Opublikowano 16 lipca 201113 l Godzinke temu walnalem platyne w Uncharted 2, odswiezam GTA4, koncze Dungeon Siege 3, pogrywam w FE3R
Opublikowano 17 lipca 201113 l Napiszę coś tragicznego: w nic! Ostatnia gra jaką przeszedłem - Heavy Rain - chyba jakoś 14 miesięcy temu! Od tej pory kilka razy grałem w PESA 2010, Killzone2 i coś tam z PSS. Zaległości 15-20 gier, które muszę przejść do końca roku (włącznie z ograniem multi), bo później wychodzą kolejne. Tragedia normalnie Edytowane 17 lipca 201113 l przez gianbuffon
Opublikowano 18 lipca 201113 l God of War Collection, a od jutro biorę się za Demons Souls'a na poważnie.
Opublikowano 18 lipca 201113 l Nieprzerwanie Gran Turismo 5. Co chce odpalić InFamous albo Killzone 2, to do czytnika leci GT5. Jutro przyjdzie LA NOIRE i mam nadzieję, że zostanę odciągnięty od GT. Nie dlatego, że mam dość, po prostu trzeba ograć inne perełki
Opublikowano 22 lipca 201113 l La Noire - kapitalna gra GT5 - nie potrzeba komentować Killzone 2 single - podoba mi się coraz bardziej InFamous - od czasu do czasu pobiegam sobie, niezła gra
Opublikowano 23 lipca 201113 l MassssEffect 2 - niezłe, w związku z tym, że zrobiono z tego bardziej shooter niż RPG dotarło do mnie bardziej.
Opublikowano 23 lipca 201113 l Infamous - taki sobie, druga czesc raczej sobie daruje. Mercenaries 2 - powrot po latach, zeby zdobyc jedno cholerne trofeum, ktore za cholere nie chcialo mi wpasc wieki temu.
Opublikowano 23 lipca 201113 l Killzone 3 - wczoraj skonczylem singla w coopie na jednej konsoli (skradankowy rozdzial miazdzy "ja biore tego z lewej, ty tego z prawej"). Dzisiaj porobie troche trofeow i pogram w multi. inFamous - powoli przechodze Black Ops - sredniak, ale nawet fajnie sie gra w multi na podzielonym ekranie. nuketown miazdzy! FIFA 11 - pare meczykow dziennie z bratem BC2 - standardowo multi
Opublikowano 23 lipca 201113 l W dniu 23.07.2011 o 05:21, Yap napisał(a): MassssEffect 2 - niezłe, w związku z tym, że zrobiono z tego bardziej shooter niż RPG dotarło do mnie bardziej. Fixed. Jednak drugie playthrough w Borderlands.
Opublikowano 24 lipca 201113 l Właśnie skończyłem Alpha Protocol i tak się zastanawiam, czy tych wszystkich recenzentów, którzy stawiali tej grze oceny z przedziału 0-7, całkiem Bóg opuścił?? Początek owszem chooyowy jak barszcz, ale potem jest już tylko lepiej- dla mnie bardzo dobry, w pewnych kwestiach przełomowy tytuł. W sam raz na mocną ósemkę.
Opublikowano 24 lipca 201113 l FEAR 3 skończony (fajny online co-op ) Limbo - łał ,ale poschizowana gra -boję się COJ-The Cartel -fajnie się strzela z UZI generalnie średnia gra z fajnym gameplayem .
Opublikowano 28 lipca 201113 l 1 - L I M B O 2 - D U K E - N U K E M Edytowane 28 lipca 201113 l przez 4 mE
Opublikowano 30 lipca 201113 l Demon's Souls - gra praktycznie bez słabych punktów. Dałbym dyszkę gdyby nie fakt, że gra nie jest ponadczasowa. Zazwyczaj stronię od RPGów, ale ten ma zachodni styl. Nie to co te debilne jRPGi a'la FF.
Opublikowano 31 lipca 201113 l mass effect 2 i dragon age 2 na zmiane, oraz zostalem mile zaskoczony kupujac za 20 zloty FarCry 2 - calkiem niezla giera