Opublikowano 29 lipca 201212 l u mnie nadszedł czas na male produkcje, takie jak: the walking dead, i am alive rochard warp Edytowane 29 lipca 201212 l przez 4 mE
Opublikowano 29 lipca 201212 l Genialne Mass Effect 3. Już na samym początku poczułem klimat i nie puszczam gierki na milimetr. Przestanę kiedy zobaczę setkę w kolekcji trofeów.
Opublikowano 30 lipca 201212 l W oczekiwaniu na Sleeping Dogs nadrabiam zaległości, padło na Heavenly Sword (w końcuuu). Póki co przyjemna-dobra gra, lepsza niż się spodziewałem chociaż to zwyczajnie nie moja bajka, klimaty (fabuła, czasy, postacie - inspiracje chińskimi filmami czuć na kilometr). Jedno muszę przyznać mimo pięciu lat na karku gra wygląda momentami świetnie (tylko pieprzony screen tearing ;/), cut-scenki to już w ogóle pierwsza liga. No i liczba jednostek na ekranie z jakimi walczymy też robi wrażenie - inaczej pisząc pozytywny (wizualny) szok. Edytowane 30 lipca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 30 lipca 201212 l - BB CS - nfs hp na "klanowym" koncie - shooterki z pss Nic ciekawego ;/
Opublikowano 30 lipca 201212 l Obecnie siekam w Space Marine'a. Kampania jak narazie ledwo liźnięta, całkiem przyjemna ale obawiam się, że wszystkie rozdzialy beda wygladaly: dojdz do celu, obron sie przed kolejnymi falami orkow, idz dalej. Bardzo miło sie szpila natomiast ze znajomymi w Exterminatus ale pewno też stosunkowo szybko stanie sie to nudne. Średniak +
Opublikowano 30 lipca 201212 l Dead Island - jestem dopiero po wstępnym ograniu, mam nadzieję, że za szybko mi się nie znudzi bo już wolę jeździć autem z jednego końca mapy na drugi, niż pokonywać te km pieszo.
Opublikowano 31 lipca 201212 l LA Noire, kurcze leżała mi ze 2-3 miesiące i sie zebrać nie mogłem do niej a musze powiedzieć że jest dobra!! Zagadki ciekawe przesłuchania czasem trudne do rozszyfrowania do tego fajna grafika szkoda tylko że napisy nie po polsku.
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l Nadrabiania zaległości ciąg dalszy, tym razem padło na Aliens vs Predator. Ukończyłem kampanię Marine i spodziewałem się czegoś chociaż troszkę lepszego... Niestety to 100 procentowy, rasowy do bólu średniak. Nie wiem, może kampanie Obcego i Predatora będą lepsze.
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l Infamous 2 i przystawka Infamous: Festival of Blood. Infamous 2 jest zdecydowanie za latwy, trofea takze. Grafika poprawiona w stosunku do jedynki znacznie, historia niestety gorsza. Polski dubbing w grze to jakis zart, niestety. Na sile robione. Festival of Blood jest za to naprawde ciekawy. Cole przedstawiony w innym swietle, tym razem walczacy z wampirami. Polecam oczywiscie obie gry, choc po drugiej czesci spodziewalem sie wiecej
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l MGS4 jako, że Konami raczyło w końcu wydać trofea, a i samej gry się nie pobyłem to wróciłem do Old Snake'a z zamiarem wybicia platyny co nie będzie w cale łatwą sprawą.
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Prototype, w sumie lepsze toto od Infamousa jedynki, ale nadal za mało żeby się jakoś zachwycać.
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Oddworld Stranger Wrath, śmierdzi minioną epoką, ale ta gra ma coś w sobie, może nawet ją skończę Edytowane 8 sierpnia 201212 l przez Arkady
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Zachęcony pozytywnymi opiniami zakupiłem Just Cause 2. Pierwsze co się rzuca w oczy to ogrom świata, grafa która miejscami daję radę, chvjowe sterowanie i tragiczne prowadzenie pojazdów. Ale gra się przyjemnie
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Multi BF3, Dirt1, I dla odświeżenia resistance 1 na hard=== oj cięzko
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Spec Ops: The LIne Średniaczek dobry do pożyczenia. Od dawna nie spotkałem się z grą, której ocena w PE pokrywałaby się z moimi odczuciami. Jedynie graficznie nie wydaje mi się to takie brzydkie. No i Nolan North daje radę Obecnie robię przejście na najwyższym poziomie trudności - strasznie wkurzająca sprawa. Nie, nie dlatego, że jest jakoś super trudno (W@W był super trudny) tylko dlatego, że ginie się jak świnia a loadingi trwają po 25 sek. plus czasem nieskipywalne scenki - masakra :confused: Edytowane 9 sierpnia 201212 l przez Kalinho_PL
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Deus Ex skończony, gra mega szkoda tylko, że nie zacząłem na najwyższym poziomie trudności. Normal jest za łatwy, a na dniach zabieram się za Ninja Gaiden Sigma 2. Oj coś czuję, że będzie masakra
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l zapomnialem jeszcze dodać Dead Space 2 i Rock of Ages teraz mocno żałuję że nie zainteresowalem się dead space 2 wcześniej bo gra naprawde jest dobra i bardzo klimatyczna
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Nier, jedna z ciekawszych gier jakie powstały, a z małym Lego Batman 2.
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Cały czas Mass Effect 3, lecz po ujarzmieniu poziomu Insanity postanowiłem spróbować multi. Kurde, fajne to to. Jak już człowiek wkręci się w levelowanie postaci to nie może przestać. Bardzo fajnie spędza się przy tym czas.
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Modern Warfare 3 - jak to każdy MW, jest za(pipi)isty Choć pewnie jeszcze jedno konkretne posiedzenie i będzie po wszystkim. Coż... Zawsze pozostanie multi ;p
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l po sieci cały czas COD Black Ops , w singlu wróciłem od nowa do zaczętego kilka lat temu Fallouta 3 , ta gra nadal robi wrażenie . W międzyczasie Fifa 12 , po łatce wrócę do Max Payne.
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Włączyłem dziś na moment Dark Souls, żeby zobaczyć jak się w to gra w porównaniu z DemS...i przed chwilą wyłączyłem konsolę. Zginąłem już milion razy, ale tak czy owak obycie w poprzedniczce pomaga jak cholera. Świetna gra. Prócz tego nie przestaję szarpać w multi Mass Effect 3.
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Mowie sobie, ze odpoczne od Skyrima na razie, ale jedna rzecz chcialem jeszcze rano zrobic, wiec wlaczylem i tak gralem... caly dzien