Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Genialne Mass Effect 3. Już na samym początku poczułem klimat i nie puszczam gierki na milimetr. Przestanę kiedy zobaczę setkę w kolekcji trofeów.

Opublikowano (edytowane)

W oczekiwaniu na Sleeping Dogs nadrabiam zaległości, padło na Heavenly Sword (w końcuuu). Póki co przyjemna-dobra gra, lepsza niż się spodziewałem chociaż to zwyczajnie nie moja bajka, klimaty (fabuła, czasy, postacie - inspiracje chińskimi filmami czuć na kilometr).

Jedno muszę przyznać mimo pięciu lat na karku gra wygląda momentami świetnie (tylko pieprzony screen tearing ;/), cut-scenki to już w ogóle pierwsza liga. No i liczba jednostek na ekranie z jakimi walczymy też robi wrażenie - inaczej pisząc pozytywny (wizualny) szok.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Obecnie siekam w Space Marine'a. Kampania jak narazie ledwo liźnięta, całkiem przyjemna ale obawiam się, że wszystkie rozdzialy beda wygladaly: dojdz do celu, obron sie przed kolejnymi falami orkow, idz dalej. Bardzo miło sie szpila natomiast ze znajomymi w Exterminatus ale pewno też stosunkowo szybko stanie sie to nudne. Średniak +

Opublikowano

LA Noire, kurcze leżała mi ze 2-3 miesiące i sie zebrać nie mogłem do niej a musze powiedzieć że jest dobra!! Zagadki ciekawe przesłuchania czasem trudne do rozszyfrowania do tego fajna grafika szkoda tylko że napisy nie po polsku.

Opublikowano

Nadrabiania zaległości ciąg dalszy, tym razem padło na Aliens vs Predator. Ukończyłem kampanię Marine i spodziewałem się czegoś chociaż troszkę lepszego...

Niestety to 100 procentowy, rasowy do bólu średniak. Nie wiem, może kampanie Obcego i Predatora będą lepsze.

Opublikowano

Infamous 2 i przystawka Infamous: Festival of Blood.

Infamous 2 jest zdecydowanie za latwy, trofea takze. Grafika poprawiona w stosunku do jedynki znacznie, historia niestety gorsza. Polski dubbing w grze to jakis zart, niestety. Na sile robione.

Festival of Blood jest za to naprawde ciekawy. Cole przedstawiony w innym swietle, tym razem walczacy z wampirami.

Polecam oczywiscie obie gry, choc po drugiej czesci spodziewalem sie wiecej :(

Opublikowano

MGS4 jako, że Konami raczyło w końcu wydać trofea, a i samej gry się nie pobyłem to wróciłem do Old Snake'a z zamiarem wybicia platyny co nie będzie w cale łatwą sprawą.

• Plusik 1
Opublikowano

Zachęcony pozytywnymi opiniami zakupiłem Just Cause 2.

Pierwsze co się rzuca w oczy to ogrom świata, grafa która miejscami daję radę, chvjowe sterowanie i tragiczne prowadzenie pojazdów. Ale gra się przyjemnie ;)

Opublikowano (edytowane)

Spec Ops: The LIne

Średniaczek dobry do pożyczenia. Od dawna nie spotkałem się z grą, której ocena w PE pokrywałaby się z moimi odczuciami. Jedynie graficznie nie wydaje mi się to takie brzydkie. No i Nolan North daje radę :) Obecnie robię przejście na najwyższym poziomie trudności - strasznie wkurzająca sprawa. Nie, nie dlatego, że jest jakoś super trudno (W@W był super trudny) tylko dlatego, że ginie się jak świnia a loadingi trwają po 25 sek. plus czasem nieskipywalne scenki - masakra :confused:

Edytowane przez Kalinho_PL
Opublikowano

Deus Ex skończony, gra mega szkoda tylko, że nie zacząłem na najwyższym poziomie trudności. Normal jest za łatwy, a na dniach zabieram się za Ninja Gaiden Sigma 2. Oj coś czuję, że będzie masakra :D

Gość Szprota
Opublikowano

zapomnialem jeszcze dodać Dead Space 2 i Rock of Ages :)

teraz mocno żałuję że nie zainteresowalem się dead space 2 wcześniej bo gra naprawde jest dobra i bardzo klimatyczna

Opublikowano

Cały czas Mass Effect 3, lecz po ujarzmieniu poziomu Insanity postanowiłem spróbować multi. Kurde, fajne to to. Jak już człowiek wkręci się w levelowanie postaci to nie może przestać. Bardzo fajnie spędza się przy tym czas.

Opublikowano

po sieci cały czas COD Black Ops , w singlu wróciłem od nowa do zaczętego kilka lat temu Fallouta 3 , ta gra nadal robi wrażenie .

W międzyczasie Fifa 12 , po łatce wrócę do Max Payne.

Opublikowano

Włączyłem dziś na moment Dark Souls, żeby zobaczyć jak się w to gra w porównaniu z DemS...i przed chwilą wyłączyłem konsolę. Zginąłem już milion razy, ale tak czy owak obycie w poprzedniczce pomaga jak cholera. Świetna gra.

Prócz tego nie przestaję szarpać w multi Mass Effect 3.