Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

pack

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po raz 3 Mass Effect. Tym razem na poziomie Insane, który wcale insane nie jest (może to zasługa mojej rozbudowanej postaci?). Wszystko dla lepszej wczuwy przed ME3, poznania innych postaci i ostatecznie splatynowania tytułu. Denerwują niesamowicie długie loadingi (a gra zainstalowana na dysku), ale ogólnie na plus. Polecam tym, którzy jeszcze nie grali. Stara, dobra szkoła Bioware.

Opublikowano

the wolf among us - jestem po 1 ep. fajne postacie ,super historyjka ,zaraz ep2 odpalam i bede czekał na kolejne :) w diablo zostal mi 1 trofik  a nastepnie musze sie wziasc za metro/bioshock

Opublikowano

I Am Alive- dłuuuuugo leżał na dysku - 3 lata? heheh a tu taki zonk. Świetna gra!!! Wreszcie wspinaczka jest wymagająca i trzeba sobie planować najpierw drogę wspinaczki. Klimat miazga i walka mimo, że narzekają to fajana jest- najpierw rozpoznanie, później działanie :-). Końcówkę mam 8+/10 na razie. Tylko dać lepszą grafę, większy budżet i mamy killera.

Opublikowano

Blood Knights - właściwie zagrałem w demo, ale to i tak za dużo. Gra diablopodobna, oczywiście o wiele biedniejsza. Sterujemy na zmianę chopkiem i kobitką, pokonując coraz to nowe zastępy wampirów. Jest i dziad-mentor, który para się czarami i troszczy się jakieś pieczęci, które to gdy zostaną zerwane, uwolnia wampiry. Bzdura powtarzana do kwadratu juz w tylu produkcjach, ze w ogóle niesmieszna.

Najgorsze jest sterowanie i kolizja obiektów. To pierwsze niedokładne (nie zawsze strzelasz z łuku tam, gdzie chcesz), to drugie z epoki PSXa (oderzanie w przeciwników przywodzi na myśl ciachanie arbuzów).

Ruch warg postaci nie jest zsynchronizowany z tym, co mówią. Wygląda to komicznie:)

Na koniec cena. Gra w PSS kosztuje 59PLNów. Za tę kwotę można kupić 2 znacznie lepsze pozycje z tego gatunku na PS3 (sacred 2 chociażby). Omijac szerokim łukiem, dema nie ściągać!

Opublikowano

Po raz setny daje szansę pes 14 i za kazdym razem przekonuje sie jak gówniana jest to gra i jak developerzy maja gdzies swoich fanów. ta "gra" nie powinna sie ukazac. brak stadionów które wczesniej byly, twarze coraz gorsze, 2 piosenki w menu. sama gra przypomina jakis futsal na duzym boisku, zawodnicy nie zachowuja sie jak pilkarze tylko jak pajace. i najgorsze to brak kontroli nad czymkolwiek na boisku, rozegralem setki meczy, próbowalem roznych ustawien i dupa. Konami wymyslilo sobie jakies nowosci typu feinty, gre cialem i manualne strzaly, podania i laik na bank tego nie ogarnie. pes zawsze w czyms kulał ale byla radosc z gry, teraz jest kapa a nie gra, Fuck you Konami

Opublikowano (edytowane)

Metro: Last Light. Gierka mega klimatyczna. Przemierzanie postapokaliptycznego świata jeszcze nigdy nie była tak rajcowna. Świat zewnętrzny potrafi zahipnotyzować co w przypadku takich okolicznościach przyrody łatwo o zgon. Nigdy nie wiesz z której strony coś skoczy ci na maskę. No właśnie maska. Takie drobne detale jak przecieranie maski z błota, krwi, jej pękanie rajcują i tylko podbudowują klimat. Dodać do tego zapalniczkę, dynamo do ładowania baterii, wymiana filtrów i robi się naprawdę ciekawie.

Samo życie w Metrze jest przesiąknięte klimatem. W Wenecji przepuściłem sporo naboi na bimber i striptizerki. I nie żałuję :) Wystarczy przysiąść na moment i wsłuchać się w codzienne życie mieszkańców by poczuć się wśród swoich.

будем здоровы!

Edytowane przez Farmer.
Opublikowano

Far Cry 3 Blood Dragon - nie sądziłem po demie że ta gra będzie aż tak zayebista. Dodatkowo w cenie 10x niższej i niewyobrażalnie lepsza od niektórych tytułów pudełkowych (Rambo...). Jeśli ktoś chce poczuć klimat starych gier i czasów to lepiej niech pogra w ten dodatek do FC3 (nie wymaga podstawki) niż ma męczyć się z crapem jakim jest Rambo: the video game.

Opublikowano (edytowane)

Na weekend mialem grac w Donkey Kong Country Tropical Freeze i inne gry na Wii U, ktore niedawno kupilem ale okazalo sie, ze The Last Of Us pozamiatalo konkurencje i wsiaklem na calego. Kapitalna gra z rewelacyjna fabula - jeszcze nie ukonczylem i mam nadzieje, ze szybko sie nie skonczy bo chce tam jeszcze zostac i sledzic poczynania glownych bohaterow jak najdluzej.

Edytowane przez saptis