septo 1 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 skończyłem właśnie ICO (było warto) i biorę się za Shadow of the Colossus, a w międzyczasie Uncharted 3 głównie multi Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 BF 3 multi i Dead Island singiel. Musze powiedzieć, że bardzo mile mnie Dead Island zaskoczyło Fabuła za mocna nie jest, ale zabijanie zombiaków daje dużo frajdy i przyjemnie się zwiedza wyspę. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 (edytowane) Singularity. Tytul z 2010 r., a daje mi duzo zabawy. Grafika oczywiscie troche niedzisiejsza, ale pewne pomysly i historia zawarte w grze sa juz nietuzinkowe. Gra do dostania za grosze (30/40 zeta) i moze lepiej zainwestowac w nia niz w jakis badziew z PSNu wtej samej cenie? Polecam, tym bardzie ze tania Edytowane 14 stycznia 2012 przez Ken Marinaris 1 Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Gram: - Tumble (Move) - Sports Champions (Move) - Echochrome II (Move) - Killzone 3 online Cytuj
maztika 36 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 deus ex - wciagnela strasznie, naprawde klimatyczna gra. w kolejce: - call of juarez the cartel - wet (za trzy dyszki, az szkoda bylo nie kupic) btw. singularity kozak, dla fanow bioshocka w sam raz. Cytuj
Grez 33 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 (edytowane) L.A Noire - przyjemna, choć po pewnym czasie wtórna Mass Effect 2 - 34h czyli końcówka, właściwie lwią część gry stanowią misję pozyskujące sprzymierzeńców, czyli fabularnie zapychacz, lecz klimatycznie trzyma bardzo wysoki poziom FF XIII- już chyba z rok ją ciągnę, lecz nie dlatego że jest tak słaba, lecz dlatego że często mi się zmienia gust i poprostu przerzucam się co chwila na inne gierki. (jednak nie ma takiej mocy przyciągania jak Skyrim czy Yakuza) Skyrim- masakra 40h na karku a czuje się jakbym dopiero co zaczął grę Yakuza 3- długością aż tak bardzo nie odstaje od Skyrima, 35h i 13% mówi samo za siebie no i jeszcze INFAMOUS 2:FOB, za cene 18pln aż wstyd było by nie kupić tak udanego DLC Edytowane 15 stycznia 2012 przez Grez Cytuj
hayami 18 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Oddworld Stranger Wrath HD, powrót do przeszłości w pięknym stylu, aż chce sie grać. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 15 stycznia 2012 Opublikowano 15 stycznia 2012 Po właściwie już platynce w God of War I, zabieram się od jutra za część drugą. Momentami też FIFA 12. Cytuj
des3 1 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Przede wszystkim DEUS EX HR, a jeśli jest trochę czasu to w Mass Effect 2 oraz RE 5(move). Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Parę dni temu wpadł w moje łapska nowy Mortal Kombat.Jako że fanem smoczej serii raczej nie byłem, w sklepie podchodziłem do tego tytułu jak pies do jeża:) W końcu się zdecydowałem i kupiłem swój egzemplarz. Moc! To co zobaczyłem i ograłem po paru godzinach wypłaciło mi takiego liścia że o mało nie walnąłem się w cymbał że nie doceniłem tej gry już wcześniej.Bardzo lubię bijatyki od czasów młodzieńczych gdzie pierwszy raz zetknąłem się z MK w wozie drzymały zagrywałem się w to całymi dniami i traciłem całe kieszonkowe na żetony:)Potem był PSX i Tekken,Soulcalibur,DoA i wiele innych.Teraz nowy mortal wywołuje u mnie te same emocje co prawie 20 lat temu:)Nie wiem czy nowe Tekkeny albo Soulcalibury będą wstanie teraz mnie do siebie przekonać,teraz wydają mi się takie grzeczne i cukierkowe;)Naprawdę świetna gra i polecam każdemu co się nie może zdecydować.Grywalność i grafika pierwsza klasa,jedyne do czego nie mogę się przyzwyczaić to to że nie da się biegać postaciami tak jak w Tekkenie. I na koniec to co najbardziej lubię w tej grze.... Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Formuła 1 2010 - jako, że jestem kompletnym laikiem jeżeli chodzi o ścigałki a ostatnią grą wyścigową której poświęciłem więcej czasu (nie licząc serii Burnout) był chyba Colin 1 na szaraka xD Tak więc nie zanosi się na to bym podbił tory f1 na całym świecie. No ale mniejsza o to. Gra mi się na prawdę świetnie, wkręciłem się na tyle (i tu się sam sobie dziwię), że nie lecę na pałę od wyścigu do wyścigu, tylko w czasie samego treningu przejeżdżam kilkanaście kółek szukając optymalnego ustawienia do mojego bolidu. Co prawda średnio mi to idzie - najlepsze pole startowe jakie wywalczyłem to 16, a najlepsze miejsce w wyścigu to <werble> 7 (jeden jedyny raz zdobyłem jak na razie punkty ). mam nadzieję, że moja zajawka szybko nie minie i uda mi się skończyć przynajmniej jeden pełny sezon. Howgh! Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Nie mogę w to uwierzyć, ale udało mi się oderwać BF3 i zabrałem się za InFamous 2. Gra się fajnie, a platyna w tej grze to będzie formalność. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 A u mnie niezmiennie Uncharted 3 multi, oraz na oderwanie się inFamous Festival of Blood i Renegade Ops w kooperacji. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Powróciłem do PESa 2012, prócz tego jak kolega wyżej - Renegade Ops. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Demons Souls zaczynam ng+ Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 A u mnie niezmiennie Uncharted 3 multi, oraz na oderwanie się inFamous Festival of Blood i Renegade Ops w kooperacji. co Wy w tym U3 widzicie prócz grafy? Ja cisnę w Red Faction: Armageddon - solidny tytuł dający masy frajdy z rozpieprzania wszystkiego i wszystkich. Grę można wyrwać za bezcen a zabawy daje tyle samo co U3 hehe (sorry ale jestem rozgoryczony tą grą. jestem właśnie po ogarnięciu kampanii i ... i nic Wydmuszka na 8/10 imo) Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Singularity Teraz online, daje rade. Gra dobra, a jak to czesto bywa niedoceniona Uncharted jest spoko, ale online sprobowalem w dwojce i podziekowalem. Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Właśnie niespełna pół godziny temu przeszedłem główną historię Mafii 2. Pożyczyłem od kolegi edycję ze wszystkimi dodatkami, więc zabawy jeszcze będzie dużo, póki co naprawdę jestem pełen entuzjazmu i ze spokojem dałbym jej 8+/10, może nawet 9, ale to jeszcze zobaczę po tym, czy dodatki trzymają poziom Cytuj
Grez 33 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 ponownie tłuke GT5 teraz z zamiarem zrobienia złotych gwiazdek w licencjach, ile to się człowiek musi natrudzić aby ugrać to na padzie, choć nie wiem po co to robie bo i tak platynka nie wpadnie przez Sebastiana Vettela. Cytuj
Raku 0 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Red Dead Redemption, staram się grę przejść na 100%, później będę myślał nad platyną Czasami również Gran Turismo 5 po sieci. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 Platyna w Uncharted 3 teraz przyszedł czas na multi Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Zabieram się za Bulletstorm. Jak na razie się nie zapowiada lepiej od KZ3 Cytuj
ubol 59 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 Fallout 3 drugie podejście, w końcu gra mi podchodzi, a po zaliczeniu tejże gry próba wymasterowania Mirror's Edge (która zapewne nie powiedzie się). Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 (edytowane) Fallout 3 to dla mnie bardzo dobra gra (mówie jako hardkorowiec 1 i 2) - ma błędy ale klimat jest - ukończyłem i dawno się tak nie bawiłem. Nadrabiam zaległości i skończyłem dopiero Wolfensteina - miła odmiana od korytarzowych shooterów (Homefornt ostatnio to był prawie celowniczek). Wolfenstein staroszkolny gameplay ale całkiem przyjemny. Upgrady broni, nieraz pozytywnie graficznie w niektórych poziomach a w niektórych kaszanka. Ogólnie 7+/10. Grało mi się naprawdę przyjemnie - brakowało trochę mumii czy zombiaków z Return To Castle (na Piecu skończyłem lat temu z 10 chyba).. Teraz Majin and Forsaken Kingdom. Świetny action adventure z super bohaterem drugoplanowym jakim jest Majin. Bajkowy klimat, bardzo dobre zagadki, więż między bohaterami. Znowu gra stawiająca bardziej na uczucia gracza niż na historię. Wogóle walka i bohater, zagadki, świat przypomina mi jedną z moich gier wszechczasów czyli ICO. Gdyby tylko grafika była na poziomie dzisiejszym byłby killer. A tak to gra jest naprawdę nieraz brzydka (dżungla), rozdziałka niska jakaś, przytnie się nieraz. Koncepcyjnie arcydzieło, technicznie średniak.8.5/10. Gdyby zrobić ja na innym silniku z dużo lepszą grafą - marzenie. Kto lubi piękne przygody chwytające za serce - must have. (Do tego znajdźki plus stroje z własciwościami magicznymi - tutaj zaskoczenie - nie spodziewałem sie. Polecam Edytowane 25 stycznia 2012 przez adamst85 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi