MEVEK 3 547 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 (edytowane) u mnie nadszedł czas na male produkcje, takie jak: the walking dead, i am alive rochard warp Edytowane 29 lipca 2012 przez 4 mE Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Genialne Mass Effect 3. Już na samym początku poczułem klimat i nie puszczam gierki na milimetr. Przestanę kiedy zobaczę setkę w kolekcji trofeów. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 (edytowane) W oczekiwaniu na Sleeping Dogs nadrabiam zaległości, padło na Heavenly Sword (w końcuuu). Póki co przyjemna-dobra gra, lepsza niż się spodziewałem chociaż to zwyczajnie nie moja bajka, klimaty (fabuła, czasy, postacie - inspiracje chińskimi filmami czuć na kilometr). Jedno muszę przyznać mimo pięciu lat na karku gra wygląda momentami świetnie (tylko pieprzony screen tearing ;/), cut-scenki to już w ogóle pierwsza liga. No i liczba jednostek na ekranie z jakimi walczymy też robi wrażenie - inaczej pisząc pozytywny (wizualny) szok. Edytowane 30 lipca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 - BB CS - nfs hp na "klanowym" koncie - shooterki z pss Nic ciekawego ;/ Cytuj
ceerha 3 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Obecnie siekam w Space Marine'a. Kampania jak narazie ledwo liźnięta, całkiem przyjemna ale obawiam się, że wszystkie rozdzialy beda wygladaly: dojdz do celu, obron sie przed kolejnymi falami orkow, idz dalej. Bardzo miło sie szpila natomiast ze znajomymi w Exterminatus ale pewno też stosunkowo szybko stanie sie to nudne. Średniak + Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Dead Island - jestem dopiero po wstępnym ograniu, mam nadzieję, że za szybko mi się nie znudzi bo już wolę jeździć autem z jednego końca mapy na drugi, niż pokonywać te km pieszo. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 Po splatynowaniu drivera biorę się za la noir i tekken 6 Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 31 lipca 2012 Opublikowano 31 lipca 2012 LA Noire, kurcze leżała mi ze 2-3 miesiące i sie zebrać nie mogłem do niej a musze powiedzieć że jest dobra!! Zagadki ciekawe przesłuchania czasem trudne do rozszyfrowania do tego fajna grafika szkoda tylko że napisy nie po polsku. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Nadrabiania zaległości ciąg dalszy, tym razem padło na Aliens vs Predator. Ukończyłem kampanię Marine i spodziewałem się czegoś chociaż troszkę lepszego... Niestety to 100 procentowy, rasowy do bólu średniak. Nie wiem, może kampanie Obcego i Predatora będą lepsze. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Opublikowano 6 sierpnia 2012 Infamous 2 i przystawka Infamous: Festival of Blood. Infamous 2 jest zdecydowanie za latwy, trofea takze. Grafika poprawiona w stosunku do jedynki znacznie, historia niestety gorsza. Polski dubbing w grze to jakis zart, niestety. Na sile robione. Festival of Blood jest za to naprawde ciekawy. Cole przedstawiony w innym swietle, tym razem walczacy z wampirami. Polecam oczywiscie obie gry, choc po drugiej czesci spodziewalem sie wiecej Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 MGS4 jako, że Konami raczyło w końcu wydać trofea, a i samej gry się nie pobyłem to wróciłem do Old Snake'a z zamiarem wybicia platyny co nie będzie w cale łatwą sprawą. 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Prototype, w sumie lepsze toto od Infamousa jedynki, ale nadal za mało żeby się jakoś zachwycać. 3 Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 (edytowane) Oddworld Stranger Wrath, śmierdzi minioną epoką, ale ta gra ma coś w sobie, może nawet ją skończę Edytowane 8 sierpnia 2012 przez Arkady Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Zachęcony pozytywnymi opiniami zakupiłem Just Cause 2. Pierwsze co się rzuca w oczy to ogrom świata, grafa która miejscami daję radę, chvjowe sterowanie i tragiczne prowadzenie pojazdów. Ale gra się przyjemnie Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Multi BF3, Dirt1, I dla odświeżenia resistance 1 na hard=== oj cięzko Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 (edytowane) Spec Ops: The LIne Średniaczek dobry do pożyczenia. Od dawna nie spotkałem się z grą, której ocena w PE pokrywałaby się z moimi odczuciami. Jedynie graficznie nie wydaje mi się to takie brzydkie. No i Nolan North daje radę Obecnie robię przejście na najwyższym poziomie trudności - strasznie wkurzająca sprawa. Nie, nie dlatego, że jest jakoś super trudno (W@W był super trudny) tylko dlatego, że ginie się jak świnia a loadingi trwają po 25 sek. plus czasem nieskipywalne scenki - masakra :confused: Edytowane 9 sierpnia 2012 przez Kalinho_PL Cytuj
ubol 59 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Deus Ex skończony, gra mega szkoda tylko, że nie zacząłem na najwyższym poziomie trudności. Normal jest za łatwy, a na dniach zabieram się za Ninja Gaiden Sigma 2. Oj coś czuję, że będzie masakra Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 zapomnialem jeszcze dodać Dead Space 2 i Rock of Ages teraz mocno żałuję że nie zainteresowalem się dead space 2 wcześniej bo gra naprawde jest dobra i bardzo klimatyczna Cytuj
Strife 228 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Nier, jedna z ciekawszych gier jakie powstały, a z małym Lego Batman 2. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Cały czas Mass Effect 3, lecz po ujarzmieniu poziomu Insanity postanowiłem spróbować multi. Kurde, fajne to to. Jak już człowiek wkręci się w levelowanie postaci to nie może przestać. Bardzo fajnie spędza się przy tym czas. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Modern Warfare 3 - jak to każdy MW, jest za(pipi)isty Choć pewnie jeszcze jedno konkretne posiedzenie i będzie po wszystkim. Coż... Zawsze pozostanie multi ;p Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 po sieci cały czas COD Black Ops , w singlu wróciłem od nowa do zaczętego kilka lat temu Fallouta 3 , ta gra nadal robi wrażenie . W międzyczasie Fifa 12 , po łatce wrócę do Max Payne. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Włączyłem dziś na moment Dark Souls, żeby zobaczyć jak się w to gra w porównaniu z DemS...i przed chwilą wyłączyłem konsolę. Zginąłem już milion razy, ale tak czy owak obycie w poprzedniczce pomaga jak cholera. Świetna gra. Prócz tego nie przestaję szarpać w multi Mass Effect 3. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Opublikowano 13 sierpnia 2012 Mowie sobie, ze odpoczne od Skyrima na razie, ale jedna rzecz chcialem jeszcze rano zrobic, wiec wlaczylem i tak gralem... caly dzien Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi