Kalinho_PL 334 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 @ up - oj to szybko pójdziesz spać - straszny kaszan z tego SH Ja gram w jeszcze większego kaszana - Kapitan Hameryka. Walki prawie jak w Batmanie sprawiają średnia radość ale cała reszta to ziew i nud. Zdecydowanie wolałem Wolverina Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Wrecked: Revenge Revisited - kapitalny tytuł w multi do 4 osób, szczególnie przed jednym TV. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Multi Red Dead Redemption. Cel: zdobyć pokaźną kolekcję złotych broni i osiągnąć max lvl. Cytuj
Pious 8 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 RE5 na nowiutkim PS3. Jestem zachwycony. Miód jak w RE4. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Gran Turismo 5, trzeba w końcu przejść... Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 A ja pykam w Battlefield 3 online, potem przesiadam sie na online Killzone 3 i jeszcze w miedzy czasie planuje wbic w koncu platynke w Prince of Persia - brakuje mi jednego trofeum. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 4 kwietnia 2012 Opublikowano 4 kwietnia 2012 (edytowane) S x T. Postaci są dobrane dobrze. Nie idealnie, ale nie ma co marudzić - wszak każdemu i tak firma nie dogodziłaby, nawet gdyby wszystkie postaci się tu pojawiły z obu uniwersum, to tak ktoś psioczyłby, a to na Kumę (jedna z niewielu postaci zawsze w Tekken występująca), a to na bonusy typu Pac man (całkiem niezły notabene). Nieduża ilość aren zmagań trochę mierzi, to fakt. Tyle dobrze, że są one ciekawe. Niemniej, capcom już po raz kolejny (po M vs C III) daje ciała w tej materii. Historią nie ma się co przejmować. Mordobicia, to mordobicia. W Tekken zawsze działy się cuda niestworzone - cyborgi walczące z uczennicami, gen diabła, klonowanie, zmagania z pół bogiem wojny....- SF nieco subtelniej te sprawy traktuje, ale Suikoden II to nie jest. Nie ma się co zresztą obrażać. O ile zachwycająca w momencie premiery oprawa SF 4 się mocno zestarzała (choć nie tak jak typowe mordobicia trzy de), to SF x T i tak wygląda bardzo dobrze. Postaci cieszą oko swoim wykonaniem (szczególnie można zachwycać się nowością, czyli ekipą z T), jest płynnie, szybko i efektownie. Muzyka natomiast jest nijaka (jak zwykle odgłosy walki - głosy postaci - naciągają ocenę). Podoba mi się system. Wbrew pozorom nie jest to kaszka z mleczkiem (wystarczy zrobić trzykrotne MP kucając by się przekonać, że nadal wymagana jest precyzja). Są i naleciałości z M vs C III - combo prowadzące do JS. Tag juggles dają pole do popisu co zręczniejszym. Nad wyraz rad jestem z owego zakupu. Edytowane 4 kwietnia 2012 przez Sylvan Wielki Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 jadę w końcu z DS2 - za dużo gier nakupiłem na raz i nie wiedziałem w co grać, z nudów odpaliłem drugą część historii Isaaca i wciągnęło mnie jak bagno Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 ja nie mam z tym problemow: - platynuje SH:D(w noc), - i troszke LBP 2(za dnia). Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 Rayman Origins, genialna platformówka, daje radę w kooperacji. ;] W tej generacji jak dla mnie nr 1 obok Donkey Kong Country Returns. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 9 kwietnia 2012 Opublikowano 9 kwietnia 2012 a ja mam turnus beztrofeowy: Ninja Gaiden Sigma / Assasins Creed W AC gralem na pc, jak jeszcze o konsoli nie myslalem nawet i to patatajanie na koniku strasznie mnie mierzilo, przez co zrazilem sie do serii, jednak po fenomenalnym AC2 uznalem, ze dam tytulowi jeszcze jedna szanse. W czasie patatajania zaciskam mocno zęby, cisne galopem do celu i oddaje sie radosnemu mordowaniu A NGS to po prostu kolejna okazja do powtarzania sobie "U can do it dzi*ko!" - kocham Cytuj
a_di1 9 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Zaczynam przygodę z RDR spoko giera. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Łupię w składankę God of War vol.2, tym razem w Ducha Sparty Cytuj
ubol 59 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Właśnie ogrywam 3-cią część Jaka, która dla mnie jest najgorszą częścią trylogii. Bardzo wielki wpływ na to ma pustynia, a właściwie to co się na niej dzieje. Jeżdżenie po niej pojazdami, oraz strzelanie do ciągle respawnujących się samochodzików wroga strasznie mnie wkur... denerwuje. Cytuj
kijek 3 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 A ja w końcu odkryłem Mass Effect 2 i wciągnąłem się na maxa. Super gierka. No a poza tym mecz za meczem w Pesa 2011... wciąż... Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Drugi raz przechodzę Silent Hill Downpour i zaczynam przygodę z Devil May Cry HD. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Jak & Daxter - Kurcze fajnie wrócić, ale wolałbym pośmigać currentgenowymi Jak'iem i Daxter'em. I gdzie u licha są brakujące trzy orby w Snowy Mountain?? Cytuj
diolek 43 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Killzone 2 ,ktorego kupilem w dniu premiery,pare lat temu,i lezal do teraz nieskonczony:-) . Generalnie,jak to jest ze gra ktora ma na karku 3 lata wyglada ladniej niz topowe fps wydawane aktualnie?. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 Zaczynam Uncharted 3 i kończę powolutku Skyrim Cytuj
Gość Opublikowano 10 kwietnia 2012 Opublikowano 10 kwietnia 2012 I AM ALIVE - gorąco polecam, ambitny tytuł z nietuzinkowymi pomysłami i wykonaniem Cytuj
Debeef 0 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Ostatnio kolosy lost planet 2 po sieci zagryzajac gt5 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Ninja Gaiden Sigma 2, MW3 Cytuj
Gość Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Czas zmierzyć się wreszcie z Gran Turismo 5. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 kupione moh:airborn i wolfenstein, tylko to mi zostało już w nadrabianiu zaległości fps'owych (nawet haze skończone) : ) niedługo przyjdzie overlord 2, demo było nawet fajne, trzeba sprawdzić. a tak to niezmiennie bf3. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Wysyp gier jest w tym momencie u mnie, a więc grany jest Deus Ex: HR, Uncharted: DF, Darksiders i FIFA 12, a za rogiem czekają GoW Collection i Resistance 3. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi