Ken Marinaris 374 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Brothers: A Tale of Two Sons. Świetny, niedoceniony, niszowy tytuł. Jeśli zachwyciło cię ICO, jeśli Limbo wspominasz dobrze, ta gra jest dla ciebie. Sterowanie dwoma braćmi jednocześnie może na początku sprawić kłopoty, ale z czasem jest tylko lepiej. Historyjka wzrusza i zaskakuje zwrotem wydarzeń. Naprawdę warto zagrać, bo to prawdziwa perełka. 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 21 października 2013 Opublikowano 21 października 2013 (edytowane) Beyond, Fifa14, GTAV obecnie. Zaraz będzie nowy Batman a potem nadrabiam zaległości w postaci Bioshock Infinite, DMC i może L.A. Noire (tylko nie wiem jak to będzie wyglądać po GTAV) i koniecznie chcę drugi raz przed kupnem PS4 ograć Shadow of the Colossus i MGS4 (trochę dla trofeów, trochę dla pożegnania i trochę dla chrapki przed MGSV). Niestety nie zdążę już ruszyć serii Mass Effect No to tyle Edytowane 21 października 2013 przez _daras_ Cytuj
saptis 620 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 (edytowane) Normalnie gram w GTA V, ale obecnie mam o niego chwile przerwy bo.... kupilem Diablo 3. Od dawna interesowala mnie ta gra i tylko czekalem az ukaze sie na konsole - bardzo mi sie podoba, najlepsze jest to, ze mozna grac w trybie cooperative przy jednym TV. Edytowane 22 października 2013 przez saptis Cytuj
Gość Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Gram w misje Trevora w GTA V PES czeka na lepsze czasy, Rayman tylko z babeczka Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist. Nie jest dobrze. Grafa fajna, ale fabuła naiwna, gadzety to zabawki, a wrogowie głupi jak but. Dodali oczywiście tryb online, który każdy ma gdzieś Później się dziwią, że gra sprzedała się poniżej oczekiwań. Dobrze,że pożyczone bo dać za to więcej niż 100 PLN to żart. Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 MGR:Revengeance - postaram sie siegnac po platyne. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Testament Sherlocka Holmesa Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist. Nie jest dobrze. Grafa fajna, ale fabuła naiwna, gadzety to zabawki, a wrogowie głupi jak but. Dodali oczywiście tryb online, który każdy ma gdzieś Później się dziwią, że gra sprzedała się poniżej oczekiwań. Dobrze,że pożyczone bo dać za to więcej niż 100 PLN to żart. Gramy razem, właśnie dorwałem swoją kopie. Jest jakiś co-op? Multi zboostujemy Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 (edytowane) Jest jakiś co-op, ale nie wiem ile trzeba koniecznie misji razem przejsc, by zaliczyc to czy tamto. Kampania oczywiście single player, ale widziałem, że są misje dodatkowe gdzie koniecznie trzeba zagrac we dwóch. Dam ci znać kiedy bym miał czas dłużej się z tym pobawić Edytowane 24 października 2013 przez Ken Marinaris 1 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 Ja natomisat dorwalem Walking Dead i dzisiaj zabieram się za drugi sezon Cholernie mnie wciagnelo! Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 drugi sezon?! chyba epizod/odcinek xd Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 Moze jest testerem. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 Ooo ktoś tu się chyba nigdy nie pomylił... Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 nie, po prostu mnie przeraziłeś że już drugi sezon jest ja nie śledzę za bardzo kiedy on wychodzi juz myslalem ze jest xD Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 października 2013 Opublikowano 27 października 2013 niedawno zrobiłem sobie przerwę od GTA V na rzecz Diablo III, które już skończyłem i nie chce mi się przechodzić drugi raz. Próbowałem wrócić do Los Santos, ale jakoś nie chce mi się jakoś w to gierczyć. Zagrałbym sobie w fifę, ale że na jakiś czas zamieniłem się z bratem konsolami to muszę grać w coś co mam na płycie. Z kilku tytułów, które zalegają na półce traf padł na KILLZONE 2. Gierka przez którą uzależniłem się od PS3. Premiera miała cztery lata temu i grafika nieco się postarzała i już nie robi tego niesamowitego wrażenia jak kiedyś, ale to nadal kilka klas wyżej od crap of duty. Może uda się przysiąść w tym świecie na dłużej i postaram się o platynę. Martwi tylko sterowanie do którego trzeba się przyzwyczaić. Zostały cztery rozdziały do zaliczenia na weteranie, póki co nawet nie próbuję grać na tym poziomie żeby zbytnio się nie załamać. Do tego kilka pierdół i jeden trofik w multi, trzymajcie kciuki Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 października 2013 Opublikowano 27 października 2013 Do platyny potrzebne jest ukończenie kampani na poziomie Elite, więc jeszcze sporo wkurzania się przed tobą Ja ciągle w drugie Bordersy szpilam, już ponad 240h Syreną, a przede mną jeszcze wszystkie fabularne dodatki Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 października 2013 Opublikowano 27 października 2013 a no tak mój błąd, pomyliły mi się nazwy. mam zrobioną więkkszą częśc kampanii na elite. głupi byłem, że nie wbiłem skończyłem całości jak umiałem jeszcze w to grać ale co się dziwić jak wolałem grać w multi później próbowałem coś ugrać jeszcze, ale wydawało mi się, że sterowanie w multi i singlu było zupełnie inne i sobie odpuściłem Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 27 października 2013 Opublikowano 27 października 2013 Robię Diablo 3 . Po gtav żadna gra nie będzie oceniona wyzej , niz 8)10 ... Diablo to dobry tytuł, ale momentami nuży . Cytuj
xppx 1 Opublikowano 27 października 2013 Opublikowano 27 października 2013 aliens:colonial marines ,straszne kupsko hehe niedziwne ze za 5 funciakow kupilem. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 października 2013 Opublikowano 28 października 2013 (edytowane) a no tak mój błąd, pomyliły mi się nazwy. mam zrobioną więkkszą częśc kampanii na elite. głupi byłem, że nie wbiłem skończyłem całości jak umiałem jeszcze w to grać :confused: ale co się dziwić jak wolałem grać w multi później próbowałem coś ugrać jeszcze, ale wydawało mi się, że sterowanie w multi i singlu było zupełnie inne i sobie odpuściłem Przejscie gry to jeszcze nic przy totalnie hardcore'owym i przegietym na maxa ostatnim szefie. Do dzisiaj pamietam jak sie z nim meczylem do samego rana, nie chce tego przechodzic po raz kolejny - nie ma szans. Robię Diablo 3 . Po gtav żadna gra nie będzie oceniona wyzej , niz 8)10 ... Diablo to dobry tytuł, ale momentami nuży . Wlasnie z tym Diablo 3 jest tak, ze jest teraz chyba troche z boku wlasnie przez GTA V, ktore pojawilo sie co prawda troche pozniej, ale i tak oczy branzy byly bardziej skierowane w strone produkcji Rockstar, a szkoda bo Diablo 3 to bardzo dobra gra. Dwie takie duze premiery obok siebie to niezbyt dobry pomysl, moze inaczej - premiera jakiejkolwiek gry przy GTA to niezbyt dobry pomysl. Ja wlasnie sie zagrywam w przerwie od GTA V, poki co zasluguje na znacznie lepsza ocene niz 8/10, ale zobacze jak przejde bo dopiero ukonczylem akt 1. Edytowane 28 października 2013 przez saptis Cytuj
xppx 1 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 skonczylem aliens (tak zmarnowanego potencjału dawno nie widzialem) ,teraz zabieram sie za ICO ,pasuje nadrobic i troche miejsca na dysku zrobic Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Uncharted 2 & 3 - naszła mnie ochota na epickie klimaty a tak poważnie to znalazłem mały błąd w U3, kiedy to Drake trzyma pochodzie, a my za wszelka cenę próbujemy strzelnic. dość komicznie to wygląda, zobaczcie sami.. Cytuj
Gość Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 God of War: Wstąpienie (wiedziałem, żeby w marcu za 250 PLN nie brać), od jutra wrzucam na ruszt kolejno The Last of Us (survival do platynki), Far Cry 3 (resztka do platynki), Spec Ops: The Line (najwyższy poziom do platynki) oraz Beyond. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 Top Spin 4 w miejscu nie grywalnego PES2014, i w tygodniu TLOU. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi