałbym dyszkę gdyby nie fakt, że gra nie jest ponadczasowa. Zazwyczaj stronię od RPGów, ale ten ma zachodni styl. Nie to co te debilne jRPGi a'la FF.

Opublikowano

mass effect 2 i dragon age 2 na zmiane, oraz zostalem mile zaskoczony kupujac za 20 zloty FarCry 2 - calkiem niezla giera