Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 478,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hardkorowy parkour. Godsmack. Dahaka. Najlepsza część serii   

• Odświeżę temat i przy okazji trochę się pochwalę, że udało mi się po kilku dobrych miesiącach (~655h na liczniku) ukończyć w końcu Metal Gear Solid: Peace Walker HD na 100% + . Najbardziej czasochłonn

• Pierwszy reboot serii i być może gra, która uratowała ją od zagłady. Po mega kaszaniastym Chronicles oraz równie słabym The Angel of Darkness (a tak naprawdę to chyba już od czasu części trzeciej) był

Opublikowano

koncze platinum.png 'nowac RAGE, nastepnie zabieram sie za "Uncharted 3" :D

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Uncharted 3 - cały czas cioram na Crushingu, jutro pewnie skończę i zacznę sprawdzać Battlefielda 3 :)

Opublikowano

BF3 multi. Singla na razie nie ruszam. :)

Opublikowano

Battlefield 3 i od biedy FIFA, PES czeka na platyne konkurencji.

Opublikowano

Uncharted 3 koncze na crushingu pykajac czaesem w Battlefielda 3, jutro przychodzi MW3 a od 11go zanurzam sie w Skyrim i znikam dla swiata

Opublikowano

inFamous 2 - wsiąkłem bez reszty. To co w jedynce pomnożone razy tysiąc.

Opublikowano

Skyrim

Uncharted 3 - multi i coop

Opublikowano

jak mam chwile spokoju to U3,

w innych przypadkach MW3.

Opublikowano

odłożyłem w kąt nawet U3.,,,teraz tylko Skirym rządzi!!jak dla mnie gra roku...pierdziele te gry po 7h i do wyrzucenia......300 plus nieskończoność....to jest moc:)

Edytowane przez nemesis0_PL