Wielki K 94 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 (edytowane) Pogrywam sobie rekreacyjnie w dwie gry z gatunku 'tych jajcarskich': - Saints Row: The Third- jak dla mnie zabawa lepsza niż GTA4- płytka ale luźna, niewymagająca i efekciarska. - wspomniane parę postów wyżej Shadows of The Damned- ok, gameplay śmierdzi późnymi latami 90tymi tak mocno, że aż trzeba uchylać okno, ale IMO kozacki klimacik dość skutecznie to maskuje. Pod względem humoru i dubbingu mistrz Edytowane 8 lutego 2012 przez Wielki K Cytuj
Elektro78 1 Opublikowano 8 lutego 2012 Opublikowano 8 lutego 2012 Kończę Uncharted 3 i zabieram się za Batman Arkham Asylum bo trzeba nadrobić zaległości. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 9 lutego 2012 Opublikowano 9 lutego 2012 Shank 2. Już nie robi takiego wrażenia wizualnie jak poprzednia część, ale nadal gra się fajnie. Za mało jest jednak nowych broni i dalej nie ma żadnego rozwoju postaci, czy broni. Trochę lipa, bo po co w takim razie używać słabych pistoletów, czy miecza, kiedy można cisnąć z lepszymi zabawkami typu piła, czy sztylety do rzucania. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 Ja zarzucilem na ruszt Call of Duty Modern Warfare 3 i jestem oczarowany. Genialna, miodna i efektowna gra, ktora niemal pod kazdym wzgledem kladzie Battlefielda 3 na lopatki. Ide pykac dalej. 2 Cytuj
Boomcio 4 070 Opublikowano 11 lutego 2012 Opublikowano 11 lutego 2012 Never Dead ... łooo jaka lipa .Nie mój klimat . Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 Kolejny powrót tym razem do U3, przede wszystkim "druga szansa". Crushing, skarby oraz reszta brakujących trophy do platyny. Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 (edytowane) Final Crap XIII-2 SE sie skonczyło. Tak samo jak seria FF. Po Słabym FF XII - Jeszcze słabszym FF XIII przyszedł czas na pokemony Moja ulubiona marka umarła Edytowane 12 lutego 2012 przez Karol_1985 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 lutego 2012 Opublikowano 12 lutego 2012 A ja nadal gram w BF3 w przerywnikach RDR: UNDEAD NIGHTMARE, najgorsze że Max Payne 3 dopiero w maju a przed tym tytułem nic fajnego nie ma Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Little Big Planet skończone z laską - co się nawkur.wiałem w levelu Bunkier z tym wielkim kołem to moje. Masakra. W parę osób to jużciężko to przejść - musiałem samemu, żeby kamera była dobrze wycentrowana. nie spodziewałem się takiego hardkoru w końcówce LBP. Ogólnie bezwładność i sterowanie szmaciankami (zmiany planów) to nie najmocniejsza strona tej gry. Ogólnie 8/10 (dla grających par 8+/10). Pozdrawiam 1 Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 GOW 3 Enslaved Shank 2 Jak tylko skończę pozostałe: Jak & Daxter HD Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 16 lutego 2012 Opublikowano 16 lutego 2012 po powiewie swierzosci jakim byl Shank dostalem zdechlego, odgrzewanego kotleta jakim jest Shank 2. Gra poleciala do kasacji po 10 minutach. Obecnie Metal Gear Solid HD Collection. Pierwsza gra od prawie 2 lat ktora naprawde mnie wciagnela Cytuj
MEVEK 3 547 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 UNCHARTED 3 - koncze platynowanie. LittleBIGPlanet - rowniez, jak i gra dla zabawy. TEKKEN HYBRID - ogrywam opcje TAG, jak i testuje nowego sticka(avatar) Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 (edytowane) Dead Space 2 na poziomie trudnosci Hardcore, zeby zdobyc ostatnie trophy "Hard to the Core" i jest jazda Gra nie jest juz zabawa, nie ma beztroskiego parcia naprzod, nie ma checkpointow. Giniesz (a giniesz nader czesto) i powrot do osatniego sejwa, 2 godziny gry na marne. Sam sie dziwie, ze mam jeszcze na to cierpliwosc Edytowane 17 lutego 2012 przez Ken Marinaris Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 17 lutego 2012 Opublikowano 17 lutego 2012 Dead Space 2 na poziomie trudnosci Hardcore To jest moja zmora... Ale kiedyś przycisnę. A tymczasem męczę misje poboczne w Arkham, trenuję w Child of Eden, a za tydzień zamknięty turniej w Fifa12 u mnie na chacie dla super-ziomali! (6-8 osób). Relacja w odpowiednim temacie, zaprasssiam!! Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 (edytowane) Cisnę w mafie 2 i jestem pozytywnie zaskoczony, bo dawno nie zdarzyło mi się, bym został tak porwany przez fabułę i zauroczony postaciami. gameplayowo jest to kupa bo to klon gta ( ch.ujowe strzelanie, śmiganie z punktu a do b i milion znajdziek included) ale muza, klimat, fabułka i bohaterowie sprawiają, że platynę zrobię z nieukrywana przyjemnością (no, może pomijając znajdzki bo za to tej gry nie kochciam) Edytowane 18 lutego 2012 przez Kalinho_PL 1 Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Nie mogąc zasnąć opaliłem Burnout Paradise,cud ,miód i orzeszki ,otwarte miasto ,gdzie na każdym kroku można zaliczyć efektowny dzwon nigdy się nie nudzi.A z nowszych tytułów to Resistance 3 i trochę w Skyrima,imo świetne gry ,potrafią wciągnąć i oczarować klimatem. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 "Nie chcem, ale muszem" czyli powrót do Infamous 2. Z U3 opłaciło się dać drugą szansę więc próbuję również z If2. Tym bardziej, że do platyny brakuje mi tylko kilku trophy. Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Uncharted 3 online, zaraz będzie trzecie dziedzictwo, no i move wrócił do łask czyli House of the Dead III i lada dzień dotrze do mnie House Of The Dead: Overkill - Extended Cut. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 PES 2012. Ostatni raz PRO dłużej ogrywałem na ps2. Więc w tej części jak na razie nie mogę się znaleźć. Ale myślę, że z biegiem czasu przyswoję wszystkie nowości Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 LEGO Harry Potter 1-4 W sumie moja pierwsza przygoda z serią LEGO. W kooperacji naprawdę przyjemny tytuł 1 Cytuj
DemenPL 0 Opublikowano 20 lutego 2012 Opublikowano 20 lutego 2012 (edytowane) Ja gram w tera U3 na multi żeby wbić rangę ostateczną i zdobyć skarby i mieć kościotrupy na miażdżącym na razie mam dwa -Sir Francis Dreak'e -Chingis Chan A potem to tylko miażdżący na kampani Może mi ktoś pomoże przy skarbach na multi proszę pisać na pw Edytowane 20 lutego 2012 przez DemenPL Cytuj
okens 541 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Wreszcie ukonczylem Little Big Planet( nie chcialo mi sie robic 100% ale przyznaje, zabawa online byla genialna). Zabralem sie za Fight Night Champion. Niezle to to, sa emocje ale mogloby byc jeszcze lepsze, jeszcze bardziej dopracowane i mocne. Koniec koncow i tak sie jaram Cytuj
des3 1 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 Głównie w Dead Island a w przerwach w GOW2. Cytuj
Boomcio 4 070 Opublikowano 23 lutego 2012 Opublikowano 23 lutego 2012 cursed crusade ... nie wiem,co sądzić o tej grze na samym początku jest motyw ,kiedy śmierć idzie za głównym bohaterem,a przyciski nie reaguja na wciskanie kwadratu ,później ixa .Co bym nie robił ,to nie działa ... lol ,miał tak ktoś ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi