zalef88 53 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Wywaliłem save'a i przechodzę od początku Tomb Raidera. Oprócz tego powoli wbijam 100% w DLC U3. Cytuj
esio410@wp.pl 2 Opublikowano 26 stycznia 2014 Opublikowano 26 stycznia 2014 Obecnie to w Medal of Honor Warfighter (online),, Need For Speed Most Wanted 2012 i Borderlands 2 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Tomb Raider. Lara niby stargana katastrofą, ale skąd u niej te pokłady energii i działania niczym Rambo? Mimo wszytko świetnie to wygląda jak na razie. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Po raz 3 Mass Effect. Tym razem na poziomie Insane, który wcale insane nie jest (może to zasługa mojej rozbudowanej postaci?). Wszystko dla lepszej wczuwy przed ME3, poznania innych postaci i ostatecznie splatynowania tytułu. Denerwują niesamowicie długie loadingi (a gra zainstalowana na dysku), ale ogólnie na plus. Polecam tym, którzy jeszcze nie grali. Stara, dobra szkoła Bioware. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Bioshock Infinite. Jest fajnie, ciekawe miejscówki, dobra muzyka no i Elizabeth. Ale szału nie ma. Troszkę ubogi bestiariusz. Zobaczymy co dalej. Cytuj
xppx 1 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 the wolf among us - jestem po 1 ep. fajne postacie ,super historyjka ,zaraz ep2 odpalam i bede czekał na kolejne w diablo zostal mi 1 trofik a nastepnie musze sie wziasc za metro/bioshock Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Little Big Planet 2. Poki co 1h czekam na instalke wszystkich aktualizacji... Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Pierwsza gra ukończona w roku Pańskim 2014- Saints Row IV. O ile trójka była świetna, tak czwórka robi wrażenie robionej na kolanie, wybitnie na odwal się. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 I Am Alive- dłuuuuugo leżał na dysku - 3 lata? heheh a tu taki zonk. Świetna gra!!! Wreszcie wspinaczka jest wymagająca i trzeba sobie planować najpierw drogę wspinaczki. Klimat miazga i walka mimo, że narzekają to fajana jest- najpierw rozpoznanie, później działanie :-). Końcówkę mam 8+/10 na razie. Tylko dać lepszą grafę, większy budżet i mamy killera. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Enslaved - naprawdę bardzo dobra gierka! Skyrim - wciąga na maxa Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Ostatni powrót na pustkowia Mojave - czas zaliczyć DLC do jedynej słusznej kontynuacji Fallouta. Właśnie rozpisuje postać na papierze... Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Black Flag PS4, ale guwno ! Sterowanie jest poważnie zrąbane. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Puppeteer - świetna gra, taka "inna". Cytuj
Manegok 0 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Z racji, że wziąłem próbne PS+, to: - BioShock Infinite - Metro Last Light - Borderlands 2 - FIFA 14 Cytuj
xppx 1 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 a mi sie własnie plus skonczył ,zakupie po marcowym update ,narazie staram sie zmniejszyc zakurzona kupeczke ,resistance 2 ukonczony i biore sie za 3 czesc. Cytuj
tajwan02 0 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 DEAD NATION w koncu konsole posiadam od paru dni hehe :-) Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 19 lutego 2014 Opublikowano 19 lutego 2014 Blood Knights - właściwie zagrałem w demo, ale to i tak za dużo. Gra diablopodobna, oczywiście o wiele biedniejsza. Sterujemy na zmianę chopkiem i kobitką, pokonując coraz to nowe zastępy wampirów. Jest i dziad-mentor, który para się czarami i troszczy się jakieś pieczęci, które to gdy zostaną zerwane, uwolnia wampiry. Bzdura powtarzana do kwadratu juz w tylu produkcjach, ze w ogóle niesmieszna. Najgorsze jest sterowanie i kolizja obiektów. To pierwsze niedokładne (nie zawsze strzelasz z łuku tam, gdzie chcesz), to drugie z epoki PSXa (oderzanie w przeciwników przywodzi na myśl ciachanie arbuzów). Ruch warg postaci nie jest zsynchronizowany z tym, co mówią. Wygląda to komicznie:) Na koniec cena. Gra w PSS kosztuje 59PLNów. Za tę kwotę można kupić 2 znacznie lepsze pozycje z tego gatunku na PS3 (sacred 2 chociażby). Omijac szerokim łukiem, dema nie ściągać! Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 Po raz setny daje szansę pes 14 i za kazdym razem przekonuje sie jak gówniana jest to gra i jak developerzy maja gdzies swoich fanów. ta "gra" nie powinna sie ukazac. brak stadionów które wczesniej byly, twarze coraz gorsze, 2 piosenki w menu. sama gra przypomina jakis futsal na duzym boisku, zawodnicy nie zachowuja sie jak pilkarze tylko jak pajace. i najgorsze to brak kontroli nad czymkolwiek na boisku, rozegralem setki meczy, próbowalem roznych ustawien i dupa. Konami wymyslilo sobie jakies nowosci typu feinty, gre cialem i manualne strzaly, podania i laik na bank tego nie ogarnie. pes zawsze w czyms kulał ale byla radosc z gry, teraz jest kapa a nie gra, Fuck you Konami Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 21 lutego 2014 Opublikowano 21 lutego 2014 (edytowane) Metro: Last Light. Gierka mega klimatyczna. Przemierzanie postapokaliptycznego świata jeszcze nigdy nie była tak rajcowna. Świat zewnętrzny potrafi zahipnotyzować co w przypadku takich okolicznościach przyrody łatwo o zgon. Nigdy nie wiesz z której strony coś skoczy ci na maskę. No właśnie maska. Takie drobne detale jak przecieranie maski z błota, krwi, jej pękanie rajcują i tylko podbudowują klimat. Dodać do tego zapalniczkę, dynamo do ładowania baterii, wymiana filtrów i robi się naprawdę ciekawie. Samo życie w Metrze jest przesiąknięte klimatem. W Wenecji przepuściłem sporo naboi na bimber i striptizerki. I nie żałuję Wystarczy przysiąść na moment i wsłuchać się w codzienne życie mieszkańców by poczuć się wśród swoich. будем здоровы! Edytowane 21 lutego 2014 przez Farmer. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Ostatnio kiepsko u mnie z wolnym czasem ale w coś tam gram, m.in. w Puppeteer, Resident Evil 6 i Killer is Dead. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Staram się usunąć z drogi do platyny trofea on line w wipeout HD i Black Flag (ps4) jak się z nimi uporam to postaram się zrobić trofea on line w Last Of US. Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Far Cry 3 Blood Dragon - nie sądziłem po demie że ta gra będzie aż tak zayebista. Dodatkowo w cenie 10x niższej i niewyobrażalnie lepsza od niektórych tytułów pudełkowych (Rambo...). Jeśli ktoś chce poczuć klimat starych gier i czasów to lepiej niech pogra w ten dodatek do FC3 (nie wymaga podstawki) niż ma męczyć się z crapem jakim jest Rambo: the video game. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) Heavy Rain - po mękach prologu (ogólna nuda i zatrzymanie skryptu w centrum handlowym) i fikołkach ze sterowaniem gra okazuje się dość ciekawa, jadę dalej. Edytowane 24 lutego 2014 przez Andreal Cytuj
saptis 620 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) Na weekend mialem grac w Donkey Kong Country Tropical Freeze i inne gry na Wii U, ktore niedawno kupilem ale okazalo sie, ze The Last Of Us pozamiatalo konkurencje i wsiaklem na calego. Kapitalna gra z rewelacyjna fabula - jeszcze nie ukonczylem i mam nadzieje, ze szybko sie nie skonczy bo chce tam jeszcze zostac i sledzic poczynania glownych bohaterow jak najdluzej. Edytowane 24 lutego 2014 przez saptis Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Beyond: Two Souls. Mimo duzej krytyki jaka na ta gre splynela, podoba mi sie. Jeszcze lepszy poziom graficzny od Heavy Rain i zdecydowanie lepsza mimika. Twarze wygladaja wrecz miazdzaco! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi