Słupek 2 183 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 Powróciłem do CoD: BO ponownie singiel tym razem na veteranie. Znajdźki + kilka brakujących trophy do platyny. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 Brotherhood na 100%, Revelations multi i Child of Eden (chyba sie zakocham w tej grze jak kiedys w Wipeout HD). A potem Batman, bo sie zakurzyl troche na polce (jeszcze w folii). Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 A potem Batman, bo sie zakurzyl troche na polce (jeszcze w folii). Ja tak samo Batman. Leży, leżał od premiery (!) i niestety szkoła wygrywała Ale teraz odrabiam zaległości + od czasu do czasu Uncharted 3. Cytuj
astex 1 Opublikowano 26 stycznia 2012 Opublikowano 26 stycznia 2012 (edytowane) Kupiłem Uncharted 2, żeby sprawdzić czy gra mi będzie odpowiadać i powiem, że równiez planuje już kupić U3 i U1 do kolekcji więc póki co zacząłem katować U2 i od czasu do czasu wracam do BF3 Multi i CO-OP (zostały 2 misje), sporadycznie FIFA ostatnio i z nudów RDR Edytowane 26 stycznia 2012 przez astex Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 27 stycznia 2012 Opublikowano 27 stycznia 2012 Deus Ex: Human Revolution sporadycznie. Sesja Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 28 stycznia 2012 Opublikowano 28 stycznia 2012 Mortal Kombat Nie jestem fanem bijatyk, ale w Mortala, wspomnienie z dziecinstwa, zagrac trzeba bylo. Wszystko niemal in plus: rozbudowanie, grafika, historia ( sic!).Tryb online laguje, a nic tak nie denerwuje w bijatykach jak lagi, gdzie licza sie ulamki sekund. Niektore trofea niedorzeczne, np. "My kung-fu is stronger", bo trzeba WSZYSKIMI postaciami sprostac chorym wymaganiom tworcow. Czemu mam grac jako Ermac 24 godziny, skoro tej postaci nie lubie? I tak ze wszystkimo zawodnikami Zagrac trzeba, za platyne jednak podziekuje (waste of time). Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 31 stycznia 2012 Opublikowano 31 stycznia 2012 The Darkness - genialny klimat Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 Sly: Trilogy po wszystkich tasiemcach typu AC , COD i innych BF'ach aż przyjemnie zagrać w coś takiego. Wcześniej nie miałem styczności z grami z tej serii i jestem najzwyczajniej w świecie oczarowany. Gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym! Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 (edytowane) Crysis, właściwie zaliczony. Gra tak z 4 klasy brzydsza niż na PC. Deus Ex: Human Revolution sporadycznie. Sesja :confused: Niezła karta - podobnie miałem przy Demon's Sousl. Edytowane 3 lutego 2012 przez Sylvan Wielki Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 BF3, Bulletstorm i PES 2012, staram się to jakoś połączyć. Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 głównie gram w całki (sesja - elo Kalel), a w przerwach próbuję platynować ACR (bug z książkami) i pykam w WHD dla relaxu Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Trine i Heavy Rain (wspaniała gra) Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 BF3 multi (178 h) wraz GT5 i zauważyłem że symulacje z wiekiem stały się dla mnie domeną Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Ja obecnie gram w Spider-Man:Shattered Dimensions, i nie powiem gra nie jest taka zła... Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 L.A. Noire. Zapowiada się ciekawie. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 alpha protocol. cieszę się, że nie sugerowałem się słabymi ocenami. grając dziś trochę dłużej ciągle miałem syndrom "a to jeszcze jedna misja". nie gram praktycznie w ogóle skradankowo, tylko wjeżdżam z ciężkim arsenałem, bo jak do tej pory tak jest najszybciej i najłatwiej. skupiam się bardziej na fabule, która ciekawi. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Shadows of the Damned Po 10 minutach stwierdziłem, że to (pipi) i jedynie muzyka daje rade (gra gościu od Silent Szpilów). Po pograniu 2h zacząłem się wkręcać w znaną z RE4 mechanikę gry (Mikami i upgradey broni plus wielkie, czerwone, słabe punkty bossów) oraz zaczął mnie bawić przydupas głównego bohatera (fajny angielski akcent i głos podobny do Wheatley'a z PORTAL 2 oraz śmiechowe gadki). Ale po ograniu połowy gry (jakieś 4h na normalu) ogarnęła mnie straszna nuda i totalnie zbrzydła mi gra. To nie przypadek, że tytuł sprzedał się tak słabo. Nie trawie jednak wizji Suda 51 i jego poczucia humoru. Jak komuś podobało się No More Heroes to pewnie spodoba mu się i SotD. Reszta niech tego nie tyka. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 głównie w MW3 multi, czasem BF3 multi i czekam na wenę by dokończyć Bioshock'a 2 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 5 lutego 2012 Opublikowano 5 lutego 2012 Final Fantasy XIII-2, Battlefield 3 (singiel) i Guitar Hero Metallica. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 lutego 2012 Opublikowano 6 lutego 2012 Wczoraj wróciłem do Outland - kapitalna platformówka i do tego piękna. Cytuj
Grez 33 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 (edytowane) Final Fantasy VIII (z psn bo starutkie psx ma laser zjechany i wolno doczytuje) i pytanko : ok , zapytam gdzie indziej Edytowane 7 lutego 2012 przez Grez Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 i pytanko ... do pytań jest inny temat ... skończyłem niedawno "Assassins Creed" plus do tego "Kingdom of Heaven" (film) - fajne combo ^_^ Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 7 lutego 2012 Opublikowano 7 lutego 2012 Ostatnio ukończone: Majin and Forsaken Kingdom (PS3) 9/10 + /klimat, majin, emocjonalna historia, świetne zagadki, współpraca między bohaterami, dwa zakończenia, ze znajdżkami i rozwijaniem starcza na około 20 godzin/ Dla fanów ICO - MUST HAVE! - / grafika/ Splinter Cell Conviction (360) - 9/10 + nowe sterowanie, płynność akcji, fabuła, Fisher załatwia lepiej niż Predator, grafika, Ironside, najlepsza część serii dla mnie, dwa a nawet trzy zakończenia, nowy interfejs - w porównaniu do poprzednich Splinterów - może za łatwy. Świetna gra - teraz jużza cholerę nie wróciłbym do sterowania z poprzednich części. Teraz Torchlight (360) Pozdrawiam Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Rage. Shadows of the Damned Po 10 minutach stwierdziłem, że to (pipi) i jedynie muzyka daje rade (gra gościu od Silent Szpilów). Po pograniu 2h zacząłem się wkręcać w znaną z RE4 mechanikę gry (Mikami i upgradey broni plus wielkie, czerwone, słabe punkty bossów) oraz zaczął mnie bawić przydupas głównego bohatera (fajny angielski akcent i głos podobny do Wheatley'a z PORTAL 2 oraz śmiechowe gadki). Ale po ograniu połowy gry (jakieś 4h na normalu) ogarnęła mnie straszna nuda i totalnie zbrzydła mi gra. To nie przypadek, że tytuł sprzedał się tak słabo. Nie trawie jednak wizji Suda 51 i jego poczucia humoru. Jak komuś podobało się No More Heroes to pewnie spodoba mu się i SotD. Reszta niech tego nie tyka. Także ją kupiłem. Czeka na swoją kolej. Szkoda, że z 100% jest jak przy PoP WW/SO4:TLH - mianowicie trzeba grę zaliczyć na każdym poziomie by 100% wpadło. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Darksiders w oczekiwaniu na Arkham City. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi