Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 479 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

Po skończeniu Dead Space zaczynam Resident Evil 5.

Opublikowano

Uncharted 2: Among Thieves - multi ale jeszcze w tym tygodniu zaczynam singla, tak dla przypomnienia.

Opublikowano

cisne Bionic Commando na poziomie... commando. Świetna gra ale na tym poziomie trudności to raczej męczarnia niż zabawa. no ale czego się nie robi dla pucharków :D

Opublikowano

Wkręcam się w klimacik Battlefielda 1943, naprzemiennie z Larą Croft: GOL i Crysisem.

Opublikowano

W przerwach pomiędzy kolejnymi sesjami z GT5 ogrywam najnowszego Motorstorma i zabieram się powoli za Dungeon SIege III.

Opublikowano

Od dzisiaj... BATMAN ARKHAM CITY! :D

Zaraz dojdzie paczka, ale dopiero od 19 bede gral. Musi byc odpowiedni klimat! ;)

Opublikowano

Rage i Gran Turismo 5. I trochę w Ratcheta ToD.

Opublikowano

Aktualnie uzupełniam pucharki w Uncharted 2, wczesniej w GT5 i GoW 3. Miedzy czasie oczywiscie w FIFE 12 pyktam ;)

Opublikowano

Batman: Arkham City - coś czuję, że przy Gacku szybkooo zleci do U3.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Mialem plan nie ominac zadnej wiekszej premiery w tym roku ale chyba zmienie zdanie. Na polce zasadniczo jeszcze nie ruszone RDR BFBC2 God of War 3 i Killzone 3 i Rage wiec do konca roku mam w co grac :) I tak narazie najwiecej cioram w NBA 2k12

Opublikowano

RD Redempion ,GT5, oraz trzeba najpierw łyknąć Batmana jedynkę przed dwójką:)

a sieciowo fifa12 oraz killzone3

Opublikowano

Batman Arkham City cały czas, co prawda gra już skończona, ale teraz robię pozostałe zagadki Riddlera. A niedługo Uncharted 3.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Pogrywam sobie w PESa 2012stego, przy okazji główkując, za który ze świeżych hiciorów zabrać się na poważnie w najbliższych dniach...

Opublikowano

Kończę platynować Apokalipsę, a od jutra zabieram się za Dark Souls.

Oczywiście wszystko wplecione w sesje z GT5 :).

Opublikowano

Tyle gier do obczajenia, a ja pykam w Pandora Tomorrow. Poza tym zakupiłem PESa 2012. Świetna gała jak dla mnie.

Opublikowano

Batman AC, w kolejce czeka ciągle Resistance 3 (i chyba poczeka aż do platynki w gacku ;p)

Opublikowano

Dead Island i mam nadzieje że od wieczora bedzie też Uncharted 3 :)

Opublikowano

Ja tam od soboty gram w Uncharted 3, teraz robie platynke xD (pipi)itna gierka xD