Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

BioShock Infinite Clash in the Clouds - co prawda nie tego oczekiwałem, ale po paru minutach nieźle się wciągnąłem. Niektóre wyzwania są naprawdę wymagające (nie jest to poziom Challenge Rooms, ale jakaś tam satysfakcja jest).

Edytowane przez stoodio
Opublikowano

Dead Space na PS3 super gra, na razie trzeci rozdział :D

Niektorzy mowią ,ze najlepsza częsc :)

Ja teraz super zabe z dzieciakami robię. Ostatni poziom popieprzyli , naćkane przeszkadzajek , ze grac sie nie da :(

Opublikowano

Konsola ps3 kupiona, pożyczyłem od kumpla gta iv i od paru dni gram. Żyjące miasto jest świetne, nowy silnik i fyzyka też dobra. Mam 20%, misje jak na razie dość monotonne( jedź tam, zabij tego). Potem się pewno rozkręci.

Opublikowano

Wczoraj w końcu udało mi się skończyć Kaczki. Końcówka okazała się prostsza niż myślałem, wystarczyło znaleźć sposób na tą wspinaczkę po łańcuchach. Teraz czas na hard. 

Opublikowano

Odkurzam Enslaved, może tym razem uda się skończyć. Nie wiem, gdzie specom z Ninja Theory powinęła się noga, ale o ile w Heveanly Sword jestem zakochany, tak do przygody Trip i Monkeya jakoś nijak przekonać się nie mogę.

• Plusik 1
Opublikowano

Cala masa nowych gier do ogrania na PS3, ale aktualnie staram sie ograniczyc i nie grac we wszystko naraz, wiec obecnie skupilem sie na Far Cry 3.
Gre mialem pozyczona juz jakis czas temu i gralem na szybko, jednak cos takiego sie nie sprawdza - wtedy jej nie ukonczylem i oddalem. Kilka dni temu kupilem swoja i teraz gram na spokojnie, szukam poukrywanych rzeczy, ulepszam ekwipunek i robie misje poboczne - jest super !

W miedzyczasie gram jeszcze w Injustice: Gods Among Us - polecam nie tylko milosnikom mordoklepek bo gra jest bardzo fajna, ma niezly tryb Story Mode i mase wyzwan do przejscia.

Opublikowano

Saints Row: The Third - przyszedł czas na dość popularną i podobno lubianą kalkę GTA. Klimat i humor bije po jajcach jak na razie chociaż mechanika trochę kuleje. Akcje są bardziej zryte niż cudowne ratowanie swojego d*pska przez Nathana Drake'a.