Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wtorku w napędzie wyłącznie Mass Effect 3. Singla jeszcze nie ukończyłem, bo wciągnęło mnie multi. Dobra gierka.

Opublikowano

Po nieudanej próbie przesiadki na XO, wracam potulnie do mojej PS3 i lecę singla Killzone 3

Opublikowano

a ja cisne TR:A, a pisząc dokładniej - Time Triale. O ile w Legend był to banał tak w Anniversary jest to banał trochę mniejszy ale z pewnością mega irytujący (kamera i Lara, która nie zawsze chwyta tego czego bym chciał). Właśnie grałem sobie mapę St. Francis Folly i miałem już za sobą 3/4 levelu aż tu nagle gra się zwiesza i tyle z czasówki. Tak jak bardzo lubiłem TR:A tak teraz, przez trofkowanie i time triale, nienawidzę jej ;/

Opublikowano (edytowane)

przede wszystkim Skyrim

i okazjonalnie BF3 i U3 (multi)

od czasu do czasu Yakuza 3 (do wymasterowania tej gry długa i trudna droga, ale dzięki temu tak mnie rajcuje :D )

Edytowane przez Grez
Opublikowano

- FF XIII podejście drugie (tym razem celuję w platynę) - o Boziu jaka ta gra jest nudna, słaba i za(pipi)ista graficznie :D

- Rayman Origins - OMFG!! AAA!!! Oszalałem na punkcie tego tytułu. Polecam każdemu kto lubi skakanie, znajdźki i czasówki jak w 3 Crashu. Przewypasna gra

Opublikowano

Właśnie gram w GOD OF WAR III nadrabiam zaległości :), cóż mogę powiedzieć opad szczeny i przerażenie w oczach mojej Żony, brutalnością gry, a zarazem pięknymi sceneriami. A co po God of war III ? może Batman bo to też mam zaległe :)

Gość Orson
Opublikowano

mręcze się z (odrobine :P ) Medalem Frontline (dodawanym do Medala na PS3)

oraz Shift 2

Opublikowano

-Brotherhood (Na Platyne)

To Ci będzie ciężko platynę teraz wyciągnąć- multi i ustawki potrzebne do dwóch (jak nie więcej) trophy. No chyba że masz już to za sobą.

A ja z cyklu "nie lubię grać we wszystko naraz" czyli gram we wszystko naraz: Batman, Child of Eden, Fifa12, Trine 2 oraz Wipeout 2048 i Uncharted Golden Abyss na Vicie.

Opublikowano

@up, wybierz jakieś 10 tytułów, które Ci się podobają i wylosuj. Jak nie to po prostu weź tytuł, którego nie znasz za bardzo a ma dość dobre oceny.

Uncharted 3 na przemian z Sacred 2 (ale ta z kolei ostatnio się coś zawiesza, więc się odechciewa ;o )

Gość Orson
Opublikowano

Ja zastanawiam się, na co wymienić Uncharted 3. Co robicie, jak chce Wam się grać, ale nie wiece w co? :P

idziemy na wódke :)

Crysis 2

Opublikowano

J O U R N E Y

- przewaznie pozostaje przy jednym tytule, poty go nie splatynuje(no chyba ze jest to LBP, ale to inna bayka), tak wiec aktualnie wladam szalem.