Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GT5 - na kierownicy to calkiem inna gra. :)

Dirt 3 - trzeba powoli konczyc, bo gra mi sie wybornie (a jeszcze nie podlaczalem DFGT)

DJ Hero 2 - imo. piosenki sa gorsze niz te z jedynki, ale i tak gra sie bardzo przyjemnie.

Opublikowano

Wczoraj skończyłem CoD 4: Modern Warfare i powiem Wam że bardzo fajna gra i extra misje są. Nie wiem jak Wam przypadła do gustu pierwsza część MW ale mi się bardzo podobała i muszę czym prędzej zakupić MW2 oraz MW3 żeby nadrobić zaległości ;) noo i wciąż dokończyć Killzone 2 (na szczęście została mi już walka z Redeckiem) i zacząć KZ3 ;D

Opublikowano

A ja tymczasowo odpuściłem nowości, aby zagrać w końcu w Call of Juarez: Bound in Blood, które leżało mi na półce nietknięte jakieś półtora roku... Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, Techland stworzył bardzo dobrą grę, którą nawet dziś przyjemnie się przechodzi.

Opublikowano

batman arkham city - ileż tam jest do roboty to glowa boli, i co w tym najlepsze ze w ogole nie nudzi, a te smaczki na temat postaci, ich modele, az chce sie to czytac i ogladac.

Gość Drozdoo
Opublikowano

Shadows of The Damned - bardzo przyjemna strzelanka:) zbyt mało takich gier na ps3;)

Opublikowano

Padł mi laser więc aktualnie, przez najbliższe kilka dni nadrabiam zaległości, które mam na dysku m.in. kończę Spare Parts i w końcu wezmę się za Ferrari The Race Experience.

Opublikowano

Skonczylem TR Anniversary (po raz trzeci) i wzialem sie za Dungeon Siege III.

No panowie, Obsidian daje rade. Drzewka dialogowe niczym w Mass Effect, postaci maja cos do powiedzenia i jest naprawde dobrze. Rozwoj postaci tez nie jest przekombinowany (to nie Sacred 2). Gra sie latwo, ciagle mam jakiegos pomocnika do przy sobie, ktorego moge wybrac i rozwijac jako druga postac. Grafika bardzo OK, sterowanie nie przeszkadza.

Jesli dalej sie tak potoczy, pomysle nad wyplatynowaniem jej, bo gierka jest zacna. Polecam, 8/10.

Opublikowano

Jadę kilka gier na raz czego nie lubię, ale co zrobić :) Uncharted 3 wciąga i zachwyca jak poprzednie części, choć dwójka bardziej mi się podobała. Mass Effect 2 znam na pamięć z klocka, ale strasznie chciałem sprawdzić wersję PS3. CoD Modern Warfare 3 dopiero co zacząłem (singiel). Co tu dużo mówić, to kolejny fajny CoD. I jeszcze mam rozgrzebane dwie gry na walkę ze stresem: Phineas and Ferb Across the 2nd Dimension oraz Cloudy with a Chance of Meatballs.

Opublikowano

Zagłębiam się w tajemnice Rapture w BioShocku, a czekają na mnie BioShock 2 i Mafia II :)

Opublikowano

Cisne w Sam & MaX

dali w plusie za free to trzeba grać. istne trophy show więc trzeba grać jeszcze bardziej. szkoda tylko, że ja takich gier nie łykam bo to dla mnie nie są gry :P ale dzięki guide'om mam śmieszne bajeczki do pooglądania z masą trofek jako bonus. no i to wszystko za 'free' - osom!