qvstra 3 213 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 GT5 - na kierownicy to calkiem inna gra. Dirt 3 - trzeba powoli konczyc, bo gra mi sie wybornie (a jeszcze nie podlaczalem DFGT) DJ Hero 2 - imo. piosenki sa gorsze niz te z jedynki, ale i tak gra sie bardzo przyjemnie. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 A ja wczoraj zakupilem i gram w Rayman Origins. Genialna gierka, nie wiem tylko dlaczego zdobyte trofea nie wbijaja sie do mojego profilu, jakis blad czy co?;/ Cytuj
ksaronee 1 Opublikowano 4 grudnia 2011 Opublikowano 4 grudnia 2011 Wczoraj skończyłem CoD 4: Modern Warfare i powiem Wam że bardzo fajna gra i extra misje są. Nie wiem jak Wam przypadła do gustu pierwsza część MW ale mi się bardzo podobała i muszę czym prędzej zakupić MW2 oraz MW3 żeby nadrobić zaległości noo i wciąż dokończyć Killzone 2 (na szczęście została mi już walka z Redeckiem) i zacząć KZ3 ;D Cytuj
diolek 43 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 Mw3 multi, uncharted3, genialny infamous2 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 GoW Chains of Olympus, a później genialne Ghost of Sparta. W międzyczasie Uncharted 2 (głównie multi), PES 2012 oraz Dante's Inferno z doskoku. Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 A ja tymczasowo odpuściłem nowości, aby zagrać w końcu w Call of Juarez: Bound in Blood, które leżało mi na półce nietknięte jakieś półtora roku... Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, Techland stworzył bardzo dobrą grę, którą nawet dziś przyjemnie się przechodzi. Cytuj
Grzybi1908 0 Opublikowano 6 grudnia 2011 Opublikowano 6 grudnia 2011 Obecnie gram w CoDa MW 3 i na razie tylko w to ;] Cytuj
mattpsx 1 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 batman arkham city - ileż tam jest do roboty to glowa boli, i co w tym najlepsze ze w ogole nie nudzi, a te smaczki na temat postaci, ich modele, az chce sie to czytac i ogladac. Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Uncharted 3 Flower BattleField 3 online Cytuj
Gość Kuno Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 (edytowane) BF3/PES 2012 Edytowane 7 grudnia 2011 przez Kuno Cytuj
Gość Drozdoo Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Shadows of The Damned - bardzo przyjemna strzelanka:) zbyt mało takich gier na ps3;) Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 GTA4 i Batman Arkham City. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Ja pomęczyłem trochę Skyrima-mega gra(zarówno dosłownie ,jak i w przenośni ) Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 mecze skyrim, raymana i batmana, uncharted 3 i cod mw3. fajny okrres,nic na horyzoncie, spokoj i ogrywanie hiciorow Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Padł mi laser więc aktualnie, przez najbliższe kilka dni nadrabiam zaległości, które mam na dysku m.in. kończę Spare Parts i w końcu wezmę się za Ferrari The Race Experience. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Skonczylem TR Anniversary (po raz trzeci) i wzialem sie za Dungeon Siege III. No panowie, Obsidian daje rade. Drzewka dialogowe niczym w Mass Effect, postaci maja cos do powiedzenia i jest naprawde dobrze. Rozwoj postaci tez nie jest przekombinowany (to nie Sacred 2). Gra sie latwo, ciagle mam jakiegos pomocnika do przy sobie, ktorego moge wybrac i rozwijac jako druga postac. Grafika bardzo OK, sterowanie nie przeszkadza. Jesli dalej sie tak potoczy, pomysle nad wyplatynowaniem jej, bo gierka jest zacna. Polecam, 8/10. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 9 grudnia 2011 Opublikowano 9 grudnia 2011 Jadę kilka gier na raz czego nie lubię, ale co zrobić Uncharted 3 wciąga i zachwyca jak poprzednie części, choć dwójka bardziej mi się podobała. Mass Effect 2 znam na pamięć z klocka, ale strasznie chciałem sprawdzić wersję PS3. CoD Modern Warfare 3 dopiero co zacząłem (singiel). Co tu dużo mówić, to kolejny fajny CoD. I jeszcze mam rozgrzebane dwie gry na walkę ze stresem: Phineas and Ferb Across the 2nd Dimension oraz Cloudy with a Chance of Meatballs. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 Skończyłem platynować arcyproste Ghost of Sparta i zabrałem się znów za Trine. Kurcze, ale kozak. Świetna przygoda za niewielkie pieniądze. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 Zagłębiam się w tajemnice Rapture w BioShocku, a czekają na mnie BioShock 2 i Mafia II Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 15 grudnia 2011 Opublikowano 15 grudnia 2011 Cisne w Sam & MaX dali w plusie za free to trzeba grać. istne trophy show więc trzeba grać jeszcze bardziej. szkoda tylko, że ja takich gier nie łykam bo to dla mnie nie są gry ale dzięki guide'om mam śmieszne bajeczki do pooglądania z masą trofek jako bonus. no i to wszystko za 'free' - osom! Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 16 grudnia 2011 Opublikowano 16 grudnia 2011 Z braku lepszej alternatywy zabrałem się za zalegające na półce od kilku miesięcy RDR Undead Nightmare- całkiem śmiechowa i przyjemna gra. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 18 grudnia 2011 Opublikowano 18 grudnia 2011 FIFA 12, jak zwykle. A poza tym od jutra God of War Collection HD Vol. 1 i 2, a od świąt Skyrim! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi