arek1984 0 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Crysis3 Transformes fall of cybertron Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Darksiders 2 - ciężko się wypowiedzieć po początku gry, ale już wiem, że gra będzie trzymać poziom jedynki, a tego właśnie oczekuję. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 (edytowane) Kończę Resistance 3(trochę krótka ) Bardzo dobry FPS(lepszy od Killzone 3),soczysty gameplay,miła dla oka grafika. Wydaje mi się że gra trochę niedoceniona... Edytowane 19 lutego 2013 przez Lionel Cytuj
xppx 1 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 killzone 2 ,pozniej wezme sie za 3 czesc. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Stacking z PSNu, do dostania wraz z DLC za jakies grosze teraz. Dobre, utrzymane w lalkowatek konwencji i osadzone gdzies na przelomie XIX i XX wieku. Polecam sprawdzic, szczegolnie, ze w tak niskiej cenie teraz. Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Sleeping Dogs - wysmienita gierka. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 (edytowane) Vanquish - wczoraj zacząłem, dziś już skończyłem. Naprawdę super pozycja, szkoda że taka krótka. Na szczęście po skończeniu głównego wątku odblokowuje się challenge - pioruńsko trudne, ale super zaprojektowane Zatrzymałem się na czwartym - do fazy 5 da radę grać, potem lokacja przegenialna - ciasno jak w (nene)ie u dziewicy i sterta koksów-robotów do ubicia w tym silver serfer... Edytowane 28 lutego 2013 przez XM. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Splatynowałem Sleeping Dogs i zaczynałem przygodę z Just Cause 2, aż tu nagle jak grom z jasnego nieba info, że Mass Effect 3 zmierza na PS+, więc chyba dobry moment żeby odstawić JC2 i rozpocząć przygodę Shepardem. Póki co tak se, trochę za późno ruszam ten tytuł i troszkę się zestarzał. Kiedyś ponoć 10/10, ale teraz jeśli chodzi o grafę i kilka innych rzeczy jest tylko porządnie Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 Po cztetrech miechach przerwy wrócilem do PS3 i zaopatrzylem się w FIFA World Cup 2010. Jako fan piłki reprezentacyjnej spodziewałem się kolejnej średniej albo slabej gry z tej serii, ale cena kusiła, więc wziąłem...i nie zawiodłem się!!! Wreszcie po latach jarania sie rosterem w kolejnych mundialówkach i kolejnych rozczarowaniach po odpaleniu samego meczu, doczekalem się bardzo dobrej pozycji. Klimacik mundialu? Jest! Bardzo dobry gameplay? Jest! Smaczki i konkretne tryby rozgrywki (szkoda tylko, że szmaciarze z EA już serwery wyłączyli)? Na miejscu! Nic, tylko odpalić klasyka Bangladesz - Swaziland i zmienić bieg piłkarskiej historii!!! Cytuj
PeZet911 0 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Wczoraj wpadła Platyna w WRC3 (model jazdy dość ciekawy, ale konstrukcja tras sprawia że po 2 godzinach wieje nudą) i wróciłem obecnie do FAR CRY 3 i szukam ludzi chętnych do CO-OP. Mam czas praktycznie codziennie koło godziny 23. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Wczoraj wpadła Platyna w WRC3 (model jazdy dość ciekawy, ale konstrukcja tras sprawia że po 2 godzinach wieje nudą) i wróciłem obecnie do FAR CRY 3 i szukam ludzi chętnych do CO-OP. Mam czas praktycznie codziennie koło godziny 23. niedługo sie odezwę.. Dead Space 3 prawie skonczony, tylko 1 mprzejscie mi zostalo + Co-oP i bede lecial po Far Cry 3 (chodz chciałbym sie z rzucić na wersje cyfrowa, ale brak chetynych) Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Obecnie sleeping dogs z plusa I machinarium. Dwie świetne tytuły od których nie chcę sie odchodzić Na ps vita platynuje uncharted I krótkie sesje na kibelku w tales from space Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 lutego 2013 Opublikowano 26 lutego 2013 (edytowane) Uncharted 3 walka wręcz na samym początku trochę drętwa ale jest teraz coraz lepiej następnie gow 3 oraz gry z plusa których pewnie nie ogram bo zbliża sie kolejny gow Edytowane 26 lutego 2013 przez kubson Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 Po skończeniu Mafii 2,ICO&SHADOW OF THE COLLOSUS HD Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 Od wczoraj męczę MGR Revengeance. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 Od czwartku w Mirror's Edge i Vanquish. Rychło wczas, wiem Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 GOW III - bezapelacyjnie jest to największy zawód w mojej gejmingowej karierze gracza. Ale czy jest tak źle jak ponad 2 lata temu gdy pierwszy raz przechodziłem ten tytuł? Zobaczymy, ostatnie chwile i końcówka się zbliża. Cytuj
Dani78 0 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 Obecnie zaczelem grac:D Metal Gear Rising: Revengeance Cytuj
nowmac 0 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 (edytowane) ogrywam tytuły z plusa : Resident Evil 5 i Crysis 2 oraz cieszę się nowa Vita : Gravity Rush, Lumines Edytowane 3 marca 2013 przez nowmac Cytuj
xppx 1 Opublikowano 3 marca 2013 Opublikowano 3 marca 2013 killzone 2,3 zakonczone ,3 czesc smiesznie krotka ,gdybym wydal 200 zł a nie 40 to bym sie mocno wkurzył ,tymbardziej ze w multi nie gram. zabieram sie za trylogie uncharted. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 3 marca 2013 Opublikowano 3 marca 2013 Dead Island, czyli nadrabianie zaleglosci. Nie jest zle, ale wybralem Xian, a walka z bliska bywa bolesna. Mam nadzieje, ze jakies lepsze bronie dla niej sie znajda, bo mlotek, tudziez sierp nie sa jakies nadzwyczajne Zginalem juz pare razy, ale dzielnie brne do przodu. Denerwuje auro-zapis i trofea za granie w multi, ale moze jakos zdzierze. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 3 marca 2013 Opublikowano 3 marca 2013 Catherine, świetna nastrojowa muzyka autorstwa Shoji Meguro, przyjemna dla oka grafika i design. Gameplay również fajny, kto by pomyślał, że układanie klocków może dać tyle frajdy. No i zakręcony lekko psychodeliczny klimat kolejnych koszmarnych nocy Vincenta powoduje,że jest to jeden z lepszych zakupów tego roku. Oby Atlus tworzył więcej takich gier. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 marca 2013 Opublikowano 3 marca 2013 Uncharted 3 - karwa, ostatnia część trylogii, wszystko cacy, graficzka super, strzelanie mniam, postaci genialne. Gram na hardzie, ale są takie debilizmy, że się odechciewa grać, a (pipi) lecą jak ziarno z kombajna. No nawet w jedynce ani dwójce się tak nie w(pipi)iałem jak w trójce. Do tego czasem tak nieprecyzyjne sterowanie postacią, że się przykleja (pipi)any nie tam gdzie wskazuję, robi fikołek zamiast przyklejenia, do tego przeciwnicy to jakieś cyborgi czasem i (pipi)a się respią w nieskończoność. Co za idiota z ND to wymyślił? Cytuj
Kyonesu 4 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Obecnie naparzam w Vanquish. Gra pozytywnie mnie zaskoczyła, oferując masę niczym nie skrępowanej akcji Bardzo świeże podejście do shooterów, mam wrażenie, że takiej gry właśnie potrzebowałem. Typowo japońskie absurdy z każdym kolejnym bossem coraz bardziej mnie rajcują. Mimo, że jak na razie fabuła jest mizerna, produkcja nadrabia to swoją intensywnością i bossami :3 Polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi