Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że zabiorę się teraz za RE5 GE (może skuszę się na platynę), ale ciągnie mnie również do obu Crysisów. Dużo do ogrania jest, oj dużo :dance2: .

Opublikowano

dziś w końcu skończyłem dragon age 2, piękna gra. muszę domęczyć jeszcze do końca enslaved, epizody do gta, avp i dirt 2 - wszystko już jednak trochę na siłę, bo znudziły się. do rozpakowania czeka jeszcze bulletstorm :)

Opublikowano

stoodio, jakbyś szukał partnera do coopa na wieczory, to ja się piszę; właśnie muszę się zabrać za drugie przejście, żeby w końcu wbić platynę (w parze trzeba pare rzeczy zrobić... godzina roboty...).

ja aktualnie siekam dead space a w przerwach tekken tag tournament (time attack 6'' i będzie platynowo...); a pod koniec roku zabieram się za NGS2

Opublikowano

Znowu Wipeout HD, nie wiem jakim cudem, ale dziś mi wpadło Arcade Perfect i Beat Zico. Na koniec zostało najlepsze, czyli Zone Zeus, ale to sobie chyba podaruje, takiemu lamerskiemu beztalenciu jak ja na bank się nie uda...

Opublikowano (edytowane)

Bulletstorm- znalazłem w koszu w hipermarkecie za śmieszną cenę, pograłem godzinkę i odłożyłem płytę.. Ogólnie ciężko trawię FPSy, a tutaj na dodatek jeszcze ten przaśny klimat... Dzięki, postoję..

Uncharted 3- kozak. Ale znając ekipę Naughty Dog nie mogło być inaczej :D

Edytowane przez Wielki K
Opublikowano

Pare gierek wpadło na święta a ja i tak praktycznie nie wylaczam NBA2k12. Po za tym glownie Skyrim ktory skutecznie oderwal mnie od Batmana AC Assasin's Creed Revelations i Uncharted 3 :). A jak przejde juz to wszystko biore sie za Deus Exa wyrwanego za 12e :)

Opublikowano

Uncharted 3 - jak pomyślę, że znów mam się babrać ze zbieraniem skarbów, strzelaninami i filmowością serii to...jestem wniebowzięty. Na razie wszystko się fajnie klei :yahoo: .