mavarius 0 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Need for Speed : Hot Pursuit, kapitalna ścigałka. Cytuj
Boomcio 4 050 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 Black Ops II MULTI do zrzygania (w pozytywnym znaczeniu ) Assassyn Trzeci - wlecze się niemiłosiernie. Czekam na zakończenie tego wstępnego epizodu ... Cytuj
MEVEK 3 504 Opublikowano 23 listopada 2012 Opublikowano 23 listopada 2012 (edytowane) MGS4 ukończony w 100%, także aktualnie bezstresowo ogrywam kolejne epizody the Walking Dead, których jeszcze nie zdążyłem ograć. następnie Htiman i guess, no i oczywiście nowe mapki z Portala 2 czekają do zaliczenia nie wiem, czy dodali nowe trofki, co w sumie i tak nic to nie zmienia. nie mogę przejść obojętnie kolo nich, po prostu si nie da.. Edytowane 24 listopada 2012 przez MEVEK Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 24 listopada 2012 Opublikowano 24 listopada 2012 W oczekiwaniu na dojście Borderlands 2 i premiere Far Cry 3,kończę platynowac(BOŻE TE NIESZCZĘSNE TROFIKI W MULTI) Assassins Creed Revelations i zaczynam platynowac Heavy Rain Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 (edytowane) W oczekiwaniu na dojście Borderlands 2 i premiere Far Cry 3,kończę platynowac(BOŻE TE NIESZCZĘSNE TROFIKI W MULTI) Assassins Creed Revelations i zaczynam platynowac Heavy Rain daj se spokój z trofeami. to zajęcie dla no-lifeów, growych dewiantów i totalnych poj.ebanców, którzy tracą czas na zdobywanie kolorowych jpg'ów w swoim profilu. Nie to co prawdziwi gracze rozumiem że to ironia? dis na tych co mówią, że trofkowanie to strata czasu A granie to co to jest jak nie strata czasu? anyway... Po zniszczeniu Darksiders 2 (mocne 8/10. gra przehypeowana ale broni się zbieractwem, designem, genialną muzą i dynamiczną walka) zabieram się za kolejną hypeową krowę - Dishonored. Na chwilę obecna straszny piach ale pewnie rozkręci się tak jak Darksiders II. Oby... Edytowane 25 listopada 2012 przez Kalinho_PL Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 Postanowiłem wybrać coś z HDD i po kilku wyścigach w WipeOut HD włączyłem od niechcenia Dante's Inferno. Strzał w dziesiątkę. Na Xie przeszedłem raz zdobywając wiele, ale na PS3 pokuszę się chyba o platynę. Design piekła to mistrzostwo. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 1. Soul Calibur V 2. momentami THPS HD 3. Hardboiled Chicken - kupione dziś... bombowy tytuł Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 25 listopada 2012 Opublikowano 25 listopada 2012 Właśnie przeszedłem inFamous 2. Kto nie grał i nie skończył nie czytać dalej! Ukończyłem jako dobry i czuję pustkę Niby fajnie pięknie uratowałem ludzi, ale no kurde, zginąłem ;/ Następne na ruszt RDR chyba wrzucę, z plusa jest mnóstwo gier co nie grałem, więc muszę ponadrabiać Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 Hitman: Absolution od dzisiaj (wreszcie!). Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 26 listopada 2012 Opublikowano 26 listopada 2012 a ja kupiłem dziś jeszcze kolekcję DMC i w ten oto sposób do końca roku chyba mi wystarczy gier Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 lbp2 z dziewczyną. przy jedynce bawiliśmy się świetnie, tutaj niby też, ale to już to nie to samo:( opowieść jakaś taka nijaka, jedynka znacznie lepsza była. no cóż, się zmasteruje to się wezmę za online, tam na pewno będzie lepiej. trofeum za 24 godziny w trybie tworzenia to lekka przesada motorstorm: apocalypse. bardzo fajna gierka. szkoda, że czasem wyrzuca z multi i zdarzają się mecze po dwie trzy osoby, ale i tak się fajnie gra. chociaż jak na moje to za dużo tych "przeszkadzajek" na torze, wybuchów itp. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Pogrywam sobie w Super Stardust HD - jeden z pierwszych rodzynków z PSS Cytuj
Katoze 0 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Ja też gram w Okami HD. Niesamowita giera. Coś mnie ostatnio wzięło na klasyki z PS2, w kolejce czeka DMC i GOW. Cytuj
Gość Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Polecam wszystkim Machinarium: Wczoraj wieczorem zupelnie przez przypadek kupilem ta gierke i nie moglem od niej odejsc, o 2 w nocy zakonczylem sesje, gdyby nie praca to pewnie siedzialbym do rana. Zdecydowanie jeden z top tytulow na PSN. Piekna grafika, design, muzyka i mega swietne przemyslane zagadki, gra do latwych nie nalezy, ale daje satysfakcje. Do tego nietuzinkowy humor, bez dwoch zdan majstersztyk, dla fanow oldscholowych przygodowek typu point&click must have. Dodam, ze malo gier koncze i to nie z braku czasu tylko poprostu wiekszosc gier mnie nie wciaga. Nie wiem moze sie starzeje, ale probuje wiele tytulow, a i tak wiekszosc konczy na polce. PS3 sie kurzy od paru miesiecy, ostatnia gra jaka skonczylem byl Batman: AC, na szczescie nadrabialem zaleglosci na Wii, wiec pierwsze dwa Metroidy pekly na 100%, trojka zbyt casualowa. Jeszcze raz polecam Machinarium, gra jest chyba tez na telefony, takze warto zainteresowac sie tym tytulem, zeby w swojej growej karierze nie ominac unikatowego dziela. Dzis pewnie kolejna sesja do 2 w nocy, hehe. Pozdrawiam. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Machinarium to prawdziwy biały kruk na tej generacji. Świetna produkcja, unikat. Ja mam oczywiście za dużo gier(przez plusa) i każdą "tykam" i odstawiam. Jedynie zakupioną Bayonettę udało mi się ostatnio skończyć, ba zacząłem masterować i ... przestałem. Powodem jest Crysis 2. Ja wiem, że strzelanka, utarty do granic możliwości schemat obcy vs ludzie, super moce bohatera, ale ... to naprawdę solidna gra. Eksterminacja wrogów w wymyślny sposób daje sporo satysfakcji, intuicyjne sterowanie, no i gwóźdź programu - oprawa audio wizualna. (pipi)a mać, jak patrzę na to co zrobił Crytek to nie wierzę w tłumaczenia niektórych developerów, oni po prostu nie mają umiejętności(lub kasy). Liznąłem też multi, które jest przyjemne, ale szkoda mi na nie czasu. Mam nadzieje, że skończę do grudniowych premier Plusa -_- Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Soul Calibur V + Devil May Cry 1 Cytuj
JackTheRipper_PL 0 Opublikowano 29 listopada 2012 Opublikowano 29 listopada 2012 Borderlands 2 i Dishonored Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 Wróciłem do świata Demon's Souls Nie grałem w tę grę ponad półtora roku, ale i tak udało mi się ubić Vanguarda z tutoriala za pierwszym razem. Skill to jest skill - tego się nie zapomina, coś jak jazda na rowerze 2 Cytuj
Gość Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 Głód piłeczek kazał mi wrócić do PES 2013, który w tym sezonie rządzi w porównaniu ze skostniałą FIFĄ. Do tego giery z Plusa dla mojej ukochanej, a dla siebie coś wypożyczam dziś na weekend Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 Batman Arkham Asylum. Od dłuższego czasu zabierałem się za ten tytuł i w końcu mi się udało. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 Powrót na Pandore czyli Borderlands 2! i Assassins Creed Revelations multi Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 U mnie aktualnie Dragon Ball Z Budokai HD Collection, konkretnie to trójeczka. Przez ten tytuł odstawiłem Most Wanted, ale też jest ogrywane na bieżąco. Gdzieś tam na horyzoncie majaczy Resident Evil 6 którego odpaliłem raz na premierę. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Od dzisiaj NBA 2K13, poza tym caly czas FIFA 13 i BF3. Nie wiemy, kiedy znajde czas na gry z Plusa, a troche mi sie tam ich juz nazbieralo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi