messer88 6 418 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Kupiłem ostatnio tego Medal of Honor za całą dyszkę i wkrótce też sprawdzę. Skusił mnie właśnie temat II WŚ, bo gier w tym klimacie teraz strasznie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmicic 0 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Call of Duty Advanced Warfare Jakby ktoś chciał pograć wspólnie to poprosił bym o ID w wiadomości priv Edytowane 12 Marca 2015 przez Kmicic Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Wreszcie ubiję wszystkich bogów przy pomocy łapsk wkurzonego Kratosa. God of War 3 wylądował w czytniku i jak na razie graficznie jest wybornie ale... no właśnie. Gdzieś ta epickość uciekła. Sama walka z pomniejszymi przeciwnikami daje sporo radości ale walki z bogami już nie robi tak dobrze jak to miało miejsce w poprzednich osłonach. Brakuje mi tu tej epickości starć. Posejdon, Hades, Helios, Hermes... Ze wszystkimi walczyło się jakoś tak bez większych emocji. Nie zrozumcie mnie źle. Walka dawała radę ale tylko tyle. Bóg Wojny przyzwyczaił nas do EPICKICH starć na wielką skalę. Na razie tego nie uświadczyłem choć pojedynek na ciele Gai robił dobre wrażenie. A właśnie. Rozpocząłem od poziomu Tytan bo myślałem, że dam sobie radę ale Koń Morski szybko mnie sprowadził na ziemię Jednak zbyt wiele lat minęło od momentu ukończenia dwójki i skill się wytracił. Miejmy nadzieję, że na normalu szybko wrócę do formy choć nawet tutaj niektórzy przeciwnicy potrafią lekko wkurzyć uporem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Szkoda, że zmieniłeś na Normal, bo ten jest niestety prościutki. Tytan jest na lajcie do ogarnięcia, jedynie końcówka trudniejsza. Co do epickości to mi walki z Bogami bardzo się podobały, szczególnie Hades, ale najlepsza jest i tak walka w 2D Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Psioczyłem na Dragon's Dogma Dark Arisen, a po 54 zajebistych godzinach został mi już finalny quest kończący grę: ten, który potem już wymaga tylko samobójstwa i rozpoczęcia NewGame+ z tego co czytałem Ogólnie rewelka, ale RPG mnie trochę wymęczył - pocisnę jeszcze Everfall i Bitterblack Isle dungeon, a potem wrzucę coś każulowego na kilka godzin z poniższych: - Wet - Stranglehold - Crysis 2 Edytowane 15 Marca 2015 przez _Red_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Bitterblack Isle to chyba najlepsze co jest w Dragon's Dogmie. Polecam zarzucić WET, całkiem przyjemna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Tak też zrobię. A w kolejce leci już Bartman Akrham Origins i The Darkness 2. To drugie to można chyba przejść czekając aż się ziemniaki na obiad ugotują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Heavy Rain, mialem duzo szczescia ze nie trafilem przez tyle lat na spoiler, ale czas wreszcie zagrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
banzai 196 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Hehe Red,no to dałeś radę,bitterblack wciągnie cię głęboko i nie puści zobaczysz:D A ja dalej w FF14. Mmo to zło w najczystszej postaci. Edytowane 17 Marca 2015 przez banzai Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Heavy Rain, mialem duzo szczescia ze nie trafilem przez tyle lat na spoiler, ale czas wreszcie zagrac. Ja też miałem szczęście. Ale polecam Ci nie grać w tą grę parę razy, bo gra traci z automatu klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Czas odpalić zielone jarzeniówki. Jak na razie jest dobrze. Sporo skradania choć to już nie ten sam Sam. Kiedyś Fisher mógł wleźć, wejść, wspiąć się wszędzie, a tutaj wyczuwam lekkie ograniczenia. No i ani razu jeszcze nie włączyłem gogli (!). Fish to przecież władca nocy. No i te akcje z dupy jak wyskakuje na ciebie kilku chłopa. Niby gra proponuje trzy tryby rozgrywki: Duch, Pantera, Szturmowiec, a potem robi takie coś. I weź tu zlikwiduj/ogłusz cichaczem przeciwników jak wystarczą dwa strzały na hardzie i zgon. Nie fajnie. Za to ogrom rozbudowania sprzętu i bazy przytłaczają na początku. Skradanie wypada fajnie. Ładną akcję miałem gdy zlikwidowałem dwóch gości zjeżdżając po linie. Jeden dostał z buta w locie, a drugiemu skopałem dupę nim zdążył popisać majty ze strachu. Pięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Czas odpalić zielone jarzeniówki. Jak na razie jest dobrze. Sporo skradania choć to już nie ten sam Sam. Kiedyś Fisher mógł wleźć, wejść, wspiąć się wszędzie, a tutaj wyczuwam lekkie ograniczenia. No i ani razu jeszcze nie włączyłem gogli (!). Fish to przecież władca nocy. No i te akcje z dupy jak wyskakuje na ciebie kilku chłopa. Niby gra proponuje trzy tryby rozgrywki: Duch, Pantera, Szturmowiec, a potem robi takie coś. I weź tu zlikwiduj/ogłusz cichaczem przeciwników jak wystarczą dwa strzały na hardzie i zgon. Nie fajnie. Za to ogrom rozbudowania sprzętu i bazy przytłaczają na początku. Skradanie wypada fajnie. Ładną akcję miałem gdy zlikwidowałem dwóch gości zjeżdżając po linie. Jeden dostał z buta w locie, a drugiemu skopałem dupę nim zdążył popisać majty ze strachu. Pięknie. Ta mechanika z Conviction nie jest sama w sobie zła. Ale brakuje tej grze klimatu i głosu Ironside'a także wypada bardzo słabo niestety przez to, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Aktualnie Batman: Arkham Asylum, czyli nadrabianie kolejnej serii. Po takim The last of us (mój osobisty wyznacznik nowoczesnej mechaniki gry) oczywiście widać archaizmy rozgrywki, śmieszne akcje typu ciche likwidowanie przeciwnika obok stojącego 2 m dalej innego przeciwnika, który oczywiście nic nie zauważył itp. Natomiast i tak gra się bardzo przyjemnie, fajny klimat, aczkolwiek myślałem że gra będzie jeszcze bardziej mroczna. No ale na razie mam 25% gry więc jeszcze sporo przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 zaczynam Batmana AA, zaraz po sniadaniu. Nie moge sie doczekac tego lupania przez caly Bozy dzien Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Aktualnie Batman: Arkham Asylum, czyli nadrabianie kolejnej serii. Po takim The last of us (mój osobisty wyznacznik nowoczesnej mechaniki gry) oczywiście widać archaizmy rozgrywki, śmieszne akcje typu ciche likwidowanie przeciwnika obok stojącego 2 m dalej innego przeciwnika, który oczywiście nic nie zauważył itp. Natomiast i tak gra się bardzo przyjemnie, fajny klimat, aczkolwiek myślałem że gra będzie jeszcze bardziej mroczna. No ale na razie mam 25% gry więc jeszcze sporo przede mną. Przecież w The Last of Us też masz dokładnie takie same archaizmy w troche mniejszej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 PES 15 cały czas klepię Premier League, przyjemnie się gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Xenon 73 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Assasins Creed Unity Gram i co chwila zastanawiam się ile czasu UBI musiało poświęcić by zrobić tę grę. Jasna cholera, pod samym względem artystyczno-historycznym włożono w grę kolosalną wręcz ilość pracy. Gra oczywiście ma swoje wady, ale przy tym co gra oferuje są one, podczas grania, zupełnie pomijalne i niezauważalne wręcz. Robię misje główne, biegam sobie po "cudownym" /zatrważające (choć oczywiście ze względów historycznych jak najbardziej prawdziwe), jak bardzo stolica Francji, przypomina mi klimatem przerażający Londyn z "Piotrusia Pana" Loisel'a/, robię byle co i nic a nic się nie nudzę. Gargantuiczna, świetna gra. Ilość rzeczy do zrobienia/znalezienia wręcz odpycha swoim ogromem - nawert nie myślę o platynie bo gdybym się za nią wziął gra zbrzydła by mi całkowicie. Co za dużo to niezdrowo. Samo osadzenie gry w Paryżu + czas Rewolucji Francuskiej jest wystarczającym powodem by po nią sięgnąć. Dla kogoś kto choćby minimalnie interesuje się historią, gra zawiera całe mnóstwo interesujących smaczków, choć co oczywiste, fabularyzuje i przedstawia w innym, ciekawym, świetle wiele znanych faktów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Właśnie rozpoczynam swoją przygodę z Yakuza 4 pewnie znowu będzie 100+ h Cytuj Odnośnik do komentarza
MaoXing 0 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Właśnie jestem świeżo po skończeniu kampanii Resident Evil Operation Racoon City - Boże jakie to krótkie było. Obczaiłem nie dawno gameplay Pre-Alpha z Assassins Creed Syndicate i chyba uzupełnię braki w zaliczeniu poprzednich części. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Ja już nie gram na PS3 Jakiś czas temu kupiłem God of War Wstąpienie, w promocji za 35 zeta. I chyba po miesiącu-dwóch jeszcze nie pobrałem do końca. NA horyzoncie nie ma już żadnego tytułu wartego ogrania i chyba pora rozglądać się za następcą. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 mass effect 2 pierwsze podejście boshe, jaka ta gra jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tomba Raider - póki co jakieś 20%, gra jest cudowna, ostatni Tomb w którego grałem to Anniversary (które też było świetne, tylko w bardziej oldschoolowym stylu) i jestem lekko w szoku liftingiem mechaniki gry, np. elementy na które można wskoczyć są fajnie wkomponowane w środowisko, nie są tak nachalnie widoczne. Klimat muzyka i grafa, super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Postaram się wykorzystać śródsesyjną chcicę i pokończyć tytuły, które już długo mi w backlogu zalegają. Aktualnie RDR i powoli dobijam już do miejsca, gdzie przerwałem na X360, mam nadzieje, że z rozpędu skończę. Na razie jest spoko, jak nie będę nic na PC odpalać to nawet te dropujące 30fps da się przeżyć . Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Mogłem kupić Ni No Kuni za 20zł. Albo Resonance of Fate za 23zł. Albo pierwsze Sukodeny po 12zł. Tudzież po prostu skończyć którąś z rozpoczętych już gierek, jak Vanquish, czy MGS4. Nie. Zamiast tego wyrzuciłem aż 8 dych na to... I nie żałuję ani złotówki. Czy powinienem się leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Czy powinienem się leczyć? Według mnie tak, bo te gry to jakas kpina jest, ale co ja tam mogę wiedzieć. Są podobno jeszcze ludzie, ktorzy graja w darmowe gry z psn.... Edytowane 13 Lipca 2015 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi